Steigenberger Pure Lifestile 5*- Hurgada leto 2024

Steigenberger Pure Lifestile - funtravel.rs

Steigenberger Pure Lifestile

Hotel je samo za odrasle (18+).
Zbog stalnih akcijskih promena cena, molimo da kontaktirate agenciju za tacne informacije

Steigenberger Pure Lifestile

Hotel se nalazi  oko 5km od centra, oko 6km od aerodroma.

Otvoren u novembru 2018. godine, u ponudi ima 121 smeštajnu jedinicu. Kompleks je izgrađen u modernom stilu, u beloj boji i predstavlja pravu oazu luksuza. Gostima je na raspolaganju 10 bazena kao i nekoliko restorana i barova.

Foto Galerija
Steigenberger Pure Lifestile - funtravel.rs
Steigenberger Pure Lifestile - ulaz - funtravel.rs
Steigenberger Pure Lifestile - bazeni
Steigenberger Pure Lifestile - bazeni 2 - funtravel.rs
steigenberger-pure-lifestyle-6
 restoran htela - funtravel.rs
nesto
steigenberger-pure-lifestyle-2
plaza hotela
soba sa jakuzijem
soba 2 - funtravel.rs
soba sa bazenom
restoran
lobi
steigenberger-pure-lifestyle-13
teretana- funtravel.rs
– broj galerije
Opis destinacije

Hurgada je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti iz puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Ima oko 150 hiljada stanovnika ali u ovom turističkom mestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom. Prostire se na više od 50 km obale. Novosagrađeni hoteli koji svojom lepotom oduzimaju dah, u kombinaciji sa lokalnim načinom života daju pravu sliku Egipta. Crveno more na kome se nalazi grad jeste pravi mamac za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Idealna pozicija grada vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.

Toplo, čisto Crveno more koje obiluje nepreglednim podvodnim bogatstvom, pogodno polazište za obilazak drevnog Egipta, prelepo Rajsko ostrvo u neposrednoj blizini letovališta, bezbroj mogućnosti za šoping i usavršavanje cenjkanja samo su neki od razloga zašto je Hurgada možda idealna destinacija za vaš odmor iz snova.

Steigenberger Pure Lifestile

Hotel ima privatnu peščanu plažu sa besplatnom upotrebom ležaljki i suncobrana. Jednom nedeljno se organizuju žurke sa DJ izvođačima.
Hotel ima ukupno 121 apartman i svi imaju džakuzi, SAT LCD TV, espresso mašinu, terasu/balkon, sef,  Wi-Fi internet, mini bar.
Suite Jacuzzi su veličine oko 50m2 .
Suite Swim Up su veličine oko 50m2 . sa direktnim izlazom na bazen.
Penthouse Suite su veličine oko 110m2 . Sastoji se od dnevnog boravka i spavaće sobe.
Usluga:ALL
Plaća se:

room service, telefon.

Usluga u hotelu je Lifestyle All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima).

Hotel ima nekoliko restorana – Alex Beach Club & Restaurant, Bwala i Tanga.

Gostima je na raspolaganju i nekoliko barova – Pure Lounge, Pure Chill Bar, Karibu Bar, Ukumbi Bar, Dewan i Bwala Bar.

U konceptu su užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: 

ceđeno voće, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, nargile i sve ostalo van koncepta.

Gostima je na raspolaganju 10 bazena, pristup bazenima i u hotelu Steigenberger Al Dau, pristup akva parku sa 6 tobogana

(u Steigenberger Aqua Magic hotelu), bazen sa bilijarskim stolom. Tokom zimske sezone dva bazena se greju i swim up bazeni se greju

( što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti kapaciteta hotela). Svuda u hotelu i na plaži je dostupan Wi Fi internet.

Plaća se:

sportovi na vodi, golf i ostalo van koncepta.
Tretmani i masaže u Spa centru su uz doplatu.

Hurgada je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti iz puno razloga zovu “More sa sedam boja”.

Ima oko 150 hiljada stanovnika ali u ovom turističkom mestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom.

Prostire se na više od 50 km obale. Novosagrađeni hoteli koji svojom lepotom oduzimaju dah, u kombinaciji sa lokalnim načinom života daju pravu sliku Egipta.

Crveno more na kome se nalazi grad jeste pravi mamac za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem.

Idealna pozicija grada vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.

