Rafting Tara 2020

Foto Galerija
Rafting 1 - kanjon Tare
Rafting 1 - vodopadi na reci
Rafting

Rafting Tara 2020

Rafting najuzbudljivijim delom toka reke Tare!

Upoznajte cari fantasticne Tare!

Rafting Tara…. Reka Tara suza Evrope, najveći rezervoar pitke vode u Evropi i najdublji kanjon u Evropi. Tara teče kroz divlju netaknutu prirodu, okićena jedinstvenom florom I faunom, uokvirenoj strmim liticama. Jedini zvukovi koji se čuju u kanjonu su cvrkut ptica I žubor vode.

OPIS DESTINACIJEPROGRAM PUTOVANJAARANZMAN OBUHVATAARANZMAN NE OBUHVATACENOVNIKUSLOVI PLACANJANAPOMENE

Rafting Tara / 2 nocenja – 3 dana / putovanje sopstvenim prevozom

Rafting Tara… Reka Tara suza Evrope, najveći rezervoar pitke vode u Evropi i najdublji kanjon u Evropi. Tara teče kroz divlju netaknutu prirodu, okićena jedinstvenom florom I faunom, uokvirenoj strmim liticama. Jedini zvukovi koji se čuju u kanjonu su cvrkut ptica I žubor vode.

Ekipa “ Monting”-a iz Srbinja i tim naše agencije koji vodi program ‘’Robinsonove avanture” su pripremili program raftinga Tarom I Drinom.

Rafting Tara

1.dan …FOČA – KAMP NA DRINI “ BASTASI “…

Odlazak sopstvenim prevozom do Srbinja ili organizovanim prevozom za grupe (mogućnost najma kobija i autobusa u zavisnosti od veličine grupe). Po dolasku u Foču prihvat od strane Monting rafting tima, smeštaj u kampu na Drini – Bastasi, večera u prirodi, noćenje.

2.dan … RAFTING

oko 8.00: Tradicionalni doručak … Pripreme za polazak i transfer

oko 9.00: Polazak mini busem i terenskim vozilom ka Brštanovici. Vožnja preko Šćepan Polja i dolazak na Splavište. Priprema čamaca i opreme za rafting.

oko 11.00: Početak raftinga koji se odvija najuzbudljivijim delom vodotoka Tare, sa najvećom koncentracijom bukova (penušavi slapovi) u dužini od 20 km. Ovim delom toka smjenjuju se jedan za drugim bukovi među kojima su najpoznatiji i najuzbudljiviji: Brštanovački buk, buk Ćelije, bukovi Pod borovima, gornji i donji Vjerinovića buk, buk Uzlup. Prolazak pored Šćepan Polja, gde se spajaju Tara i Piva i grade Drinu. Uzbudljivi ulazak u Drinu i vožnja oko 5 km do našeg kampa pored obale.

oko 16.00: Završetak raftinga i iznošenje čamaca i oprema. Presvlačenje i odmor u kampu. Ručak u kampu spremljen na tradicionalan način.. (Meni: supa – čorba, jagnjetina ili piletina ispod sača, varivo, salata, sok – limunada, hleb…).

Uveče: Slobodno vreme za šetnju i druženje pored logorske vatre. Večera. Noćenje…

3.dan …FOČA…

… doručak, napuštanje kampa. / Po želji odlazak fakultativno na obilazak jedine prašume u Evropi “ Perućica “ sa lokalnim vodičem / Polazak kući sopstvenim prevozom…( kraj usluga )

 

Rafting Tara

 • 2 noćenja u kampu Bastasi u kolibama, obezbeđena posteljina I vreće za spavanje
 • Transfer FOČA – KAMP – BRŠTENOVICA – KAMP – FOČA
 • Jednodnevni rafting sa obrocima po programu
 • Troškove organizacije putovanja

Rafting Tara

 • Prevoz do Foče
 • Dodatni obrok 5 €, taksa za rafting oko 12 €
 • Individualni troškovi
  NAPOMENA : za ovo putovanje vam je potreban važeći pasoš

Rafting Tara

CENA ARANŽMANA: 90 €

 

Rafting Tara

Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS za efektivu na dan uplate.

• Gotovinski – rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.

• Čekovima građana – prilikom rezervacije 40%, a ostatak deponovanim čekovima na jednake rate do 15. decembra (bezpromotivnih popusta, ali i bez obračunavanja kamate).

• Platnim karticama ili revolving karticama

Rafting Tara

Minimalni broj za realizaciju programa je 30 putnika.

Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska. Krajnji rok za prijavljivanje je 10 dana pred put.

U slučaju promenena monetarnom tržištu, promene u cenama prevoznika, osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana. Agencija Robinson ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije, kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju.

ZA OVO PUTOVANJE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE ROBINSON LICENCA OTP 007/2010, ORGANIZATORA PUTOVANJA (YUTA STANDARD)

Cene i raspoloživost mesta zavise od kapaciteta, popunjenosti i uslova hotela, kao i objavljenih posebnih ponuda, i shodno tome podložne su promeni.

Sajt Turističke agencije je informativnog karaktera. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.

Ovlasceni agent prodaje: Fun Travel Agency
Posetite nasu facebook stranicu: https://m.facebook.com/funtravelagencypnbg/

 

 

 

POŠALJITE UPIT

  Ime i prezime
  Email
  Telefon
  Datum polaska
  Datum povratka
  Broj odraslih
  Broj dece
  Starost dece
  Napomena

  Call Now ButtonPozovite odmah