Atina Nova godina 2023

Atina Nova godina bus prevoz

Nova Godina Atina 2023

6 dana / 3 noćenja

29.12.2022-03.01.2023

Foto Galerija
Atina - funtravel.rs
Atina - funtravel.rs
Atina - funtravel.rs
Grcka - grad
Grcka
Akropolj
 Akropolj nocu
Program Putovanja

Nova godina Atina 2023

1.dan

Sastanak grupe na dogovorenom mestu u podnevnim časovima. Vožnja preko Srbije, Makedonije i Grčke uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2.dan / Grčka– ATINA (Akropolj – fakultativno):

Dolazak u Atinu u prepodnevnim satima. Panoramsko razgledanje grada autobusom (Trg Omonija, Trg Sintagma gde se nalazi Parlament i straža Evzona, Olimpijski stadion, Zevsov hram, Hadrijanova vrata, Bajronov spomenik, Nacionalna biblioteka, univerzitet…). Smeštanje u hotel. Slobodno popodne ili fakultativna poseta AKROPOLJU (Propileji, Partenon, Erehtejon…) sa stručnim lokalnim vodičem. Povratak u hotel. Noćenje.

3.dan / Atina (Argolida – fakultativno):

Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni celodnevni izlet za ARGOLIDU – Korint, Epidaurus (obilazak antičkog pozorišta iz V veka p.n.e. i muzeja) i Mikena (Kraljevske grobnice i Lavlje kapije). Povratak u Atinu. Priprema za doček. Fakultativni doček NOVE GODINE u nekom od popularnih gradskih klubova ili individualno na Sintagma trgu. Noćenje.

4.dan /Atina (Sunion – fakultativno):

Doručak. Slobodno vreme. U podne poludnevni izlet na SUNION, najjužniju tačku Atike (Posejdonov hram , Apolonovu obalu i Glifadu (slobodno vreme u Glifadi), koju naša agencija organizuje za prvi dan Nove godine). Povratak u Atinu i slobodno vreme za individualne aktivnosti. Fakultativni odlazak u neki od brojnih gradskih klubova. Noćenje.

5.dan / Atina – Grčka – Makedonija – Srbija:

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U poslepodnevnim časovima polazak za Srbiju. Sledi noćna vožnja preko Grčke, Makedonije i Srbije uz usputne pauze za odmor, osveženje…

6.dan / Srbija– Beograd:

Dolazak u Beograd u popodnevnim časovima (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima).

KRAJ PROGRAMA- Nova godina Atina 2023

Cenovnik

Atina Nova godina - 29.12.-03.01.2023

HOTELUSLUGATIP SOBE29.12.-03.01.2023
ACHILION 3*ND1/3130
1/2150

NAPOMENE:
● Navedene cene iz tabele se odnose na polaske iz Beograda, Kragujevca i Niša. Za polazak iz Novog Sada
cena iz tabele se uvećava za 10 evra. ● Prevoz će biti organizovan u slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika – minimum 40 (proveriti u
agenciji)
● Navedene cene aranžmana iz tabele UKLJUČUJU popust od 5 evra za uplate u celosti (100% avansna uplata prilikom rezervacije ili prijave za putovanje). Putnici koji koriste opciju PLAĆANJA na rate , plaćaju regularnu cenu koja NE uključuje navedeni popust od 5 evra.

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE – Nova godina Atina 2023:

 • 3 noćenja sa doručkom u izabranom smeštaju u Atini
 • Prevoz turističkim autobusima (TV, DVD, audio oprema, A/C) na relacijama prema programu
 • Usluge pratioca/vodiča grupe tokom trajanja aranžmana
 • Organizaciju putovanja u celini

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE – Nova godina Atina 2023:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje do osigurane sume 15.000 evra – 2 evra dnevno – plaćanje uagenciji
 • Od 01.01.2018 je obavezna boravišna taksa: hoteli 5* – 4€ po sobi po noćenju, hoteli 4* – 3€ po sobi po noćenju, hoteli3* i niže kategorije 1.5€- 2€ po sobi po noćenju
 • Troškovi promene već potvđenih rezervacija – 10€ po promeni po osobi.
 • Fakultativne izlete
 • Individualne troškove putnika
Uslovi plaćanja

Nova godina Atina 2023

 • Gotovinsko plaćanje: 3.000,00 dinara prilikom rezervacije, narednih 4.000,00 dinara 10 dana od dana potpisivanja ugovora. Putnik ostatak duga plaća u celosti ili na rate u prostorijama agencije ili na tekući račun, najkasnije 15 dana pre početka aranžmana.
 •  Preko računa: uz profakturu izdatu od strane FUN TRAVEL AGENCY