Toplo, čisto Crveno more koje obiluje nepreglednim podvodnim bogatstvom, pogodno polazište za obilazak drevnog Egipta,

prelepo Rajsko ostrvo u neposrednoj blizini letovališta, bezbroj mogućnosti za šoping

i usavršavanje cenjkanja samo su neki od razloga zašto je Hurgada možda idealna destinacija za vaš odmor iz snova.

Mapa

Program i uslovi putovanja

Steigenberger Pure Lifestile

PROGRAM PUTOVANJA ČARTER (10 NOĆI / 11 DANA I 11 NOĆI / 12 DANA):

PROGRAM PUTOVANJA 09NOCI/10 DANA:

 • 1. dan BEOGRAD – HURGADA
 • Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla”, minimum 2 sata pre poletanja aviona, u holu za međunarodne polaske (proveriti 2 dana ranije tačno mesto sastanka i vreme poletanja aviona). *Planirano vreme poletanja iz Beograda u 04:50h. Prevoz avionom (carter let JU 9694 na relaciji Beograd – Hurgada.
 • Planirano vreme sletanja u Hurgadu 08:15h. Transfer do izabranog smeštaja. Smeštaj na bazi 9 noćenja u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge.
  2–09.dan HURGADA
 • Slobodno vreme za kupanje, odmor, individualne aktivnosti, fakultativne izlete…
 • 10 dan.HURGADA – BEOGRAD Napuštanje smeštaja. Slobodno vreme do transfera na aerodrom.
 • Planirano vreme poletanja iz Hurgade 11:25h. Carter letom JU9695 do Beograda. Planirano vreme sletanja u Beograd u 15:05h. Kraj aranžmana.

PROGRAM PUTOVANJA 10NOCI/ 11 DANA:

1.dan BEOGRAD – HURGADA

Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla”, minimum 2 sata pre poletanja aviona, u holu za međunarodne polaske (proveriti 2 dana ranije tačno mesto sastanka i vreme poletanja aviona). *Planirano vreme poletanja iz Beograda u 18:00h. Prevoz avionom (carter let JU 9380 I JU 9686 na relaciji Beograd – Hurgada. Planirano vreme sletanja u Hurgadu 21:25h.
*Planirano vreme poletanja iz Beograda u 07:00h. Prevoz avionom (carter let JU9694 na relaciji Beograd – Hurgada. Planirano vreme sletanja u Hurgadu 10:25h.
Transfer do izabranog smeštaja. Smeštaj na bazi 10 noćenja u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge.

 1. –10.dan HURGADA

Slobodno vreme za kupanje, odmor, individualne aktivnosti, fakultativne izlete…

11 dan.HURGADA – BEOGRAD Napuštanje smeštaja. Slobodno vreme do transfera na aerodrom.

*Planirano vreme poletanja iz Hurgade 22:25h. Carter letom JU9381 I JU9687 do Beograda. Planirano vreme sletanja u Beograd u 02:05h. Kraj aranžmana.
*Planirano vreme poletanja iz Hurgade 09:15h. Carter letom JU9694 do Beograda. Planirano vreme sletanja u Beograd u 12:55h. Kraj aranžmana.

PROGRAM PUTOVANJA 11NOĆI/12 DANA:

 • dan BEOGRAD – HURGADA

Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla”, minimum 2 sata pre poletanja aviona, u holu za međunarodne polaske (proveriti 2 dana ranije tačno mesto sastanka i vreme poletanja aviona). *Planirano vreme poletanja iz Beograda u 18:00h. Prevoz avionom (carter let JU 9380 na relaciji Beograd – Hurgada. Planirano vreme sletanja u Hurgadu 21:25h. Transfer do izabranog smeštaja. Smeštaj na bazi 11 noćenja u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge.
*Planirano vreme poletanja iz Beograda u 06:00h. Prevoz avionom (carter let JU 9686 na relaciji Beograd – Hurgada. Planirano vreme sletanja u Hurgadu 09:25h. Transfer do izabranog smeštaja. Smeštaj na bazi 11 noćenja u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge.

