Solun prvi maj 2024

Solun prvi maj
Foto Galerija
SOLUN-740x460-2 Solun prvi maj 2024
solun2-740x460-1 Solun prvi maj 2024
solun2-1-740x460-1 Solun prvi maj 2024
solun4 Solun prvi maj 2024
SOLUN5-740x460-1 Solun prvi maj 2024
SOLUN-740x460-1 Solun prvi maj 2024

Solun prvi maj 2024

3 noci sa doruckom

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan Srbija

Polazak  iz Niša oko ponoći , mogućnost polaska  iz Beograda i ostalih gradova duž auto puta uz doplatu (vreme i mesto polaska je podložno promeni i znaće se tačno dva dana pred polazak). Noćna vožnja preko Leskovca, Vranja i dalje preko Makedonije, sa usputnim zadržavanjem radi odmora i graničnih formalnosti.

2.  dan  Solun

Dolazak u Solun u prepodnevnim satima. Poseta srpskom vojničkom groblju Zejtinlik. Panoramsko razgledanje grada: Rotonda, Galerijusov slavoluk, Aristotelov trg, spomenik Aleksandra Makedonskog, Bela kula… Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Noćenje.   

3. dan   Solun  – Meteori – Grčko veče

Doručak Slobodno vreme ili Fakultativno: celodnevni izlet do Meteora – poseta nekom od Manastira Povratak u Solun. Mogućnost fakultativnog organizovanja grčke večeri u jednoj od taverna. Noćenje.

4. dan Solun – Kavala

Doručak. Slobodno vreme ili Fakultativni odlazak do Kavale. Grčkim Monte Karlom, prestonicu mirisnih I slasnih gurabija. Po dolasku u Kavalu šetnja gornjim delom grada, obilazak akvadukta, tvrdjave I luke. Slobodno vreme u centru grada za individualne aktivnosti. Povratak u Solun, Noćenje. 

5.   dan  Solun – Srbija

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme do 16h ili fakultativni odlazak do tržnog centra „Cosmos“ Direktna vožnja sa pauzama prema potrebi i radi obavljanja graničnih formalnosti.Dolazak u Srbiju u ranim jutarnjim satima(vreme dolaska zavisi od dužine čekanja na graničnom prelazu, na šta organizator ne može da utiče) Kraj programa.

Solun prvi maj

Termin putovanja Hotel Cena po osobi
30.04-04.05.2024. TELIONI 3* BB 149€
30.04-04.05.2024. CITY PLAZA 3* NAJAM 139€
30.04-04.05.2024. ROTONDA 3* BB RASPRODATO
30.04-04.05.2024. ILISIA 3* BB 159€

 

 

 

ARANŽMAN OBUHVATA:
 • Autobuski prevoz na navedenoj relaciji ( audio, A/C)
 • Smeštaj u Solunu, u hotelu 3* u  1/2 ili 1/2+1 standardnim sobama,  na bazi 3 noćenja sa doručkom/švedski sto ili samo najma
 • Panoramsko razgledanje grada
 • Usluge stručnog vodiča za vreme trajanja aranžmana
 • Troškove organizacije putovanja
ARANŽMAN NE OBUHVATA:
 • Fakultativne izlete i ulaznice (minimalan broj za realizaciju fakultativnih izleta je 30 putnika)
 • Meteori – odrasli 40€ / deca do 12 godina 30€
 • Kavala 35€ odrasli
 • Grčko veče 45€ (prijava u agenciji)
 • TC Cosmos 10€
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje ( može se uplatiti u agenciji )
 • Od 01.01.2024. je u Grčkoj uvedeno plaćanje boravišne takse koja se plaća na licu mesta u hotelima, cena boravišne takse se kreće od 3€ u zavisnosti od kategorije hotela I plaća se na recepciji hotela
 • Individualni troškovi

Solun prvi maj

SMEŠTAJ U HOTELU SLIČNE KATEGORIZACIJE:

Telioni hotel 3*  smešten je u samom centru Soluna, na svega 500m od glavne ulice u kojoj se nalazi veliki broj kafića i prodavnica.  Sve sobe poseduju: kupatilo sa tuš kabinom, fen za kosu, klimu, grejanje, SAT TV, mini bar, telefon, Wi-Fi (uz doplatu). Na prvom spratu hotela se nalazi restoran u kom se služi doručak (švedski sto). Uveče možete uživati u baru hotela Telioni i probati jedan od ukusnih koktela.www.telioni.gr

