The Bodrum Royal Palace Hotel 5* – Turska 2021

The-Bodrum-Royal-Palace-Hotel 5*- funtravel.rs
Foto Galerija
The-Bodrum-Royal-Palace-Hotel 5*- funtravel.rs
The-Bodrum-Royal-Palace-Hotel 5*- funtravel.rs
The-Bodrum-Royal-Palace-Hotel 5*- funtravel.rs
The-Bodrum-Royal-Palace-Hotel 5*- funtravel.rs
Bazen
Bazen
The-Bodrum-Royal-Palace-Hotel 5*- funtravel.rs
Sobe
Sobe
Sobe
Hol hotela
Hol hotela
Hol hotela
Bazeni
Bazeni
The-Bodrum-Royal-Palace-Hotel 5*- funtravel.rs

The Bodrum Royal Palace Hotel 5* – Turska 2021

Luksuz u Bodrumu!

The Bodrum Royal Palace Hotel 5* se nalazi u mestu Torba, od centra Bodruma je udaljen oko 8 km, a od aerodroma Milas oko 23 km.

Zbog ceste promene cena od strane hotelijera, kontaktirajte agenciju za aktuelne cene! 011/4093153  060/0160055

Opis Hotela:

Ovaj luksuzni hotel otvoren je 2014. godine i kategorisan je sa 5*. Hotel zauzima površinu od 110.000m2, raspolaže sa 334 luksuzno opremljene smeštajne jedinice, a gostima su na raspolaganju bazeni, jedan glavni i 5 a la carte restorana, poslastičarnica i spa centar.

Za decu je na raspolaganju i deciji klub.

Plaća se : čuvanje dece.

Plaža:

Hotel ima svoju pescani plazu. Plaza je dugacka 1000 m. Suncobrani i ležaljke na plaži i pored bazena su besplatni.

Opis smestajnih jedinica:

Sve smestajne jedinice sadrze francuski lezaj, minimum jednu spavacu sobu, balkon/ terasu, bademantil i papuce, fen za kosu, klimu, aparat za kafu, digitalni sef, cajnik, mini bar, LED TV

Studio sobe sa pogledom ka bašti ili moru – imaju veličinu od 35m², jednu spavaću sobu gde se mogu smestiti dve odrasle osobe i beba.
Superior i Maldivian sobe – imaju pogled ka moru, veličinu od 40m². Razlika je što u superior sobe imaju balkon imogu biti smeštene dve odrasle osobe i jedno dete, dok maldivian ima terasu i mogu se smestiti dve odrasle i beba.
Deluxe sobe – imaju veličinu 90m², jacuzzi, pogled ka moru i mogu se smestiti dve odrasle, dvoje dece i beba ili tri odrasle.
Royal Premium apartmani – imaju veličinu 120m², privatni bazen, pogled ka moru, jacuzzi na terasi i mogu se smestiti dve odrasle, dete i beba ili tri odrasle.
Maldivian apartmani – imaju veličinu 110m², pogled ka moru, jacuzzi na terasi, privatni bazen i mogu se smestiti dve odrasle i beba.
Royal Grand apartmani – imaju veličinu 145m², pogled ka moru, privatni bazen, dve spavaće sobe, jacuzzi na terasi i mogu se smestiti četiri odrasle, dete i beba ili pet odraslih.

Maldivian villa – ima veličinu od 195m², pogled ka moru, dva sprata, privatni bazen, glavnu spavaću sobu, sobu sa dnevnim boravkom, jacuzzi na terasi, gde se mogu smestiti dve odrasle osobe, dvoje dece i beba ili 4 odrasle.

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće:

Usluga u hotelu je Luxury ultra all inclusive.

U glavnom restoranu se služe doručak, ručak, večera, ponoćna užina na bazi samoposluživanja – izbor više jela prema hotelskim pravilima. Doručak je od 07h do 11h, ručak od 12:30h do 14:30h, večera od 19h do 22h, a ponoćna užina od 00h do 01h. Užine se služe na plaži i pored bazena, dok su pite, kolači i peciva dostupni u poslastičarnici ‘Jack’s patisserie’

Gostima su na raspolaganju 5 a la carte restorana, koji se doplaćuju uz prethodnu rezervaciju : ‘Meat & Turkish Barbeque’, ‘Asian Fusion’, ‘Teppanyaki’ , restorani sa italijasnkim i specijalitetima od morskih plodova.

U svim barovima sem u Shisha Lounge baru (gde se poslužuju samo čaj, kafa, liker) nude se hladni i topli napici kao i širok spektar određenih lokalnih i uvoznih alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Plaća se: A la carte restorani uz rezervaciju unapred, određena uvozna pića po hotelskim pravilima, šiša.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadrzaji hotela:

U hotelu postoje takođe i lekar, frizer, fotograf, usluge pranja i peglanja veša,, prodavnice i marketi, motorizovani sportovi na vodi. Ove usluge se dodatno naplaćuju.

Hotel nudi sport i zabavu:

Pored mnogo sadržaja i bazena (glavni, dečiji, sa toboganima, slani), hotel takođe nudi dodatne aktivnosti, poput: aerobik, joga, fitness, pikado, stoni tenis, igre sa kartama, boćanje. Gosti mogu uživati i u živim muzičkim nastupima, filmovima, žurkama, kao i večernjim show programima animacijskog tima.

Plaćaju se: sportovi na vodi, personalni treninzi u teretani.

Tu je i zabava za najmladje:

Za svoje najmlađe goste, hotel ima u ponudi dečiji klub ( 4 – 12 godina) gde mogu učestvovati u raznim dnevnim aktivnostima, sportskim takmičenjima, ‘lov na blago’, časovi kuvanja, čitanje priča, gledanje filmova… Tu su i sobe sa Xbox igricama i Playstation, kao i kutak za bebe.

Spa & wellness:

Tursko kupatilo (hamam), sauna, parno kupatilo.

Plaćaju se: Spa tretmani.

Napomena: Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

Pratite našu FB stranicu kako biste bili u toku za novostima https://www.facebook.com/funtravelagencypnbg