 1. –10.dan HURGADA

Slobodno vreme za kupanje, odmor, individualne aktivnosti, fakultativne izlete…

11 dan. HURGADA – BEOGRAD Napuštanje smeštaja. Slobodno vreme do transfera na aerodrom.
* Planirano vreme poletanja iz Hurgade 22:25h. Carter letom JU9381 do Beograda. Planirano vreme sletanja u Beograd u 02:05h. Kraj aranžmana.
** Planirano vreme poletanja iz Hurgade 10:25h. Carter letom JU9687 do Beograda. Planirano vreme sletanja u Beograd u 02:05h. Kraj aranžmana.

PROGRAM PUTOVANJA (REDOVNA LINIJA – AIR CAIRO) 6, 9, 10, 13 NOĆI

PROGRAM PUTOVANJA 6 NOĆI/ 8 DANA:

 • dan BEOGRAD – HURGADA

Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla”, minimum 2 sata pre poletanja aviona, u holu za međunarodne polaske (proveriti 2 dana ranije tačno mesto sastanka i vreme poletanja aviona). Planirano vreme poletanja iz Beograda u 06:30h. Prevoz avionom (redovna linija na relaciji Beograd – Hurgada. Planirano vreme sletanja u

10:00h. Transfer do izabranog smeštaja. Smeštaj na bazi 6 noćenja u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge.

 1. –7.dan HURGADA

Slobodno vreme za kupanje, odmor, individualne aktivnosti, fakultativne izlete… 7 dan.

Napuštanje smeštaja. Slobodno vreme do transfera na aerodrom.

 1. dan HURGADA – BEOGRAD

Planirano vreme poletanja iz Hurgade 02:00h. Redovnom linijom do Beograda.

Planirano vreme sletanja u Beograd u 05:30h. Kraj aranžmana.

PROGRAM PUTOVANJA 9 NOĆI/ 11 DANA:

 • dan BEOGRAD – HURGADA

Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla”, minimum 2 sata pre poletanja aviona, u holu za međunarodne polaske (proveriti 2 dana ranije tačno mesto sastanka i vreme poletanja aviona). Planirano vreme poletanja iz Beograda u 06:30h. Prevoz avionom (redovna linija na relaciji Beograd – Hurgada. Planirano vreme sletanja u 10:00h. Transfer do izabranog smeštaja. Smeštaj na bazi 9 noćenja u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge.

 1. –9.dan HURGADA

Slobodno vreme za kupanje, odmor, individualne aktivnosti, fakultativne izlete… 10.dan. Napuštanje smeštaja. Slobodno vreme do transfera na aerodrom.

 1. dan HURGADA – BEOGRAD

Planirano vreme poletanja iz Hurgade 02:00h. Redovnom linijom do Beograda. Planirano vreme sletanja u Beograd u 05:30h. Kraj aranžmana.

PROGRAM PUTOVANJA 10 NOĆI/ 12 DANA:

 • dan BEOGRAD – HURGADA

Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla”, minimum 2 sata pre poletanja aviona, u holu za međunarodne polaske (proveriti 2 dana ranije tačno mesto sastanka i vreme poletanja aviona). Planirano vreme poletanja iz Beograda u 06:30h. Prevoz avionom (redovna linija na relaciji Beograd – Hurgada. Planirano vreme sletanja u 10:00h. Transfer do izabranog smeštaja. Smeštaj na bazi 10 noćenja u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge.

 1. –10.dan HURGADA

Slobodno vreme za kupanje, odmor, individualne aktivnosti, fakultativne izlete… 11.dan. Napuštanje smeštaja. Slobodno vreme do transfera na aerodrom.

 1. dan HURGADA – BEOGRAD

Planirano vreme poletanja iz Hurgade 02:00h. Redovnom linijom do Beograda. Planirano vreme sletanja u Beograd u 05:30h. Kraj aranžmana.

PROGRAM PUTOVANJA 13 NOĆI/ 15 DANA:

 • dan BEOGRAD – HURGADA

Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla”, minimum 2 sata pre poletanja aviona, u holu za međunarodne polaske (proveriti 2 dana ranije tačno mesto sastanka i vreme poletanja aviona). Planirano vreme poletanja iz Beograda u 06:30h. Prevoz avionom (redovna linija na relaciji Beograd – Hurgada. Planirano vreme sletanja u 10:00h. Transfer do izabranog smeštaja. Smeštaj na bazi 14 noćenja u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge.

 1. –13.dan HURGADA

Slobodno vreme za kupanje, odmor, individualne aktivnosti, fakultativne izlete… 14.dan. Napuštanje smeštaja. Slobodno vreme do transfera na aerodrom.

