Lilly Land 4*

Lokacija:
Hotel počeo sa radom 1994. a poslednji put je renoviran 2006 godine. Nalazi se u južnom delu grada na 8 km od aerodroma, 15 km od centra grada.
Smeštaj:
Ogroman kompleks (zbog čega smeštajni kapaciteti mogu biti udaljeni od plaže ili recepcije) jednospratnih, dvospratnih zgrada i bungalova. Ukupno ima 518 soba od kojih su 233 standardne sobe površine 35 m² koje imaju sef, individualnu klimatizaciju, SAT TV, telefon, mini bar (uz doplatu), balkon ili terasu. Sobe se spremaju svakodnevno. Hotel poseduje jedan od najlepše uređenih vrtova u Hurgadi, prepun zelenila i cveća.
Sadržaj hotela:
Hotel ima 3 restorana (2 a la carte), 5 barova, 2 bazena, aqua centar, mini club i aqua park za decu, konferencijsku salu, prodavnice, menjačnicu… Tipovi soba: bungalovi i standardne sobe. Sadržaji za decu: bazen za decu, igralište, dečiji klub (za decu od 4 do 12 godina), krevetac. Sportski i zabavni sadržaji uključeni u AI koncept: aerobik, odbojka na plaži, pikado, 2 teniska terena (bez svetla), fudbalski teren (zatvoren), mali fudbal. Sadržaji uz doplatu: sauna, masaža, jacuzzi, tursko kupatilo, teretana, stoni tenis, bilijar, katamaran, ronilački centar, internet kafe.
Plaža:
Ima veliku peščanu plažu koja je u laguni, a manji deo je sa koralnim grebenom. Suncobrani, ležaljke i peškiri na plaži i bazenu su besplatni.
Usluga:
All inclusive (sve uključeno) po pravilima hotela, na bazi švedskog stola (samoposluživanje).