Labranda Sandy Beach Resort 5* , Krf leto 2024

Labranda Sandy Beach Resort

Labranda Sandy Beach Resort nalazi se na jugozapadnoj strani ostrva, u živopisnom mesto Agios Giorgos. Centar gradića Agios Giorgos udaljen je 300 metara od kompleksa, te lako i brzo možete stići do dela sa brojnim restoranima, prodavnicama i kafićima. Jedna od brojnih prednosti ovog hotela jeste upravo lokacija. Kao kompleks sa mnoštvo sadržaja, hotel nije u potpunosti izolovan, a opet se nalazi u mirnijem delu. Od grada Krfa i aerodroma udaljen je 30 kilometara.

Plaža:
Nalazi se na dugačkoj peščanoj plaži. Važno je napomenuti da, zbog veličine kompleksa, najudaljenija smeštajna jedinica je 300 metara od plaže.

Sadržaji:
Gostima su na raspolaganju: tri bazena, izdvojeni deo bazena za decu, 4 tobogana za decu, ležaljke i suncobrani oko bazena koji su besplatni za goste hotela, tri restorana (mediteranske, italijanske i tradicionalne grčke kuhinje) u kojima se služe obroci po principu švedskog stola (restoran grčke kuhinje je a-la-carte, besplatno jednom tokom boravka, uz prethodnu rezervaciju na recepciji; u restoranu italijanske kuhinje ne služi se doručak), snek bar (giros, hot dog, pica), lobi bar, bar na plaži, bar kod bazena, usluge čuvanja dece (uz doplatu), usluge pranja i peglanja veša (uz doplatu), menjačnica, bilijar (uz doplatu), pikado, stoni tenis, tenis (besplatna oprema), teretana, wellness usluge (uz doplatu), sauna (uz doplatu), aerobik, odbojka na plaži, dečiji klub, igralište za decu, mini disko za decu, amfiteatar gde se odvijaju dešavanja uveče za decu, a zatim i za odrasle, mini-market, Wi-Fi internet konekcija (Wi-Fi besplatan na javnom prostoru), mogućnost za sportove na vodi, mogućnost iznajmljivanja brodića, mogućnost iznajmljivanja kvadova i bicikala.

Smeštaj:
Sve sobe opremljene su: kupatilom, balkonom ili terasom, klima uređajem, SAT/TV-om, telefonom, mini barom (uz doplatu), fenom za kosu, sefom. Standardne sobe sa pogledom na vrt ili sa bočnim pogledom na more namenjene su za smeštaj dve do tri osobe – francuski krevet ili dva standardna kreveta, pomoćni ležaj ili sofa. Veličine su 25 m2. Porodične sobe sastoje se iz spavaće sobe i dnevnog boravka. U spavaćoj sobi nalazi se francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, a u dnevnom boravku dve sofe ili dva odvojena kreveta. Veličine su 52 m2 i namenjene su za smeštaj do 4 osobe.

Usluga:
All inclusive koncept (sve uključeno). Obroci se služe po principu švedskog stola.

http://www.labranda.com/en/hotel/labranda-sandy-beach-resort.html

Foto Galerija
155439_L Labranda Sandy Beach Resort 5* , Krf leto 2024
155440_L Labranda Sandy Beach Resort 5* , Krf leto 2024
155441_L Labranda Sandy Beach Resort 5* , Krf leto 2024
155442_L Labranda Sandy Beach Resort 5* , Krf leto 2024
155445_L Labranda Sandy Beach Resort 5* , Krf leto 2024
155446_L Labranda Sandy Beach Resort 5* , Krf leto 2024
155448_L Labranda Sandy Beach Resort 5* , Krf leto 2024
155449_L Labranda Sandy Beach Resort 5* , Krf leto 2024
155451_L Labranda Sandy Beach Resort 5* , Krf leto 2024
155454_L Labranda Sandy Beach Resort 5* , Krf leto 2024
155455_L Labranda Sandy Beach Resort 5* , Krf leto 2024
155459_L Labranda Sandy Beach Resort 5* , Krf leto 2024
155460_L Labranda Sandy Beach Resort 5* , Krf leto 2024
155461_L Labranda Sandy Beach Resort 5* , Krf leto 2024
155462_L Labranda Sandy Beach Resort 5* , Krf leto 2024
155463_L Labranda Sandy Beach Resort 5* , Krf leto 2024
155464_L Labranda Sandy Beach Resort 5* , Krf leto 2024
155465_L Labranda Sandy Beach Resort 5* , Krf leto 2024
155466_L-1 Labranda Sandy Beach Resort 5* , Krf leto 2024
155466_L Labranda Sandy Beach Resort 5* , Krf leto 2024
155467_L Labranda Sandy Beach Resort 5* , Krf leto 2024
155468_L Labranda Sandy Beach Resort 5* , Krf leto 2024
155470_L Labranda Sandy Beach Resort 5* , Krf leto 2024
Opis destinacije

Krf je ostrvo koje spada u jonsku grupu ostrva, sa istoimenim glavnim gradom.