 1. dan HURGADA – BEOGRAD

Planirano vreme poletanja iz Hurgade 02:00h. Redovnom linijom do Beograda. Planirano vreme sletanja u Beograd u 05:30h. Kraj aranžmana.

 • JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA (čarter let) OBUHVATA:
 • prevoz avionom (u iznosu od 257 EUR – čarter let) na relaciji Beograd –Hurgada– Beograd kompanijom Air Serbia individualni transfer na relaciji aerodrom – smeštaj – aerodrom
 • aerodromske takse (u iznosu od 76 EUR, deca do 2 godine ne plaćaju) . Aerodromske takse se plaćaju u agenciji i podložne su promenama. Ukupna cena aerodromskih taksi obuhvata takse na beogradskom aerodromu, aerodromu u Hurgadi
 • smeštaj u hotelima na bazi izabrane usluge prema tabeli iz cenovnika (7, 10 i 11 noćenja)
 • usluge predstavnika organizatora aranžmana ili ino-partnera na destinaciji
 • troškove organizacije i vođenja aranžmana

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA (redovna linija) OBUHVATA:

 • prevoz avionom (u iznosu od 271 EUR – redovna linija) na relaciji Beograd –Hurgada– Beograd kompanijom Air Cairo

individualni transfer na relaciji aerodrom – smeštaj – aerodrom

 • aerodromske takse (u iznosu od 76 EUR, deca do 2 godine placaju 50 EUR) . Aerodromske takse se plaćaju u agenciji i podložne su Ukupna cena aerodromskih taksi obuhvata takse na beogradskom aerodromu, aerodromu u Hurgadi
 • smeštaj u hotelima na bazi izabrane usluge prema tabeli iz cenovnika (6,9,10,13 noćenja)
 • usluge predstavnika organizatora aranžmana ili ino-partnera na destinaciji
 • troškove organizacije i vođenja aranžmana

NAPOMENA ZA VIZU: · Egipatska viza (25 US$ po pasošu) se ne naplaćuje do 30.04.2021. – važi samo za putnike koji imaju pasoš Republike Srbije. Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.Ocekujemo nove informacije o viznom rezimu nakon 30.04.2021.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

Steigenberger Pure Lifestile

 • Doplate za sobe sa pogledom na more, bungalove ..
 • Fakultativne izlete koje u Hurgadi organizuje naš ino-partner.
 • međunarodno zdravstveno osiguranje za period boravka 8/11/12/15 dana (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 000 €). Potrebne informacije mogu se dobiti u našoj poslovnici, ili putem telefona.
 • Osiguranje od otkaza ili prekida turistickog Potrebne informacije mogu se dobiti u našoj poslovnici, ili putem telefona.

PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OBE VRSTE .

CENE ZA DECU: Važe samo uz dve punoplatežne osobe

 1. ‐ dete do 2 – Dete ove starosti nema sedište u avionu, ishranu, a ni krevet u hotelu.
 2. ‐ dete koje ima besplatan smeštaj plaća samo iznos karte, aerodromskih taksi i ima sedište u avionu, obroke i ostale usluge osim sopstvenog
 • ‐ dete koje ostvaruje određeni popust ima sve usluge iz programa, osim što umesto standardnog kreveta ima pomoćni ležaj ili deli ležaj sa Za ostvarivanje popusta kod dece, merodavan je datum rođenja i starost deteta u momentu putovanja.

