Moldavija – Ukrajina – Rumunija 2020

Moldavija - Ukrajina - Rumunija - funtravel.rs
Moldavija - Ukrajina - Rumunija - funtravel.rs
Moldavija - Ukrajina - Rumunija - funtravel.rs
Moldavija - Ukrajina - Rumunija - funtravel.rs

Moldavija – Ukrajina – Rumunija 2020

Jasi – Kisnjev – Tiraspolj – Odesa – Bukurest

+ izleti vinarija Milesti Mici i spa centar Terme

Moldavija – Ukrajina – Rumunija… Upustite se u neistražene delove istočne Evrope, probajte vina iz najveće svetske vinarije, uživajte u zemljama sa nestvarno lepom prirodom, saznajte o lepoj i ružnoj strani istorije ovog dela sveta koji je uvek bio na udaru podela istoka i zapada starog kontinenta.

OPIS DESTINACIJEPROGRAM PUTOVANJAARANZMAN OBUHVATAARANZMAN NE OBUHVATACENOVNIKUSLOVI PLACANJANAPOMENE

Moldavija – Ukrajina – Rumunija 2020

Moldavija – Ukrajina – Rumunija – 8 dana – Putovanje autobusom – Termin polaska: 26.04.2020.

Moldavija – Ukrajina – Rumunija…Upustite se u neistražene delove istočne Evrope, probajte vina iz najveće svetske vinarije, uživajte u zemljama sa nestvarno lepom prirodom, saznajte o lepoj i ružnoj strani istorije ovog dela sveta koji je uvek bio na udaru podela istoka i zapada starog kontinenta. Moldavija – zemlja neverovatnih pejzaža, mesto gde se nalazi najveća evropska vinarija i najboljih vina na starom kontinentu. Zemlja ne toliko bogatih koliko dobrih i plemenitih ljudi. Sredina toliko prošarana istorijom borbe između istoka i zapada kao ni jedna druga. Bivša sovjestka republika, istorijski vezana za obe strane evropskog kontinenta ali i mesto gde se nalazi jedna od najmlađih samoproglašenih evropskih republika – Pridnjestrovska Moldavska Republika.  Prođimo zajedno kroz Rumuniju – jednu od najlepših zemalja na svetu kada su u pitanju pejzaži i prirodne lepote. Upoznaćemo se sa Jašijem, poznatim univerzitetskim gradom na krajnjem istoku Rumunije i obići mošti Svete Petke koje su na ovom mestu pohranjene u 18. veku. Upoznaćemo se i sa prelepim Bukureštom, gradom velikih bulevara, mestu koje zovu i Pariz istoka Evrope, divnim ljudima koji u njemu žive i istorije prošarane srećom i tugom, u kojem reč gostoprimstvo dobija posebno značenje.  Jedna od najlepših zemalja istočne Evrope iako se poslednjih godina spominje samo po problemima koji su je zadesili, sigurno zaslužuje da je posetite. Posle Rusije, Ukrajina je druga najveća evropska država, zemlja poznata po prelepim ženama i srdačnim muškarcima ali i nekim od najlepših crkava i manastira na svetu. Jedan od najjužnijih gradova ove države je Odesa. Mesto ušuškano u zalivu Crnog mora, jedno je najlepših u celoj Ukrajini gde se susreću ruska, ukrajinska i mediteranska kultura. Simbol grada sa kojih se pruža prelep pogled su čuvene Potemkinove stepenice koje su u neka druga vremena predstavljale kapiju grada za brodove koji su pristajali.
Moldavija – Ukrajina – Rumunija 2020

