Hotel Tomato * Skiatos 5% POPUSTA do 31/03/2016

MG 7966
OPIS VILEARANZMAN OBUHVATAARANZMAN NE OBUHVATACENOVNIKUSLOVI PLACANJANAPOMENE

Tomato hotel 1* se nalazi u gradu Skijatosu.Hotel ima za cilj da svim gostima ponudi jedinstvfen i ugodan odmor.Sobe su tu da odgovore na zahteve gostiju  za opuštajući boravak na Skijatosu.Lokacija je na jedinstvenom mestu  u neposrednoj blizini prelepe i poznate plaze Megali Amos.

U sobama se nalazi  klima,frižider,TV,sef,WiFi(besplatno),svaka soba ima i terasu.

Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola(samoposluživanje).

Udaljenost od plaže 40m,od aerodroma 2km,od centra grada 1 km.

  • dnevni boravak po osobi u izabranom hotelu , sa navedenom uslugom, troškove rezervacije i predstavnika agencije po potrebi putnika
  • hotelske navedene usluge (broj nocenja, broj osoba, vrstu sobe i usluge u hotelu spram prijave putovanja)
  • izlete, prevoz, individualne troškove, zdravstveno putno osiguranje (PREPORUČUJEMO)

5% POPUSTA za sve rezervacije do 31/03/2016 za sve periode boravka .
Način plaćanja : 30 % prilikom rezervacije, 30% do 05.04.2016 i ostatak 15 dana pred put.
CENE U TABELI SU BEZ POPUSTA!!!

TOMATO HOTEL 1*,MEGALI AMMOS,  LETO 2016

TIP SMESTAJA USLUGA  03/05-10/05 11/05-31/05

 

01/06-10/06
16/09-30/09

11/06-20/06 21/06-15/07 16/07-31/08 01/09-15/09
Dvokrevetna soba 2-2 noćenje, doručak 20 23 26 28 34 51 34
Superior dvokrevetna soba 2-2 noćenje, doručak 26 28 31 34 40 57 40
Porodicna soba(cena po sobi)  MAX 4 osobe noćenje,
doručak
68 74 85 91 96 136 102
Loft (po sobi) max 4 osobe noćenje, doručak 74 85 96 102 108 147 113

NAPOMENE:

*Cene su izražene u evrima po osobi dnevno osim kod porodicne sobe i lofta gde su cene izrazene  po SOBI dnevno.
*Usluga je noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola(samoposluživanje)
*Klima je uračunata u cenu.
*WiFi-besplatno
*Sef u sobama-besplatno.

 

NAČIN PLAĆANJA:  

Iznad svake tabele sa cenama navedeni su uslovi za svaki hotel pojedinačno, za rezervacije u periodu trajanja ranog bookinga.

Plaćanje u dinarima – po prodajnom kursu Banca intese na dan uplate
Uslovi plaćanja: 30% akontacija pri rezervaciji koja se vraća u slučaju da rezervacija nije potvrdjena u roku od 48 h ili ulazi u cenu aranžmana , dok se ostatak plaća po uslovima rezervacije ( ukoliko je popust za celokupnu uplatu ,do naznačenog roka, a bez popusta najkasnije 15 dana pred put ) .
Rezervacije unutar 15 dana od datuma započinjanja putovanja sa depozitom 100% na upit.
Avansno : u gotovini, čekovima, platnim karticama Dina, Visa, Maestro, Master, ili uplatom na račun agencije , 30% pri rezervaciji, ostatak u skladu sa uslovima rezervacije , do datuma navedenog u cenovniku za rane uplate ili najkasnije 15 dana pred put za rezervacije bez popusta.
Uplata na rate – kreditnim karticama Banca Intese (do 6 rata bez kamate)
Prilikom svake uplate se obračunava ekvivalent u eur , i ostatak duga je u eur . Uplaćeni iznos ne podleže promeni.
Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaze putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju nije potreban. U slučaju poremećaju na monetarnom tržištu roba i usluga Organizator zadržava pravo promene cene.Rezervacije se rade ,,na upit,, uz depozit putnika , u roku od 48 h po dobijanju potvrde rezervacije, depozit se uplaćuje na prijavu putovanja ili se vraća putniku u slučaju negativnog odgovora hotela. U kraćem roku slanja upita hotela od 15 dana od datuma započinjanja putovanja, depozit je 100% od cene aranžmana.

SVE NAVEDENE UDALJENOSTI HOTELA NISU U POTPUNOSTI PRECIZNI, VEĆ SU INFORMATIVNOG KARAKTERA.

Program putovanja 1.dan dolazak u hotel,smeštaj posle 14h sati boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.Poslednji dan napuštanje hotela do 9h,kraj programa.
Cena aranžmana obuhvata: dnevni boravak po osobi u izabranom hotelu , sa navedenom uslugom, troškove rezervacije i predstavnika agencije po potrebi putnika
Cena aranžmana ne obuhvata: izlete, prevoz, individualne troškove, zdravstveno putno osiguranje (PREPORUČUJEMO)
Cena aranzmana obuhvata: hotelske navedene usluge (broj nocenja, broj osoba, vrstu sobe i usluge u hotelu spram prijave putovanja)
U slučaju nepoštovanja termina za plaćanje, automatski se gubi pravo na popust. U slučaju otkazivanja hotela od strane putnika, agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove).

Agencija ne može uticati na spratnost, i deo zgrade smeštaja, niti može zahtevati odredjeni broj sobe.

Agencija će svaki zahtev putnika prilikom rezervacije naglasiti i isti će stajati na vaučeru, koji putnik pokazuje prilikom prijave u hotelu, ali za obezbedjivanje ili garanciju istog agencija ne snosi odgovornost.
Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa i zabrane pušenje u hotelima . Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.Minimalan broj dana boravka je 7 noći, u pojedinim hotelima na upit je moguć i kraći borarak po istoj ceni. Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.Bebi krevet na upit , besplatno u većini hotela. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta , njihovu validnost kao i za informaciju o potrebnim vizama tanzitnih zemalja i zemlje odredišta u skladu sa propisima zemlje kroz koje prolaze / putnici koji poseduju pasoš neke druge zemlje , ne R.Srbije sami su dužni da se o tome informišu /. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice (sa sajta agencije ili formular u opštini ) .

Ovlasceni subagent : Fun Travel Agency, Paracin

Organizator putovanja: Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije Sole Azur.