Steigenberger Pure Lifestile

 •  Od 26.06.2021.za ulazak u Egipat nije potreban negativan PCR test za sve revakcinisane putnike svim vakcinama odobrenim od strane SZO, uz uslov da je od revakcinacije prošlo minimum 14 dana uz priloženu Potvrdu o vakcinaciji ili Zeleni digitalni sertifikat.
 • Za decu do 5,99 godina starosti nije potreban negativan PCR test.
 •  Za decu stariju od 6 godina, kao i za sve putnike koji nisu vakcinisani neophodan je negativan PCR test koji ne sme biti stariji od od 72h. Testiranje je moguće i prilikom sletanja u Egipat na aerodromu po ceni od 30$ u skladu sa protokolima ove zemlje. Putnici koji odluče da se testiraju u Hurgadi na aerodromu, u obavezi su da nakon čekiranja u hotelu 24h ne napuštaju sobu.
 •  Putnici moraju da popune Formular “Declaration Form” pre ulaska u avion, koji će biti prosleđen putnicima mailom, a biće dostupan i u agenciji.
 • Zdravstveno putno osiguranje je obavezno i mora imati pokriće za COVID 19
 • Obavezno je nošenje zaštitnih maski na aerodromu, tokom trajanja leta u avionu kao i u prevoznom sredstvu na transferu na destinaciji (autobus, minibus, taxi vozilo). Na pasoškoj kontroli putnici su obavezni da skinu masku radi potvrde identiteta. Na pojedinim aerodromima se vrši beskontaktno merenje temperature pre ulaska u avion.
 • Avio kompanija neće prihvatiti na let putnika koji je COVID pozitivan. U slučaju da se na destinaciji utvrdi da je putnik COVID pozitivan agencija će takvom putniku o njegovom trošku organizovati prevoz i preduzeti sve druge mere kako bi se putnik zbrinuo.
 •  UslovI za povratak u zemlju su sledeći:
 • 1. Licima koja u Republiku Srbiju dolaze iz država sa nepovoljnom epidemiološkom situacijom, iz svih država sveta, dozvoljen je ulazak u Republiku Srbiju pod uslovom da poseduju negativan PCR test na prisustvo virusa SARS-CoV-2, izdat od strane referentne laboratorije države iz koje dolaze, odnosno ulaze u Republiku Srbiju, ne stariji od 48 časova od datuma izdavanja rezultata. Ova odredba se ne primenju na lica koja su potpuno vakcinisana (vakcinisani sa dve doze) u Republici Srbiji i koja o tome poseduju potvrdu izdatu od strane zdravstvene ustanove, odnosno organa;
 • 2. Putnici koji imaju državljanstvo Republike Srbije koji ne obezbede negativan test ne stariji od 48 sati, moraju biti u kućnoj izolaciji u periodu od 10 dana od datuma povratka sa putovanja;
 • 3. Putnici koji imaju državljanstvo Republike Srbije koji ne obezbede negativan test ne stariji od 48 sati, mogu se testirati na lični zahtev po povratku u Srbiju i u slučaju negativnog PCR testa ne moraju biti u kućnoj izolaciji. Testiranje je moguće i u Hurgadi pre povratka (obratiti se predstavniku na destinaciji) i iznosi oko 30$ (cene su podložne promeni i zavise isključivo od odluka Egipatskih vlasti).
 •  Vreme poletanja aviona određuje avio kompanija u zavisnosti od raspoloživosti aviona. Postoji mogućnost pomeranja predviđenih vremena i to zavisi od avio kompanije.
 •  U slučaju večernjih i noćnih letova postoji mogućnost da se ne stigne na predviđeni obrok. To ne može biti predmet žalbe putnika,jer je činjenično stanje nastupilo usled objektivnih okolnosti na koje organizator putovanja nije mogao da utiče.
 •  Postoji mogućnost da se po dolasku u hotel dobije hladni obrok ili lanč paket (zavisi da li smeštajni objekat ima tu mogućnost).
 •  Vreme poletanja aviona određuje avio kompanija u zavisnosti od raspoloživosti aviona. Postoji mogućnost pomeranja predviđenih vremena i to zavisi od avio kompanije.
 •  U slučaju večernjih i noćnih letova postoji mogućnost da se ne stigne na predviđeni obrok. To ne može biti predmet žalbe putnika, jer je činjenično stanje nastupilo usled objektivnih okolnosti na koje organizator putovanja nije mogao da utiče.
 • Postoji mogućnost da se po dolasku u hotel dobije hladni obrok ili lanč paket (zavisi da li smeštajni objekat ima tu mogućnost).
 • POTVRDA REZERVACIJE HOTELA I AVIO KARTE SE DOBIJA 48 SATI PO UPLATI AKONTACIJE. U slučaju
 • nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na refundaciju celokupnog iznosa uplaćenog avansa ili mogućnost da bira neki drugi hotel.

