Hotel Sun 3*+ – Albanija – Drač 2018

Hotel Sun Drac

Hotel Sun – Albanija – Drač 2018

SUN HOTEL 3+* – Drač – Albanija
Položaj hotela: lokacija ovog elegantnog hotela je na obali Dračanskog zaliva, 5 km udaljenog od centra grada.
Hotelski sadržaji: pored modernog dizajna i prelepog pogleda na plažu hotel nudi wi-fi internet i usluge lekara po pozivu.
Sobe: hotel je kapaciteta od 52 moderne i funkcionalne sobe u koje se mogu smestiti od 1-3 osobe. Svaka soba je svetla, komforna i opremljena sa klima uređajem, LCD TV-om, minibar, telefon, sef (na upit), fen, kupatilo i balkon/terasa.

OPIS HOTELAPROGRAM PUTOVANJAARANZMAN OBUHVATAARANZMAN NE OBUHVATACENOVNIKUSLOVI PLACANJANAPOMENE

Individualni polasci

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
• izabrane pansionske usluge i broj noćenja (minimalno 5 noćenja) u hotelu prema tabeli. Putnici sami biraju termin i broj dana.
• servis predstavnika agencije i troškove organizacije programa

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
• troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja dobićete u agenciji.
• boravišnu taksu: odrasle osobe 1€ dnevno, deca 0-18g. ne plaćaju botavišnu taksu. Plaćanje u agenciji prilikom rezervacije.

[supsystic-tables id=91]

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA: Cene  smeštaja su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po prodajnom kursu Intesa banke na dan uplate.
Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje: gotovinski, čekovima građana sa odloženim plaćanjem do 15. decembra 2018., administrativnom zabranom preduzeća, plaćanjem Visa, Mastercard, Maestro i Dina platnim karticama

OVLAŠĆENI AGENT PRODAJE : FUN TRAVEL AGENCY

Organizator putovanja: OTP-25/2016b