Moldavija – Ukrajina – Rumunija 2020

DAN 1 – Sastanak putnika u Beogradu, u Skerlićevoj ulici, iza Narodne biblioteke u popodnevnim časovima. Polazak za Jaši. Dnevna i noćna vožnja kroz Srbiju i Rumuniju.
DAN 2 – Dolazak u Jaši u ranim jutarnjim časovima. Posetićemo Saborni hram Mitropolije Moldavske, mesto gde su u 18. veku prenete mošti Svete Petke. Slobodno vreme za predah i šetnju po Jašiju. Nastavljamo put ka Kišinjevu. Po dolasku u prestonicu Moldavije, odmah odlazimo da se smestimo u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.
DAN 3 – Nakon doručka krećemo u obilazak grada: muzej Moldavske istorije, stari deo grada, moldavsku verziju Trijumfalne kapije, neodoljive gradske botaničke vrtove i uživamo u priči o ovom zanimljivom gradu. Slobodno vreme za ručak. U popodnevnim časovima odlazimo na fakultativni izlet u Milesti Mici, najveću vinariju na svetu sa preko 1.5 miliona buteljki vina, u podzemnim hodnicima dugačkim preko 55km. Uživamo u ukusima i mirisima vina koje nam pruža ova bogata vinarija. Povratak u Kišinjev u večernjim časovima. Noćenje.
DAN 4 – Doručak. Pakujemo stvari u autobus i krećemo u Tiraspolj. Nakon dolaska u Tiraspolj, glavni grad samoproglašene Pridnjestrovkse Moldavske Republike krećemo sa upoznavanjem ovog grada: spomenici Aleksandru Suvorovu i Vladimiru Lenjinu, sovijetski tenk T-34 iz Drugog svetskog rata, večni plamen, crkva Sv. Đorđa, zgrada Vlade. Slušamo priču o mestu koje izgleda kao da je vreme stalo pre 50 godina i šetamo obalom reke Dnjestar. Arhitektura, automobili, ulice, sve izgleda kao da se nalazite u muzeju komunizma na otvorenom. Slobodno vreme za ručak. Put nastavljamo ka Odesi, gradu smeštenom na jugozapadu Ukrajine, udaljen 80km od moldavsko-ukrajinske granice. Odmah po dolasku odlazimo da se smestimo u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.
DAN 5 – Nakon doručka, pakujemo stvari u autobus i krećemo u obilazak grada sjajne arhitekture koji je smešten na obali Crnog mora: stari deo grada, zgrada Opere, Gradska kuća, spomenik Aleksandru Puškinu. Primorskiy bulevarom stižemo do Potemkinovih stepenica – simbol Odese, koje predstavljaju kapiju grada. Uživamo u pogledu na more i prelepu gradsku plažu. Slobodno vreme za individualne aktivnost do polaska za Bukurešt. Noćna vožnja kroz Ukrajinu, Moldaviju i Rumuniju.
DAN 6 – Po dolasku u Bukurešt, započinjemo panoramsko razgledanje grada: Trijumfalna kapija, Trg štampe, Kraljevska palata, rumunski Ateneum, Palata Štedionice, Muzej nacionalne istorije Rumunije, Palata Parlamenta. Odlazimo da se smestimo u hotel. Nakon što se odmorimo od puta i osvežimo nastavljamo pešačko razgledanje glavnog grada Rumunije i obilazimo: Trg Ujedinjenja, gostionica Hanul Lui, manastir Stavropolos – prelepi spoj rumunske i vizantijske arhitekture, Ruska pravoslavna crkva i crkva Sv. Đorđa, Univerzitetki trg. Šetamo najpoznatijom pešačkom zonom Lipscani sa mnoštvom kafea, antikvarnica i umetničkih galerija. Slobodno veče. Noćenje.
DAN 7 – Doručak. Pakujemo stvari i napuštamo hotel. Odlazimo na fakultativni izlet u Terme, drugi najveći spa centar u Evropi. Slobodno vreme za celodnevno uživanje i kupanje u bazenima sa termalnom vodom koja se probija sa dubine 3.100 metara. Kompleks sadrži i najveću botaničku baštu Rumunije sa oko 800.000 biljaka, uključujući palme i orhideje. Polazak za Beograd u večernjim časovima.
DAN 8 – Dolazak u Beograd u popodnevnim časovima.
Moldavija – Ukrajina – Rumunija 2020