SANITARNO – EPIDEMIOLOŠKE MERE :

 • VAŽNO * UKOLIKO IMATE TEMPERATURU PREKO 38C NEĆE VAM BITI DOZVOLJEN ULAZAK NA AERODROM I U PREPORUKA SVIM PUTNICIMA JE DA SE PONAŠAJU ODGOVORNO I NE KRETATI NA PUT SA SIMPTOMIMA BILO KAKVE RESPIRATORNE INFEKCIJE ILI POVIŠENOM TELESNOM TEMPERATUROM .
 • Pre ukrcavanja u avion obavezno je popunjavanje formulara gde se traži da potvrdite da u prethodnih 14 dana niste bili u kontaktu sa osobama pozitivnim na virus SARS-COV-2 odnosno da li osećate određene tegobe (temperatura, kašalj, bol u grlu…), a svojim potpisom moraćete da potvrdite da se Republika Egipat neće smatrati odgovornom ukoliko tokom odmora pa do 14 dana nakon povratka u Republiku Srbiju budete pozitivni na virus SARS-COV-2.
 • Egipat preuzima lekarsku brigu svih turista iz Srbije pozitivnih na korona virus.
 • U avionu I na aerodormu u Beogradu I Hurgadi obavezno je nosenje zastitnih maski. Temperatura ce biti merena pre ulaska u avion.
 • Testiranje se zakazuje do 48h ranije, u Beogradu u zavodu za Biocide I medicinsku ekologiju.
 • Za testiranje u poslovnici agencije (ukoliko je prijavljen dovoljan broj putnika da se isto moze organizovati u poslovnici agencije), pored uplatnice na iznos od 9000,00 potrebno je platiti 500,00 rsd na licu mesta!

Steigenberger Pure Lifestile

 • PUTNICI KOJI PUTUJU OD 09.2020 MORAJU POSEDOVATI NEGATIVAN PCR TEST NE STARIJI OD 72H. TAKODJE MORAJU
 • POSEDOVATI I ZDRAVSTVENO OSIGURANJE SA DOPLATOM ZA COVID19! SVE PREVENTIVNE MERE, KOJE SE TIČU KORONE SU PODLOŽNE PROMENI I AGENCIJA NE SNOSI ODGOVORNOST ZA ISTE.
 •  SVE OSTALE MERE KOJE SE PREDUZIMAJU U HOTELU KOJI STE ODABRALI , BICE VAM PREDOCENE PRILIKOM PRIJAVLJIVANJA U HOTEL.
 • Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti , zašta organizator ne snosi odgovornost.
 • PUTNA DOKUMENTA: Na aerodromu je neophodno obaviti čekiranje, predaju prtljaga i pasošku kontrolu. Planirajte vreme za put do aerodroma, zbog mogućih zakašnjenja ( saobraćajne gužve, radova na putu i sl.). Agencija neće snositi odgovornost ukoliko putnik nije stigao zbog zakašnjenja u dolasku na aerodrom da se prijavi za let. Za te putnike primenjivaće se otkazne uzanse iz OPŠTIH USLOVA PUTOVANJA- kao da su odustali na dan polaska.
 • Od dokumentacije, sa sobom je potrebno poneti pasoš, koji mora biti vaţe
 • i još 6 meseci po povratku sa putovanja. Ponesite i vaučer, koji ste dobili u agenciji prilikom isplate svog aranžmana.
 • Molimo putnike da provere validnost putnih isprava. Organizator putovanja ne snosi bilo kakvu odgovornost zbog neispravnog pasoša ili vize, niti je odgovoran ako pogranične ili imigracione vlasti ne odobre ulazak, tranzit ili dalji boravak putnika.
 • Sve posledice gubitka ili kradje pasoša tokom putovanja, kao i troškove izdavanja nove putne isprave, snosi putnik.
 • Refundiranje uplaćenog iznosa za putovanje koje nije realizovano zbog neispravne putne isprave nije moguće.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • TRANSFERI OD/DO AERODROMA: po dolasku na aerodrom, na odredjenoj destinaciji sačekaće Vas predstavnik naseg ino-partnera , koji će Vas uputiti u autobus (mini bus, taxi) radi prevoza do rezervisanog hotela. Obaveza putnika je da vodi računa o svom prtljagu.
 • Vreme povratka iz hotela biće blagovremeno istaknuto u hotelu. Ukoliko ta informacija nije istaknuta, kontaktirajte predstavnika. Molimo Vas da budete na recepciji hotela 15 min pre zakazanog vremena. Vratite ključeve ( od sobe, sefa), proverite sva putna dokumenta i platite račune.

