Hotel Olympian Bay 4* – Leptokarija

Olympian Bay
Foto Galerija
Olympian Bay
Olympian-Bay-bar-pored-bazena
Olympian-Bay-bazena
Olympian-Bay-pogled-na-bazen-sa-ležaljkama-i-barom
Olympian-Bay-dečije-otvoreno-igralište
Olympian-Bay-odbojka-na-plaži
Olympian-Bay-peskovita-plaža
Olympian-Bay-bašta-restorana
Olympian-Bay-recepcija
Olympian-Bay-restoran
Olympian-Bay-soba-double-sa-pogledom-na-more
Olympian-Bay-kupatilo-sa-staklenom-tuš-kabinom

Olympian Bay

Opis hotela Olympian Bay

Olympian Bay predstavlja sklop zabave i odmora,odlikuju ga razne karakteristike koje su dostupne svakom gostu.

Za uživanje i opuštanje odraslih tu je sauna, dok je za decu obezbedjeno prelepo igraliste ili na bazen dizajniran specijalno za njih.

Ljubitelji znamenitosti mogu posetiti Meteore ili muzej Vergina.

Za one goste koji žele da ostanu u formi, hotel Olympian Bay spremio je savremenu teretanu.

Predivan restoran sa bogatim jelovnikom hrane još jedan jedinstveni ugođaj ovog izuzetnog kompleksa sa američkim i grčkim bifeom za neizostavni doručak i ručak i naravno internacionalnom kuhinjom, Olympian Bay pruža mogućnost svojim gostima da jednom nedeljno večeraju u italijanskom restoranu po rezervaciji a u okviru hotela nalaze se i barovi sa ekskluzivnom ponudom pića kako pored bazena tako i u glavnom baru.

Tipovi soba Olympian Bay

Olympian Bay  je spoj odlične ponude smeštaja za neverovatno uživanje tokom boravka.

Olympian Bay hotel obuhvata 268 predivnih soba i 7 bungalov blokova sa najlepšim balkonima koji gledaju na božanstveni vrt dok sobe imaju poglede na zanosno more ili planinu.

Room Olympus View Double spoj porodično modernog ambijenta, opremljen je sa dva velika udobna ležaja u kome mogu boraviti dve odrasle osobe i jedno dete, u celom enterijeru preovladavaju note blagih tonova boja koji daju osećaj topline, a dodatnu komfornost čini besprekorna funkcionalnost.

Room Double Side Sea View hotela Olympian Bay je predivna soba sa sjajnim bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta odiše prefinjenošću i daje smisao ambijentu za relaksaciju, očaravajuću bistrinu unosi bočni pogled na more čineći boravak idealnim mestom za odmaranje dve osobe, površine 19m/2.Room Double Sea View površine 19m/2 takođe jedinstvena soba sa neverovatnim pogledom na more sa jednim ili dva odvojena kreveta savršena soba za goste koji putuju sa jednim detetom sa mogućnošću dodatnog ležaja.

Bungalow Olympus or Garden View Double ovaj divni bungalov prostire se na 19m/2, sa izlaskom na fantastičan kompleks ili raskošni vrt hotela unosi prirodu u prostor čineći boravak osvežavajućim i sjajnim mestom za tri osobe.

Bungalow Up to 4 pax Standard standardni porodični bungalov za smeštaj četiri osobe sa dva prelepa spojena kreveta i odličnim krevetom na sprat, površine 23m/2, sjajan ambijent za prijatelje.Bungalow Up to 4 pax Family dizajniran tako da pruža osećaj sigurnosti, porodični bungalov opremljen sa dva udobna spojena kreveta i bezbednim krevetom na sprat ukoliko gosti dolaze sa dvoje male dece.

Suite Up to 4 pax Family izvaredan porodični suit koji odiše elegancijom, sastoji se od prostorije koja strukturom razdvaja predsoblje i spavaću sobu površine 30-40 m/2.Suite prate svi potrebni neizostavni elementi, TV i nežna mekana sofa, suite pruža zapanjujuće poglede na more ili na planinu Olimp, prostor odiše savršenom harmonijom koju čine sitni detalji i odabrana paleta boja, ostavljajući gostima utisak relaksacije čineći boravak još lepšim i opuštajućim.

Za ljubitelje aktivnog odmora, na raspolaganju su 4 terena za tenis.

Na plaži postoji mogućnost igranje odbojke na pesku.

Olympian Bay

Pratite našu Fb stranicu

ZA PROVERU CENE I RASPOLOŽIVOSTI KONTAKTIRATI AGENCIJU:

info@funtravel.rs

011 409 31 53

011 409 41 48

ili doći lično u agenciju