Krf je ostrvo u Jonskom moru, drugo je po velicini ostrvo jonskog arhipelaga. Ostrvo je dobilo ime po nimfi Kerkiri, koju je oteo bog mora Posejdon i doveo je na ostrvo. Ostrvo je najsevernije u Jonskom moru, brdovito je, a obala sa brojnim zalivima, poluostrvima, zemljouzima koje krase carobne plaže i kristalno cisto more. Klima na ostrvu je sredozemna, leta su topla, a zime blage. Specificnost Krfa je veca vlažnost što doprinosi bujnoj vegetaciji zbog cega ga zovu i „zeleno“ ili „smaragdno“ ostrvo. Zbog svoje lokacije i bogate prirode, ostrvom su ” prolazili ” razni osvajaci, a pravi procvat je doživelo pocetkom XIX veka, kada je ostrvo došlo pod engleski protektorat. U tom periodu je izgraden veliki deo moderne infrastrukture i poceo razvoj turizma baziran na kombinaciji kosmopolitskog i tradicionalnog. Ostrvo Krf se ubraja medu najbogatije regione u Grckoj.

Se aktuelne ponude i akcije za Grcku i ostala letovalista mozete naci na nasem sajtu : https://funtravel.rs/

Aktuelne ponude mozete naci i na nasoj FB stranici : https://m.facebook.com/funtravelagencypnbg/

Mapa

Cenovnik

ZA PROVERU RASPOLOŽIVOSTI I CENE KONTAKTIRATI AGENCIJU

Program i uslovi putovanja

Labranda Sandy Beach Resort

PROGRAM PUTOVANJA DIREKTNIM ČARTER LETOM – Labranda Sandy Beach Resort

1. dan BEOGRAD – KRF
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla  dva sata i 30 minuta ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krf. Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRF
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan KRF – BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja.O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.

Jedinstvena cena putovanja obuhvata:

• Prevoz putnika direktnim čarter letom na relaciji Beograd – Krf – Beograd.

• Grupni transfer autobusom od aerodroma na Krf do izabranog hotela ili studija/apartmana u odlasku i povratku.

• 10 ili 11 noćenja u izabranom smeštajnom objektu na bazi odabranih usluga.

• Hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 12:00h) ili od vremena leta aviona (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu). Ukoliko je aranžmanom predviđen organizovani avio-prevoz, kao prvi i poslednji obrok računaju se oni koji budu posluženi u avionu, i smatra se da ti obroci zamenjuju hotelske obroke uobicajene za to doba dana. Takođe se ne može tražiti umanjenje cene ili refundacija za hotelske usluge koje nisu korišcene zbog fakultativnih izleta.

• Aerodromske takse za čarter let u iznosu od 36.69 evra za odrasle i decu od 2 do 12 godina (aerodrom Nikola Tesla u Beogradu 21.61 evra, aerodrome na Krf 14.10 evra i RF taksa u iznosu 0.98 evra). Deca do dve godine ne plaćaju aerodromske takse. Sve navedene aerodromske takse podložne su promenama i uplacuju se u poslovnicama agencije u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje.

• YQ taksa predstavlja nadoknadu za gorivo i definisana je ugovorom sa avio prevoznikom. Iznos YQ taksi je podložan promeni i zavisi od promene cene goriva na tržištu. U slučaju povećanja taksi, putnik je u obavezi da izvrši doplatu pre započetog putovanja.

• Usluge predstavnika Organizatora putovanja i troškove organizacije putovanja.

Labranda Sandy Beach Resort

U cenu aranžmana nije uračunato:

• Boravišne takse će se računati kao fiksni iznos po danu i po sobi, u zavisnosti od vrste smeštaja

• Međunarodno putno zdravstveno osiguranje,

•Individualni troškovi putnika i fakultativni izleti.

Labranda Sandy Beach Resort

Uslovi plaćanja

Labranda Sandy Beach Resort

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Cene su podložne promeni. Garantovana je cena, samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

– Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.