Steigenberger Pure Lifestile

Uslovi plaćanja
Napomene

Steigenberger Pure Lifestile

 • Pre ukrcavanja u avion obavezno je popunjavanje formulara gde se traži da potvrdite da u prethodnih 14 dana niste bili u kontaktu sa osobama pozitivnim na virus SARS-COV-2 odnosno da li osećate određene tegobe (temperatura, kašalj, bol u grlu…), a svojim potpisom moraćete da potvrdite da se Republika Egipat neće smatrati odgovornom ukoliko tokom odmora pa do 14 dana nakon povratka u Republiku Srbiju budete pozitivni na virus SARS-COV-2.
 • Egipat preuzima lekarsku brigu svih turista iz Srbije pozitivnih na korona virus.
 • U avionu I na aerodormu u Beogradu I Hurgadi obavezno je nosenje zazsitnih maski. Temperatura ce biti merena pre ulaska u avion.
 • Testiranje se zakazuje do 48h ranije, u Beogradu u zavodu za Biocide I medicinsku ekologiju.
 • Za testiranje u poslovnici agencije (ukoliko je prijavljen dovoljan broj putnika da se isto moze organizovati u poslovnici agencije), pored uplatnice na iznos od 9000,00 potrebno je platiti 500,00 rsd na licu mesta!

Steigenberger Pure Lifestile

 • PUTNICI KOJI PUTUJU OD 09.2020 MORAJU POSEDOVATI NEGATIVAN PCR TEST NE STARIJI OD 72H. TAKODJE MORAJU
 • POSEDOVATI I ZDRAVSTVENO OSIGURANJE SA DOPLATOM ZA COVID19! SVE PREVENTIVNE MERE, KOJE SE TIČU KORONE SU PODLOŽNE PROMENI I AGENCIJA NE SNOSI ODGOVORNOST ZA ISTE.
 • SVE OSTALE MERE KOJE SE PREDUZIMAJU U HOTELU KOJI STE ODABRALI , BICE VAM PREDOCENE PRILIKOM PRIJAVLJIVANJA U HOTEL.

Steigenberger Pure Lifestile

 •  Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti , zašta organizator ne snosi odgovornost.
 • PUTNA DOKUMENTA: Na aerodromu je neophodno obaviti čekiranje, predaju prtljaga i pasošku kontrolu. Planirajte vreme za put do aerodroma, zbog mogućih zakašnjenja ( saobraćajne gužve, radova na putu i sl.). Agencija neće snositi odgovornost ukoliko putnik nije stigao zbog zakašnjenja u dolasku na aerodrom da se prijavi za let. Za te putnike primenjivaće se otkazne uzanse iz OPŠTIH USLOVA PUTOVANJA- kao da su odustali na dan polaska.
 • Od dokumentacije, sa sobom je potrebno poneti pasoš, koji mora biti vazeci i još 6 meseci po povratku sa putovanja. Ponesite i vaučer, koji ste dobili u agenciji prilikom isplate svog aranžmana.
 • Molimo putnike da provere validnost putnih isprava. Organizator putovanja ne snosi bilo kakvu odgovornost zbog neispravnog pasoša ili vize, niti je odgovoran ako pogranične ili imigracione vlasti ne odobre ulazak, tranzit ili dalji boravak putnika.
 • Sve posledice gubitka ili kradje pasoša tokom putovanja, kao i troškove izdavanja nove putne isprave, snosi putnik.
 • Refundiranje uplaćenog iznosa za putovanje koje nije realizovano zbog neispravne putne isprave nije moguće.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.

Steigenberger Pure Lifestile

TRANSFERI OD/DO AERODROMA: po dolasku na aerodrom, na odredjenoj destinaciji sačekaće Vas predstavnik naseg ino-partnera, koji će Vas uputiti u autobus (mini bus, taxi) radi prevoza do rezervisanog hotela. Obaveza putnika je da vodi računa o svom prtljagu.

Vreme povratka iz hotela biće blagovremeno istaknuto u hotelu. Ukoliko ta informacija nije istaknuta, kontaktirajte predstavnika.

Molimo Vas da budete na recepciji hotela 15 min pre zakazanog vremena.

Vratite ključeve ( od sobe, sefa), proverite sva putna dokumenta i platite račune.

Steigenberger Pure Lifestile

Ovlasceni agent prodaje : Fun Travel Agency doo Beograd

Steigenberger Pure Lifestile