Portorož – Dan državnosti

Portorož Dan državnosti

Bus – 2 noćenja

Luka ruža ili Portorož je primorski grad koji, pored toga što je poznat kao banja, važi i za mondensko mesto. Njegov položaj u Piranskom zalivu je takav da ga štiti od vetrova pa ga blaga mediterasnka klima čini idelanim čak i u zimskom periodu.Uživajte u lepotama Jadrana.

OPIS DESTINACIJEPROGRAM PUTOVANJAARANZMAN OBUHVATAARANZMAN NE OBUHVATACENOVNIKUSLOVI PLACANJANAPOMENE
 • 1.DAN putovanja (14.02. četvrtak) BEOGRAD – PORTOROŽ

  • Sastanak grupe u 21.15 h ( radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici „ BAS “ , sa predviđenih perona od 34 do 41 ( ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predvidjene perone je iz Karađorđeve ulice ( preko puta hotela Prezident ). Predvidjeno vreme polaska u 22.00 h. Vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi carinskih formalnosti i odmora. Noćna vožnja.
 • 2.DAN (15.02.petak ) PORTOROŽ – PIRAN

  • Dolazak u Portorož u prepodnevnim satima. Smeštaj u hotel (prema hotelskim pravilima posle 14 h). Ostatak dana slobodan za individualne aktivnosti, a mi Vam preporučujemo prijatnu šetnju obalom do istorijskog grada Piran i čašu vina na Tartinijevom trgu ili opuštanje i kupanje u zatvorenim hotelskim bazenima sa grejanom morskom vodom i wellness aktivnosti. Mogućnost večere uz doplatu. Noćenje.
 • 3.DAN(16.02. subota.) PORTOROŽ – VENECIJA (prvi dan Karnevala) – PORTOROŽ

  • DORUČAK. Slobodan dan u Portorožu za indiivdulane aktivnosti ili fakultativni izlet za Veneciju – (odlazak do luke Punta Sabioni i vožnja brodom do trga Sv. Marka. Razgledanje grada – pešačka tura – trg Sv. Marka, Bazilika, Duždeva Palata, most Rialto, most Uzdaha…). Slobodno vreme za individualne aktivnosti i uživanje u ludom karnevalskom danu . U večernjim satima povratak u hotel u Portorožu uz mogućnost večere uz doplatu. Noćenje.
 • 4.DAN (17.02. nedelja.) PORTOROŽ – TRST – BEOGRAD

  • DORUČAK. Odjava iz hotela i slobodno vreme do polaska za Srbiju, a mi Vam preporučujemo fakultativni izlet do Trsta. Po dolasku, kraći informativni obilazak grada – pešačka tura (Ponte Roso, San Antonio Nuovo, srpska crkva Sv. Spiridona, trg ujedinjenja Italije…). Slobodno vreme za individualne aktivnosti.. Sastanak grupe oko 19 h, povratak u Portorož po ostatak grupe i polazak za Srbiju. Noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi osveženja i carinskih formalnosti…
 • 5.DAN (18.02. ponedeljak.) BEOGRAD

  • Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska oko 09.00. časova ( u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj programa.
 • Uključeno u cenu

  • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja,
  • smeštaj u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem (u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta) na bazi dva noćenja sa doručkom u izabranom hotelu u Portorožu obilaske prema programu putovanja,
  • usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana, troškove organizacije putovanja.
 • Nije uključeno u cenu

  • Međunarodno putno osiguranje (Putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbedjenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih),
  • osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja i druge pakete osiguranja,
  • fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera) kao i potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike,
  • individualne troškove i ostale nepomenute troškove.
Cene aranžmana po osobi izražene u evrima (€)
Smeštaj
Soba
14.02.
18.02.
HISTRION   **** 1 / 2 PROMO (ND) 119
HISTRION   **** dodatni krevet 119
HISTRION   **** I dete 0-12 104
HISTRION   **** 1 / 2 PROMO (PP) 145
HISTRION   **** dodatni krevet 145
HISTRION   **** I dete 0-12 130
HISTRION   **** 1/2 Standard (ND) 129
HISTRION   **** dodatni krevet 129
HISTRION   **** I dete 0-12 114
HISTRION   **** 1/2 Standard (PP) 155
HISTRION   **** dodatni krevet 155
HISTRION   **** I dete 0-12 140
GH BERNARDIN   ***** 1/2 Standard (ND) 179
GH BERNARDIN   ***** dodatni krevet 179
GH BERNARDIN   ***** I dete 0-12 179
GH BERNARDIN   ***** 1/2 Standard (PP) 214
GH BERNARDIN   ***** dodatni krevet 214
GH BERNARDIN   ***** I dete 0-12 214

POPUSTI I DOPLATE:
Rezervacija 1/1 soba je moguća isključivo NA UPIT i doplata iznosi 30 €. POPUSTI ZA DECU u sobi sa dve punoplatežne osobe 0-11.99g. – 15€. Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz. DOPLATA ZA POLUPANSION: iznosi 25 € i prijava i uplata se vrši u agenciji.

USLOVI PLAĆANJA:
Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke BANKE INTESA za efektivu, na dan uplate.
NAČIN PLAĆANJA:
49 € po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim karticama najkasnije 21 dan pre početka aranžmana ili preostali iznos do pune cene aranžmana u 3 jednake mesečne rate bez kamate – čekovima građana koji se deponuju prilikom rezervacije, ili kompletan iznos kreditima kod poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana od dana izdavanja, a najkasnije 21 dan pre početka aranžmana. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aranžmana podleže promeni.

Ovlašćeni agent prodaje : Fun Travel Agency
Prganizator putovanja: OTP 1/2010ar

Pratite akcije i preko naše FB stranice

Print Friendly, PDF & Email
Pozovite odmah