Labranda Sandy Beach Resort

Napomene

Labranda Sandy Beach Resort

• Grčka je otvorila svoje granice još 14. maja 2021. godine i putovanja su realizovana na bezbedan način uz propisane uslove. Agencije su pratile i učinile dostupnim putnicima, upustva koja su uspostavljena kako bi se osigurala zaštita zdravlja svih, kako turista koji dolaze u zemlju, tako i domaćeg stanovništva. Počevši od tog 14. maja, putnici koji ulaze u Grčku turistički su mogli to da učine bilo da imaju potvrdu o vakcinaciji (prihvaćene su sve vakcine koje su dostupne u Srbiji), ili neku drugu potvrdu o imunitetu kao što su: antigenski (rapid) test, PCR ili potvrdu o preležanoj bolesti. Za decu do 12 godina nije postojala obaveza bilo koje potvrde o imunitetu.

•U trenutku objave ovog programa, važe pravila ulaska u Republiku Grčku objavljena na sajtu Ministarstva Inostranih poslova Srbije, gde se o budućim promenama uslova putovanja u Grčku putnici obavezni da se informišu neposredno pre početka putovanja prateći link: www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo/covid-19-uslovi-za-putovanje

• Svi strani državljani koji koriste usluge naše agencije su u obavezi da se raspitaju o viznom režimu Republike Grčke, o uslovima putovanja u vezi sa zdravstvenim, carinskim ili graničnim formalnostima koji važe za državu čiji pasoš poseduju, kao i da u pasošu sa kojima izlaze iz Republike Srbije imaju ulazni pečat na teritoriji Republike Srbije.

• Rezervacija se vrši na upit. Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije. U slučaju da rezervacija ne bude potvrđena putnik će o tome biti obavešten i biće mu ponuđene alternative od strane Organizatora putovanja. Ukoliko ponuđene alternative putniku ne budu odgovarale Organizator putovanja ima pravo da raskine ugovor o putovanju sa putnikom. Putnike je upoznat sa ovom činjenicom i saglasio se sa istom prilikom potpisivanja ugovora o putovanju sa Organizatorom putovanja.

• Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.

• Za državljane Republike Srbije nije potrebna viza za ulazak u Grčku. Putnici koji imaju strani pasoš, u obavezi su da se sami raspitaju o eventualnom viznom režimu njihove države i Republike Grčke.

• Od dokumentacije, sa sobom je potrebno poneti pasoš, koji mora biti važeći još minimum 3 meseca po povratku sa putovanja. Organizator putovanja ne snosi bilo kakvu odgovornost zbog neispravnog pasoša ili vize, niti je odgovoran ako pogranične ili imigracione vlasti ne odobre ulazak, tranzit ili dalji boravak putnika. Sve posledice gubitka ili krađe pasoša tokom putovanja, kao i troškove izdavanja nove putne isprave, snosi putnik. Refundiranje uplaćenog iznosa za putovanje koje nije realizovano zbog neispravne putne isprave nije moguće.

• Putno zdravstveno osiguranje je obavezno za zemlje EU. Organizator putovanja ne može biti odgovoran u slučaju da putnik nema osiguiranje i to bude razlog da ga granične vlasti ne puste u zemlju ili zadrže na granici.

• Datum početka i završetka putovanja utvrđen Programom ne podrazumeva celodnevni boravak putnika u smeštajnom objektu, odnosno destinaciji. Vreme polaska ili dolaska putnika i ulaska ili izlaska putnika iz smeštajnog objekta uslovljen je procedurama na graničnim prelazima, stanju na putevima, dozvolama nadležnih vlasti, tehničkim i vremenskim uslovima ili višom silom koje mogu da utiču na vreme polaska aviona i drugog prevoznog sredsta na koje organizator ne može uticati, te zbog toga za takve slučajeve Organizator ne snosi odgovornost. Prvi i poslednji dan iz Programa su predviđeni za putovanje i ne podrazumevaju boravak u hotelu ili mestu opredeljenja-već samo označava kalendarski dan početka i završetka putovanja, tako da Organizator ne snosi odgovornost zbog večernjeg, noćnog ili ranog jutarnjeg leta, ulaska u sobu u kasnim večernjim časovima, napuštanje hotela u ranim jutarnjim časovima i slično.

• Za avio aranžmane ugovoreno vreme početka putovanja je sastanak putnika na aerodrom, koji je najmanje 2 časa i 30 minuta ranije u odnosu na prvo objavljeno vreme poletanja od strane avio-kompanije. U slučaju pomeranja navedenog vremena poletanja aviona Organizator ne snosi nikakvu odgovornost, već se primenjuju nacionalni i međunarodni propisi iz oblasti avio-saobraćaja. Po pravilu odlazak – dolazak, poletanje – sletanje aviona kod letova je u kasnim večernjim ili ranim jutarnjim časovima i ako je npr. obezbeđen ugovoreni početni ili završni obrok u vidu tzv. “hladnog obroka” van ili u smeštajnom objektu, smatra se da je Ugovor u celosti izvršen.