Moldavija – Ukrajina – Rumunija 2020

 • Prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom)
 • 2 noćenja u hotelu** u Kišinjevu u 1/3 i 1/4 sobama (francuski ležaj) sa sopstvenim kupatilom i WC i uključenim doručkom
 • 1 noćenje u hotelu** u Odesi u 1/3 i 1/4 sobama (singl, francuski ležaj) sa sopstvenim kupatilom i WC i uključenim doručkom
 • 1 noćenje u hotelu** u Bukureštu u 1/3 i 1/4 sobama (singl, francuski ležaj) sa sopstvenim kupatilom i WC i uključenim doručkom
 • Obilasci prema programu putovanja
 • Troškovi organizacije i vođenja aranžmana
 • Usluge stručnog pratioca grupe tokom putovanja
Moldavija – Ukrajina – Rumunija 2020

Moldavija – Ukrajina – Rumunija 2020

 • Fakultativni izleti
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje
 • Individualni troškovi putnika
 • Dvokrevetne sobe – mogućnost doplate 20 EUR po osobi po noćenju

—————————————————————————————————————————————————–

FAKULTATIVNI IZLETI:
1. Odlazak u vinariju Milesti Mici sa svim uključenim ulaznicama i degustacijom vina – 40 EUR
2. Odlazak u spa centar Terme sa svim uključenim ulaznicama i prevozom – 40 EUR
*Plaćanje izleta se obavlja na putovanju pre realizacije samog izleta.
Moldavija – Ukrajina – Rumunija 2020

 

Moldavija – Ukrajina – Rumunija 2020

Cena: 239 EUR po osobi
Cena sa popustom: 209 EUR po osobi

Polasci: 26. april 2020.
Trajanje: 8 dana

Moldavija – Ukrajina – Rumunija 2020

 • Prijavljivanje se vrši u prostorijama Agencije
 • Za putnike koji nisu iz Beograda prijavljivanje je moguće telefonski i putem e-maila.
 • Da biste se prijavili za putovanje i sebi obezbedili mesto, potrebno je da prilikom prijave uplatite avans u iznosu od 20% vrednosti putovanja.
 • Moguće je plaćanje na rate.
 • Nakon uplate avansa, ostatak novca do punog iznosa se isplaćuje najkasnije do 30 dana pred početak putovanja.
 • Fakultativni izleti i obavezne doplate se plaćaju na samom putovanju.
Moldavija – Ukrajina – Rumunija 2020

