Splendid La Torre **** Palermo 2023

Splendid La Torre
Foto Galerija
Splendid-La-Torre-2 Splendid La Torre **** Palermo 2023
splenid-la-torre-1-1 Splendid La Torre **** Palermo 2023
splenid-la-torre-2-1 Splendid La Torre **** Palermo 2023
splenid-la-torre-3-1 Splendid La Torre **** Palermo 2023
splenid-la-torre-4-1 Splendid La Torre **** Palermo 2023
splenid-la-torre-5-1 Splendid La Torre **** Palermo 2023
splenid-la-torre-6-1 Splendid La Torre **** Palermo 2023
splenid-la-torre-7-1 Splendid La Torre **** Palermo 2023
splenid-la-torre-8-1 Splendid La Torre **** Palermo 2023
splenid-la-torre-9-1 Splendid La Torre **** Palermo 2023
splenid-la-torre-10-1 Splendid La Torre **** Palermo 2023
splenid-la-torre-11-1 Splendid La Torre **** Palermo 2023
splenid-la-torre-12-1 Splendid La Torre **** Palermo 2023

Splendid La Torre  nalazi se na najlepšoj lokaciji u Mondelu, mondenskom predgrađu Palerma, udaljen od centra 1 km. Izgrađen je na samoj obali, stenovitom rtu sa kojeg se pruža jedinstven pogled na Mondelo.  Grad Palermo je na 10km udaljenosti, dok je aerodrom udaljen oko 20km. U blizini hotela se nalazi stanica autobusa koji saobraća do Palerma.

Plaža : Od peščane plaže duge koja je duga oko 3 km sa tirkizno plavim morem, hotel je udaljen 400 metara.

Hotelski sadržaj Splendid La Torre :
Recepcija, restoran sa predivnim pogledom na zaliv, bar, bar pored bazena, dva bazena sa morskom vodom, bazen za decu, terasa za sunčanje, besplatan WiFi, lift, parking, menjačnica, fitnes centar, ležaljke i suncobrani pored bazena.

Sobe Splendid La Torre:
Hotel Splendid La Torre poseduje 168 soba. Svaka soba ima klima uređaj, TV, telefon, sef, mini bar, kupatilo sa fenom, WiFi konekciju. Standardne sobe su kvadrature do 20m², imaju pogled na unutrašnjost hotela ili vrt, u svom sastavu poseduju francuski ležaj ili 2 odvojena kreveta I pomoćni ležaj. Namenjene su za smeštaj 2 odrasle osobe i 1 dete do 12 godina ili za 3 odrasle osobe. Krevetac za bebu 16 eur dnevno na licu mesta.

Usluga: Usluga na bazi noćenja sa doručkom ili polupansion – doručak (samoposluživanje-švedski sto) i večera (set meni – izbor 3 menija).

Napomena:
Obavezna doplata za Gala večeru (Feragosto 14.08.), cena po osobi: za odrasle sa uslugom noćenje sa doručkom –90 eur, za odrasle sa polupansion –65 eur. Deca 4-11,99 godina imaju 25% popusta.  Moguće je uplatiti u agenciji I na licu mesta u hotelu. Važi samo za smenu 09-19/08.

Kontakt: www.latorrehotel.it

Ponudu hotela u Palermu i njegovo okolini možete pogledati na sl.linku

PROGRAM PUTOVANJA

Program putovanja SICILIJA-PALERMO

1.dan BEOGRAD – SICILIJA (PALERMO) Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“, minimum dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme leta. Direktan let za Palermo redovnom linijom kompanije Air Serbia u trajanju od dva sata. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 10. dan SICILIJA (PALERMO) Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, s obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11/12. dan SICILIJA (PALERMO)- BEOGRAD Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan let za Beograd redovnom linijom kompanije Air Serbia u trajanju od dva sata. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

NAPOMENA: Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja. O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.

Splendid La Torre

OVLAŠĆENI AGENT PRODAJE: FUN TRAVEL AGENCY

ZA PROVERU RASPOLOŽIVOSTI I CENU POSLATI UPIT.