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE  (NBS) NA DAN UPLATE

Napomene

Nova godina Atina 2023

Hotel Αchillion 3*nalazi se u poslovnom centru Atine, na 200 metara od stanice metroa Omonija. U ponudi ima klimatizovane sobe sa balkonom. Besplatan kablovski internet dostupan je u čitavom hotelu. Sve hotelske sobe su jednostavno uređene, zvučno izolovane i imaju sigurnosne brave. U moderne pogodnosti spadaju flat-screen TV sa satelitskim kanalima, frižider i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu. U hotelu Achillion svakog jutra se služi grčki doručak na bazi švedskog stola. Gostima su na raspolaganju bar sa satelitskom televizijom i restoran u kome se služe ručak i večera. Hotel nudi internet kutak sa besplatnim pristupom internetu.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA Nova godina Atina 2023:

 • U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska u većini slučajeva). Moguća  su odstupanja sa vremenom ulaska kada grupa broji više od 50 putnika u jednom objektu. Sobe se napuštaju poslednjeg dana do  09:00 časova, osim u slučajevima kada je za realizaciju programa potrebno objekat napustiti ranije (postoji mogućnosti kasnijeg  napuštanja soba).
 •  Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.
 •  Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
 • Putnik je dužan da poštuje pravila smeštajnog objekta i sam snosi odgovornost usled sankcionisanja od strane osoblja.
 • Određeni smeštajni objekti mogu tražiti garanciju tj. depozit od svakog putnika prilikom ulaska u sobe. Isti se vraća prilikom  napuštanja hotela ukoliko nije bilo pričinjene materijalne štete.
 •  Organizator putovanja  zadržava pravo rasporeda po sobama, u skladu sa strukturom soba smeštajnog objekta. Ukoliko postoji mogućnost u datom momentu u smeštajnom objektu, putnici će dobiti vrstu kreveta (bračni, razdvojeni) po želji, sobe jednu do druge, na istom spratu itd. Agencija se trudi da izađe u susret željama putnika, no često ovakve stvari nisu izvodljive – te ih ne možemo garantovati.

OPŠTE NAPOMENE Nova godina Atina 2023:

 • Proveriti 2 dana pre putovanja tačno mesto sastanka grupe.
 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo putovanja.
 • Termini i cene fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika, ulaznih  cena ino-partnera i objektivnih okolnosti na tržištu.
 • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr.  dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, gužvi u saobraćaju…).
 • Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem, agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani  program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
 •  Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, vremenske nepogode, politčki nemiri…).
 •  Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

Nova godina Atina 2023

 •  Rok za prijavljivanje je 20 dana pred polazak na putovanje ili do popune mesta.
 •  Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.
 •  Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike, ometa vozače i pratioca u poslu ili ugrožava realizaciju programa putovanja, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava na žalbu i povraćaj novca. Agencija zadržava pravo krivičnog gonjenja nesavesnog putnika usled gore navedenih okolnosti.
 •  Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju.
 •  Putnik je dužan da se sam upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske i carinske propise.
 •  U turističkim autobusima nije moguća upotreba toaleta; u skladu sa planom i programom puta pauze se prave na 3-4.5 sata (u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice) koje putnici mogu iskoristiti za upotrebu toaleta.
 • Agencija određuje raspored sedenja, mesto polaska, mesta za pauzu i dužinu iste.
 •  Svaki putnik je odgovoran za svoje lične stvari (prtljag, novac, dokumenta…), te na svoju sopstvenu odgovornost ostavlja sve stvari u autobusu (bilo da su prisutni vozači i pratilac grupe). Agencija ne garantuje bezbednost i osiguranje gore navedenih stvari.
 •  Preporuka je, da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju …) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.
 • Agencija ne snosi odgovornost za neispravnost pasoša ili vize, niti je odgovorna ukoliko pogranične ili imigracione vlasti ne odobre ulazak, tranzit ili dalji boravak putnika. Posledice gubitka ili krađe pasoša tokom putovanja, kao i troškove izdavanja nove putne isprave snosi putnik. U slučaju plaćenog putovanja koje nije realizovano usled neispravnosti putne isprave ili gubitka tokom trajanja programa putovanja, putnik nema pravo na refundaciju i snosi svu odgovornost.
 •  Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti).
 • Aranžman je rađen na bazi minimum 40 putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre početka putovanja.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.
 • FG TRAVEL GROUP DOO zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.
 • Za ovaj aranžman primenjuju se OPŠTI USLOVI PUTOVANJA usklađeni sa YUTA standardom. Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije ,,FG TRAVEL GROUP DOO”

OVLAŠĆENI AGENT PRODAJE: FUN TRAVEL AGENCY

Ponudu novogodišnjih aranžmana možete pogledati na sl.linku

Program – Nova godina Atina 2023

Mapa