Moldavija – Ukrajina – Rumunija 2020

Napominjemo da je u pitanju grupno putovanje. Putnici se mole za razumevanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju neutralni po svom sadržaju. Temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati i mora se imati u vidu da se osećaj toplote i hladnoće različito doživaljava. Za ovakvu vrstu putovanja je potrebno razumevanje i tolerancija među putnicima.
Zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima, u zavisnosti od raspoloživosti stajališta i uslova na putu.
Prilikom pravljenja redosleda sedenja uzimaju se u obzir stariji putnici, trudnice, porodice sa decom do 12 godina. Prvi red sedišta su službena sedišta i ako nema potrebe, ne izdaju se putnicima. Putnik je dužan da prihvati sedište koje mu agencija dodeli.
U okviru razgledanja gradova navedenih u programu putovanja, nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to predviđeno programom putovanja.
Organizator zadržava pravo izmene redosleda realizacije programa u zavisnosti od drugih objektivnih okolnosti kao što su: vremenske prilike, ograničenja vezana za otvaranje i zatvaranje određenih objekata, gužve izazvane društvenim, političkim, verskim i drugim skupovima.
Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće ulazak putnika na teritoriju druge države ili zemlje u tranzitu zbog učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih, carinskih i drugih propisa.
Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima, prtljagu i sl. Organizator ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak tokom putovanja iz bilo kog razloga.
Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje.
Za sve informacije date usmenim ili telefonskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
Ukoliko putujete sami, bićete spojeni sa nekim od drugih putnika u smeštaj bez ikakvih doplata!
Svi smeštajni objekti koji se koriste tokom trajanja putovanja su čisti, uredni i prilagođeni svim generacijama.
Svi smeštajni objekti se nalaze u širem centru grada, u blizini autobuske stanice ili metroa.
Tačni nazivi smeštajnih objekata će biti poznati 7 dana pred početak putovanja.
Ukoliko ostane slobodnih mesta u autobusu, postoji mogućnost doplate za korišćenje duplog sedišta za sve vreme trajanja putovanja. Doplata iznosi 50 EUR.
Broj mesta je ograničen!
Za ovo putovanje važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja.
OPŠTE NAPOMENE
– Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, čiji su sastavni deo napomene, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
– Za sve informacije date usmenim ili telefonskim putem koje nisu u skladu ili su u suprotnosti sa objavljenim programom putovanja, ne mogu biti predmet prigovora putnika za neispunjenje obaveze organizatora. Validan je samo pisani program putovanja koji je sastavni deo ugovora o putovanju.
– Prilikom prijave potrebno je dostaviti kopiju pasoša sa kojim će putnik putovati na samo putovanje. Obavezno je da putnik proveri trajanje i ispravnost putnog dokumenta, kao i broj slobodnih stranica potrebnih za putovanje.
– Svi pasoši moraju imati rok važenja minimum 6 meseci od dana povratka sa putovanja.
– Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u državu u koju putuju (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu pre polaska na putovanje u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Organizator putovanja ne snosi bilo kakvu odgovornost zbog neispravnog pasoša ili vize, niti je odgovoran ako pogranične ili imigracione vlasti ne odobre ulazak, tranzit ili dalji boravak putnika. Sve posledice gubitka ili kradje pasoša tokom putovanja, kao i troškove izdavanja nove putne isprave, snosi putnik. Refundiranje uplaćenog iznosa za putovanje koje nije realizovano zbog neispravne putne isprave nije moguće.
– Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod notara.
– Potpisnik ugovora o putovanju je dužan da pismenim putem (putem maila) obavesti organizatora putovanja ukoliko dodje do promene putne isprave bilo kog putnika sa ugovora o putovanju. U suprotnom, smatraće se da je putna isprava koju agencija ima u svojoj evidenciji važeća i agencija neće snositi odgovornost izdavanja aviokarte ili vize sa pogrešnim podacima.
– Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanje vrednih stvari u prevoznim sredstvima i u hotelskim sobama nije preporučljivo, jer ni organizator putovanja, niti prevoznik, niti hotel ne odgovara za iste! U slučaju kradje (gubitka ličnih stvari), putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašćenih osiguravajućih kuća. Organizator putovanja ne može odgovarati, niti se organizatoru putovanja pišu prigovori, u slučaju ovih nepredvidjenih okolnosti.
– Putnik je dužan da se sam upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise.
– Za sve ponuđene ili dostupne opcione doplate u vezi sa planom i programom puta ili smeštajem, potrebno je izjasniti se prilikom prijave za putovanje.
– Ukoliko neki putnik sam odluči da promeni deo plana i programa puta, agencija nema odgovornost da tom putniku obezbedi transfer/raniji ili kasniji check in ili check out u smeštaj/drugačija noćenja u smeštajima, od onoga što je predviđeno planom i programom puta.
– Organizator zadržava pravo izmene redosleda realizacije programa u zavisnosti od drugih objektivnih okolnosti kao što su: vremenske prilike, ograničenja vezana za otvaranje i zatvaranje određenih objekata, gužve izazvane društvenim, političkim, verskim i drugim skupovima.
– Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje.
– Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).
– U okviru razgledanja gradova navedenih u programu putovanja, nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to predviđeno programom putovanja.
– Obilazak gradova u okviru programa putovanja je moguće realizovati pešaka, privatnim prevozom, gradskim prevozom…
– Putnicima kojima imaju za cilj posete muzejima i galerijama, preporučuje se da provere na internetu radno vreme istih i da željene posete usklade sa slobodnim vremenom na putovanju.
– Putnik je dužan da poštuje satnice određene od strane predstavnika agencije na putovanju. Ukoliko putnik ne poštuje satnicu i ne pojavi se na dogovorenom mestu polaska u dogovoreno vreme polaska, predstavnik agencije će smatrati da je putnik svojevoljno odlučio da ostane na destinaciji, što mu daje za pravo da isključi putnika sa putovanja i nastavi sa realizacijom programa, ne snoseći nikakvu odgovornost za taj potez.
– U slučaju nedoličnog ponašanja putnika, ometanja vodiča ili vozača u obavljanju posla ili uznemiravanja drugih putnika, vodič ili predstavnik agencije ima pravo da tog putnika isključi sa putovanja bez prava žalbe ili povraćaja novca.
NAPOMENE VEZANE ZA PREVOZ
– Prilikom pravljenja redosleda sedenja uzimaju se u obzir stariji putnici, trudnice, porodice sa decom do 12 godina. Prvi red sedišta su službena sedišta i ako nema potrebe, ne izdaju se putnicima. Putnik je dužan da prihvati sedište koje mu agencija dodeli bez prava na žalbu.
– Agencija organizator ili inopartner odredjuje mesta polaska i dolaska prevoznog sredstva, mesta za pauze i njihovu dužinu. Uobičajena mesta za pauze u zemlji i inostranstvu su neke od pumpi sa odmorištima na maršuti, kao i motel, u trajanju od 20 – 60 minuta. Ukoliko pratilac grupe proceni da je transfer u zakašnjenju ili je gužva na graničnim prelazima veća od uobičajne, može doneti odluku, a u vezi sa Zakonom propisanim uslovima prevoza putnika u drumskom saobraćaju, da ne napravi, ili skrati, predvidjene pauze.
– Putnici su dužni da, u autobusu i drugim prevoznim sredstvima kojima se vrši transfer, ostanu na svojim mestima, i ne smeju ih napuštati na mestima koja nisu predviđena za pauze (granice, ček point stanice, naplatne rampe itd). U slučaju da putnik napusti vozilo bez prethodnog dogovora sa predstavnikom agencije, sam snosi sve eventualne troškove i posledice.
– Sva mesta u autobusu se popunjavaju uključujući i poslednja sedišta u zadnjem delu autobusa.
– Toaleti u turističkim autobusima nisu u upotrebi.
– U prevoznim sredstvima je zabranjeno pušenje cigara, cigareta, elektronskih cigareta, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava.
– Agencija zadržava pravo odabira prevoznog sredstva za transfere (javni gradski prevoz, iznajmljena vozila I sl.) i vrši ih do smeštaja ukoliko je to fizički moguće. Prenos prtljaga do smeštajne jedinice putnici obavljaju sami.
– Napominjemo da je u pitanju grupno putovanje. Putnici se mole za razumevanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju neutralni po svom sadržaju. Temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati i mora se imati u vidu da se osećaj toplote i hladnoće različito doživljava. Za ovakvu vrstu putovanja je potrebno razumevanje i tolerancija među putnicima.