City Plaza Apartments & Rooms nalazi se u Solunu, na 700 metara od Crkve Sv. Dimitrija i na 1,6 km od Rotonde i Galerijevog luka. U ponudi ima pogled na grad i besplatan WiFi.Sve smeštajne jedinice su klimatizovane i sadrže sopstveno kupatilo sa tušem i flat-screen TV. www.city-plaza.gr 

Hotel Ilisia 3* se nalazi u zgradi izgrađenoj u neoklasičnom stilu, u čuvenoj Ulici Egnacija. U ponudi su moderno uređene sobe sa besplatnim WiFi internetom. Hotel ima bar sa panoramskim pogledom na grad. Od objekta se može direktno stići do prodavnica, spomenika i znamenitosti Soluna. www.hotel-ilisia.gr

Hotel Rotonda 3* se nalazi u Solunu, na odličnoj lokaciji pored Glavne železničke stanice. Ponuda obuhvata moderan smeštaj sa besplatnim doručkom na bazi švedskog stola, besplatan parking i besplatan WiFi. Sobe u hotelu Rotonda su prostrane i sadrže flat-screen TV, mini-frižider i balkon. Svaka soba ima besplatan WiFi internet, radni sto i sef u koji može da stane laptop. www.hotelrotonda.gr

U hotel se ulazi prvog dana boravka od 15:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 11:00 časova, po lokalnom vremenu.

Solun prvi maj

NAČIN PLAĆANJA:
 • Plaćanje je dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.
 • 30 % prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre početka putovanja.
 • Platne ili kreditne kartice: Visa, Maestro, Master,  Dina  (u zavisnosti od banke i tipa kartice).
 • Čekovima građana ili administrativnom zabranom do 15.08. 2024.
PRTLJAG, DOPLATE  I POPUSTI :
 • Prostor za prtljag u autobusu je ograničen i predviđena količina prtljaga po putniku je jedan kofer i jedan komad  ručnog prtljaga. Svaki dodatni kofer se plaća 40€.
 • Prtljag putnika sme da sadrži iskljucivo stvari za ličnu upotrebu.
 • Raspored sedenja u autobusu pravi agencija prema prijavi putnika,za izbor sedišta za prva tri reda važi doplata  10€
 • Doplata za polazak iz Beograda i ostalih gradova duž auto puta – 20€ po osobi (minimalan broj za realizaciju je 20 putnika)
 • Doplata za 1/1 sobu je 80% od cene aranžmana (jedno mesto u autobusu)
 • Umanjenje za treću odraslu osobu na pomoćnom ležaju u 1/2+1 je 5€
 • Umanjenje za sopstveni prevoz 15€

Solun prvi maj

OPŠTE NAPOMENE I INFORMACIJE O PUTOVANJU:
 • Napominjemo da je putovanje grupno i tome je sve podređeno. prema tome potrebno je jasno sagledavanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju, neutralni po svom sadržaju, temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati, i imajte u vidu da ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladno i sl. dakle, za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje među putnicima i osećaj kolektivizma. Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. ostavljanje vrednih stvari u autobusu nije preporučljivo, jer prevoznik ne odgovara za iste! u slučaju obijanja autobusa, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašćenih osiguravajućih kuća. organizator putovanja ne može odgovarati, niti se organizatoru putovanja pišu prigovori, u slučaju ovih nepredviđenih okolnosti.Organizator putovanja i izleta na putovanju zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih programom, kao i redosleda razgledanja usled objektivnih okolnosti.

Solun prvi maj

 • Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da usled državnih ili verskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta ili tržnih centara, prodavnica, restorana, muzeja… ne rade.Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).Ne čeka se na granici obrada papira za povraćaj PDV-a.Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.

Solun prvi maj

 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.Preporučuje se putnicima, državljanima Srbije, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji, www.europa.rs ili u ambasadi, odnosno konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

Solun prvi maj

 • Aranžman je rađen na na bazi od minimum 40 prijavljenih putnika  i  usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja  ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska i moguće je izvršiti realizaciju programa uz manji broj prijavljenih putnika uz doplatu ili spajanja sa drugom agencijom.Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije Clock travel licenca OTP 234/2021 kategorija A koji su sastavni deo prijave putovanja.
 • Slike i program putovanja preuzeti sa sajta organizatora putovanja.

Solun prvi maj

Ovlasceni posrednik prodaje : Fun Travel Agency

Solun prvi maj