• Obavezno je nošenje zaštitnih maski na aerodromu, tokom trajanja leta u avionu kao i u prevoznom sredstvu na transferu na destinaciji (autobus, minibus, taxi vozilo). Na pasoškoj kontroli putnici su obavezni da skinu masku radi potvrde identiteta. Na pojedinim aerodromima se vrši beskontaktno merenje temperature pre ulaska u avion.

• Mere fizičke i socijalne distance će biti primenjene na svim destinacijama u svim segmentima tako da osobe koje ne pripadaju istoj grupi putnika (porodice, osobe koje putuju zajedno) zadrže rastojanje od najmanje 2 m.

• Minimalni broj za realizaciju ovog putovanja je 100.

• Organizator može da raskine ugovor o organizovanju putovanja i da pre otpočinjanja putovanja isplati putniku ukupno uplaćena sredstva za turističko putovanje kada je: broj lica prijavljenih za turističko putovanje manji od minimalnog broja predviđenog ugovorom i organizator obavesti putnika o raskidu u roku koji je određen ugovorom, koji ne može biti kraći od: 20 dana pre otpočinjanja turističkog putovanja u slučaju putovanja koja traju duže od šest dana; sedam dana pre otpočinjanja turističkog putovanja u slučaju putovanja koja traju između dva i šest dana; 48 sati pre otpočinjanja turističkog putovanja u slučaju putovanja koja traju kraće od dva dana;

• Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu se radi na upit.

• Popusti za decu su navedeni u tabeli i primenjuju se isključivo u pratnji dve odrasle osobe u istoj sobi.

• Na čarter letovima ne postoje klase sedišta kao na redovnim linijama. Nije moguće unapred rezervisati određeno sedište u avionu. Deca 0-1,99 godine nemaju zasebno mesto u avionu.

• Vaučeri se dobijaju na aerodromu dva sata pre leta. Po preuzimanju vaučera potrebno je obaviti čekiranje, predaju prtljaga i pasošku kontrolu. Zbog eventualnih gužvi na aerodromu za navedeno je potrebno više vremena pa molimo putnike da na aerodrom dolaze na vreme.

• Vreme leta zavisi od uslova u saobraćaju (raspoloživost aviona kod avio-kompanije, opterećenost beogradskog i odredišnog aerodroma) koji u letnjoj sezoni mogu biti otežani. O tačnom vremenu leta putnik će biti obavešten po dobijanju informacije od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Vreme leta za povratak se putnicima saopštava od strane predstavnika Organizatora putovanja na sledeće načine: lično, putem sms poruke ili putem oglasne table, najčešce jedan dan pre povratka. Broj telefona predstavnika Organizatora putovanja će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja putne dokumentacije, a najkasnije pre otpočinjanja ugovorenog putovanja.

• Organizator putovanja nije odgovoran u slučaju oštećenja, kašnjenja ili gubitka prtljaga. U tom slučaju odmah se obratiti predstavniku avio kompanije ili osoblju na aerodromu (Lost&Found) kako biste zatražili odgovarajuću potvrdu (Property Irregularity Report), nakon toga obavestiti i predstavnika na destinaciji.

• Prilikom transfera do smeštajnih objekata je obavezno nošenje zaštitinih maskih i poštovanja svih epidemioloških mera koje donose nadležni organi države Grčke. Smeštajni objekti koji se nalaze u gradskim zonama, moguće je da autobus ne može da ostavi putnike ispred samog smeštajnog objekta, već na najbližem mogućem mestu. Postoji mogućnost organizovanja individualnog transfera na zahtev uz doplatu.

BIG BLUE GROUP doo Beograd
Licenca OTP 121/2021 od 13.10.2021.
Kategorija licence A

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja za kategoriju licence A, po polisi br. IM-0008716, počev od 01.10.2021. godine, kod osiguravajuće kuće GLOBOS OSIGURANJE a.d.o. Beograd. Garancija putovanja se aktivira kod GLOBOS OSIGURANJA, pozivom na telefon +381 11 20 20 444, prijavom pisanim putem ili telegramom na adresu GLOBOS OSIGURANJE, Beograd/Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina br. 165d ili na e-mail: office@globos.rs

Labranda Sandy Beach Resort

Ovlašćeni posrednik prodaje : Fun Travel Agency, Beograd