– Kod aranžmana koji uključuju prevoz avionom, nakon kupovine avio karata nemoguće je refundiranje istih i u tom slučaju važe uslovi avio kompanija.
– Kod aranžmana koji uključuju prevoz low cost avio kompanija, u slučaju odlaganja leta, otkaza ili gubitka konekcije putnici su dužni da sami plate novonastale troškove i agencija ne može da utiče na okolnosti koje su van njenog dometa.
– Agencija ne snosi odgovornost usled promena avio konekcija od strane avio kompanije.
– Satnice letova navedene u planu i programu ili dobijene od strane agencije podložne su promeni i isključivo zavise od avio kompanije.
NAPOMENE VEZANE ZA SMEŠTAJ
– Svi smeštajni objekti koji se koriste tokom trajanja putovanja su uredni i prilagođeni svim generacijama. Takođe, svi smeštajni objekti koji se nalaze u širem centru grada, smešteni su u blizini autobuske stanice ili metroa.
– Tačni nazivi smeštajnih objekata će biti poznati najkasnije 15 dana pred početak putovanja za daleke destinacije i 7 dana za ostale destinacije.
– Organizator putovanja, zadržava pravo rasporeda po sobama, u skladu sa strukturom soba smeštajnog objekta; ukoliko postoji mogućnost, agencija se trudi da izađe u susret željama putnika.
– Smeštajni kapaciteti vrše smeštaj putnika i određuju raspored i tip soba prema svojoj raspoloživosti u datom trenutku. Agencija nije u mogućnosti da klijentima potvrdi da li će kreveti biti twin (razdvojeni), double (veliki francuski ležaj), krevet na sprat ili spratni ležaj, kao ni spratnost u samom smeštaju, osim ukoliko to nije posebno naznačeno Ugovorom. Klijent je uplatom aranžmana saglasan sa tom činjenicom i uslovima smeštaja bez prava na žalbu.
– Samo putnicima koji su doplatili 1/2 sobu u slučajevima gde je to omogućeno agencija garantuje da neće ni u kom slučaju biti spojeni sa drugim putnicima iz grupe.
– Putnici koji putuju sami će biti spojeni sa nekim drugim putnikom iz grupe, ne plaćaju nikakvu doplatu i prihvataju da se spoje sa bilo kojom osobom iz grupe, bez obzira na godine i pol saputnika. U tim situacijama, agencija apsolutno ne odgovara za bilo kakve eventualne neprijatnosti ili neslaganja koje putnici mogu da imaju na putu.
– Ako je u programu putovanja naveden smeštaj koji podrazumeva zajedničko kupatilo, za putnike koji doplate 1/2 sobu ne znači da će u istoj imati sopstveno kupatilo.
– Dimenzije francuskih ležajeva mogu da variraju od zemlje do zemlje.
– U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka u skladu sa pravilima tog smeštajnog objekta. Najčešće je check-in u popodnevnim časovima (14h ili 15h), a check-out je poslednjeg dana boravka najčešće do 10h ili 11h.
– Usluga bežičnog interneta WIFI ne podrazumeva obavezno i dobar signal u sobama i svim delovima hotela. Moguće je da je signal odgovarajući samo u odredjenim delovima hotela, obično oko recepcije ili baru. Takodje, brzina protoka može biti brža ili sporija u zavisnosti od tehničke opremljenosti. Oznaka WiFi ne podrazumeva BESPLATAN INTERNET nego način korišćenja interneta bežično.
NAPOMENE VEZANE ZA FAKULTATIVNE IZLETE
– Fakultativni izleti nisu obavezni deo putovanja.
– Termini i cene fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
– Fakultativni izleti se realizuju od strane lokalnih agencija i Trip Top Putovanja doo nije u mogućnosti da utiče na stvari Van dometa agencije vezane za samu realizaciju izleta.
– Prilikom uplate fakultativnog izleta, putnik prihvata uslove lokalne agencije, organizatora fakultativnog izleta, i dužan je da o uslovima obavesti saputnike za koje uplaćuje izlet. Bilo kakve naknadne izmene, promene i odustajanja od izleta nakon uplate, nisu moguća, niti je moguće u bilo kojim okolnostima refundirati uplaćeni novac.
NAPOMENE VEZANE ZA VIZIRANJE
– Za ovo putovanje, nosiocima putnih isprava Republike Srbije vize nisu potrebne.
– Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami informišu o viznom režimu zemalja u koje putuju i kroz koje prolaze.
Ovlasceni agent prodaje: Fun Travel Agency
Organizator putovanja: OTP 88/2016
Posetite nasu facebook stranicu: https://m.facebook.com/funtravelagencypnbg/
Moldavija – Ukrajina – Rumunija 2020

 

POŠALJITE UPIT

  Ime i prezime

  Email

  Telefon

  Datum polaska

  Datum povratka

  Broj odraslih

  Broj dece

  Starost dece

  Napomena