Hotel Tia Maria Sunčev Breg 3*

Hotel Tia Maria Suncev Breg

Hotel Tia Maria se nalazi u južnom delu letovališta Sunčev Breg, na 250 metara od kristalno čistog mora i na 5 minuta šetnje od centra.

Nudi prostrane i udobne sobe po veoma konkurentnim cenama, idealne za porodice sa decom ili mlađe parove.

Ovaj moderni hotel je nadomak i plaže i centra letovališta. Izađite i zabavite se u brojnim diskotekama, barovima i kafićima nedaleko od hotela. U blizini postoji i veliki supermarket, što doprinosi vašoj udobnosti.

Nakon sjajnog dana provedenog na zlatnoj peščanoj plaži, možete uživati u izvrsnoj lokalnoj hrani, kao i u internacionalnoj kuhinji u restoranu, pre plesanja do kasno u noć ili odlaska u svoju ukusno uređenu sobu.

U hotelu je dozvoljen boravak kućnih ljubimaca do 10kg uz doplatu (3 eura po danu).

TIPOVI SOBA Hotel Tia Maria Sunčev Breg:

Standardna soba ima 20-25m2 i poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje i sofu na razvlačenje. Može da ugosti dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe.

Deluxe soba ima 35m2 i može da primi dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje i sofu na razvlačenje.

Porodična soba poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje i dve osfe na razvlačenje. Ima oko 60m2 i može da ugosti dve odrasle osobe i troje dece ili četiri odrasle osobe i jedno dete.

Apartman ima 70m2 i poseduje spavaću sobu sa francuskim ležajem ili odvojenim ležajima i dnevnu sobu sa dve sofe na razvlačenje. Može da primi dve odrasle osobe i troje dece ili četiri odrasle osobe i jedno dete.

ZA PROVERU CENE I RASPOLOŽIVOSTI KONTAKTIRATI AGENCIJU NA 011 409 31 53, POSLATI UPIT ILI DOĆI LIČNO

Ponudu smeštaja u Sunčevom Bregu možete pogledati na sl.linku

Plaćanje je u dinarskoj vrednosti po srednjem kursu NBS

Hotel Tia Maria Sunčev Breg