Puket – Tajland mart 2020

Puket
Puket-1-1024x555 Puket - Tajland mart 2020
puket-2-1024x640 Puket - Tajland mart 2020
puket-3 Puket - Tajland mart 2020
puket-4 Puket - Tajland mart 2020

Puket – 11 dana – 8 noćenja

PUKET – najveće tajlandsko ostrvo, nalazi se zapadno od tajlandske obale u Andamanskom moru. Najpopularnije turističko mesto je Patong sa dugačkom plažom, belim peskom i palmama, i burnim noćnim životom. Preko 40 kilometara plaža potvrđuje da svako može naći svoj omiljeni izbor. Neke od najlepših plaža su Kata, Kamala, Karon i Bangtao. Tokom dana se duž celog ostrva mogu naći razne opcije animacije, sportova na vodi i dnevne zabave. Neki od najlepših izleta su do ostrva PiPi, Raha i Similans, kao i druženje sa slonovima. Nezaobilazni stari grad Puket svojom kulturom, arhitekturom sino portugalskih građevina, jedinstvenim hramom Vat Čaolonga upotpunjuju doživljaj ovog ostrva. Zvaničan jezik je tajlandski a valuta baht. Klima je tropska a prosečna godišnja temepratura je 30 stepeni. Sušni period i najprijatnije vreme za boravak je od novembra do kraja marta. Period sa najvišim temperaturama i vlažnošću vazduha je od avgusta do oktobra, kada je i najveća verovatnoća za učestale kiše.

11 dana, 8 noćenja

Polazak 01.03.2020.

CENA PAKETA PO OSOBI

OD 749 EUR

Avio takse uračunate u cenu

 

 1. dan(nedelja, 01.03.2020.) BEOGRAD-DOHA

Dolazak putnika na aerodrom “Nikola Tesla”, najkasnije u 09:40. Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Poletanje aviona za Dohu u 11:40 (let QR 232). Dolazak u Dohu u 18:30 časova-lokalno vreme. Konekcija za let za Puket u 20:30 (let QR 842).

 1. dan(ponedeljak, 02.03.2020.)PUKET

Dolazak na ostrvo Puket u 07:05 – lokalno vreme. Transfer do hotela na Puketu. Smeštaj u sobe. Slobodno vreme za odmor I uživanje na plaži. Noćenje.

 1. – 9. dan(utorak – nedelja 03 – 08.03.2020.) PUKET

Doručak. Slobodni dani za odmor i individulna razgledanja ili mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenja.

 1. dan(utorak, 10.03.2020.) PUKET-DOHA

Doručak. Napuštanje soba do 11:00-lokalno vreme. Slobodno vreme do transfera na aerodrom Puket. Poletanje aviona za Dohu u 19:40-lokalno vreme (let QR 841). Dolazak u Dohu u 23:00-lokalno vreme. Čekanje za naredni let u tranzitnoj zoni aerodroma.

 1. dan(sreda, 11.03.2020.)DOHA-BEOGRAD

Nastavak putovanja. Poletanje aviona za Beograd u 07:00-lokalno vreme (let QR 231). Dolazak u Beograd u 10:40. Kraj putovanja.

 

 

749 eur     The Journey Hotel 3*                                       http://the-journey.besthotelspatong.com/en/

769 eur     Cello Hotel 3*                                                       http://cellohotel.com

779 eur     Bel Aire Patong 3*                                             http://www.belaire-patong.com/

799 eur     Chill Hotel Patong 3*                                       https://chill-patong.hotelsofphuket.com/en/

839 eur     Amata Patong 4*                                                 http://amatapatong.com/

879 eur     The Yama Hotel Phuket 4*                             https://www.theyamaphuket.com

969 eur     Kata Sea Breeze Resort 4*                              http://www.kataseabreeze.com/

999 eur     BaumanCasa Karon Beach Resort 3*        https://www.baumancasahotel.com/

1039 eur   Surin Beach Resort 4*                                      http://www.surinbeachresortphuket.com/

1059 eur   Centara Karon Resort 4*                                 https://www.centarahotelsresorts.com/centara/ckr/

1329 eur   Hilton Arcadia Resort 5*                                 https://www3.hilton.com/en/hotels/thailand/hilton-phuket-arcadia-resort-and-spa-HKTHIHI/index.html

 

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:

 • avio prevoz na relaciji Beograd – Doha – Puket v.v.
 • transferi aerodrom – hotel – aerodrom
 • 8 noćenja u dvokrevetnoj standardnoj sobi odabranog hotela na bazi noćenja sa doručkom
 • aerodromske takse sa YQ taksama: oko 320 EUR po osobi. Aerodromske takse su obavezne i podložne promeni, do dana polaska na putovanje.
 • troškovi organizacije i realizacije putovanja.

 

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO: 

 • obavezno međunarodno zdravstveno osiguranje koje možete uplatiti uz aranžman
 • fakultativni izleti i individualni troškovi
 • viza.Organizator putovanja posreduje u izdavanju vize. Potrebne su 2 fotografije i pasoš. Cena izdavanja vize sa uslugom Organizatora putovanja travela  40 evra za jedan ulaz.

* Doplata za jednokrevetnu sobu je 10% od ukupne cene aranžmana.

Rok za prijavljivanje je 15.1.2020. ili do popune mesta.

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA

 • Cena putovanja iskazana je u evrima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti, po srednjem kursu NBS, na dan uplate. Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju, uplaćuje se akontacija u iznosu od 40% cene aranžmana, a najkasnije 25 dana pre polaska na putovanje uplaćuje se preostalih 60%.
 • Plaćanje može biti:
 • gotovinom,
 • b) čekovima,
 • c) uplatom na račun Fun Travel Agencyili
 • d) platnim karticama (Visa, Master,  Maestro i Dina).

 

POSEBNI USLOVI OTKAZA UGOVORA ZA INDIVIDUALNI ARANŽMAN TAJLAND/ Puket:

Ukoliko putnik otkaže ugovor o putovanju:

 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 44 dana do 33 danapre početka putovanja, zadržava se iznos od 40% ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i/ili troškova smeštaja.
 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 32 dana do 26 danapre početka putovanja, zadržava se iznos od 75% od ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.
 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 25 danapre početka putovanja do 1 dan pre početka putovanja, i na dan putovanja: zadržava se 100% od ukupne cene aranžmanana ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.

MEĐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

Organizator putovanja preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. U poslovnici Fun Travel Agency moguće je uz fotokopiju prve strane pasoša pribaviti polisu osiguranja.

OPŠTE NAPOMENE ZA PUTOVANJA 

Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje. Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalja van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa. Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu; Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja Organizator putovanja ima garanciju putovanja u visini 300.000.- EUR kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 30000005522 od 01.10.2019. godine, zaključenog sa ugovaračem osiguranja Akcionarskoo društvo za osiguranje MILENIJUM OSIGURANJE ADO, Bulevar Milutina Milankovića 3B, 11070 Beograd office@milenijum-osiguranje.rs, telefon: 0117152300. Organizator putovanja smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Ovlašćeni agent prodaje: Fun Travel Agency

Organizator putovanja: OTP 7/2017zs