Hotel Saint George 4*-Asprovalta

saint
OPIS VILECENOVNIKUSLOVI PLACANJANAPOMENE

Hotel Saint George nudi toplu i prijatnu atmosferu i udoban smeštaj u centru Asprovalte, na oko 170 metara od glavne plaže.
Rashladite se u svojoj klimatizovanoj sobi i uživajte u modernim pogodnostima, uključujući i satelitsku televiziju i besplatan bežični internet. Svaka soba takođe ima i sopstveni balkon.
Započnite dan raskošnim doručkom na bazi švedskog stola, koji je uključen u cenu sobe. Ukoliko ste u Asprovalti poslom, možete iskoristiti neke od mnogobrojnih kancelarijskih sadržaja koje hotel St. George nudi.
Smešten na samo nekoliko koraka od prelepe peščane plaže i centra Asprovalte, hotel St. George vam pruža pogodno i opušteno mesto za boravak.
Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom (švedski sto). Mogućnost doplate za polupansion (večera kontinentalna (salata, glavno jelo, dezert/voće)).

1.dan Dolazak u hotel. Smeštaj u hotel, posle 14:00 časova, u određeni tip sobe prema uplaćenoj rezervaciji.

2.dan do predposlednji dan boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.

Poslednji dan. Napuštanje hotelskih soba,studija i app.  do 09:00 časova.

 

                     

a)  UPLATA U CELOSTI
Za uplatu u celosti odobrava se popust koji će za svaki konkretan period biti objavljen na sajtu,kao zvanični  dokument,sastavni deo važećeg kataloga;

b) UPLATA DO POLASKA
40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora),ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja;

c) ODLOŽENO PLAĆANJE
40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak u jednakim mesečnim ratama, po obračunu, do 25.10.2017. Dospeće rata je 15., 20. i 25. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja;

d) KREDITI BANAKA
Realizuju se na osnovu profakture dobijene od organizatora,po uslovima banke na dan sklapanja ugovora. Poslovne banke: Banka Intesa, Vojvođanska banka, Komercijalna banka, Raiffeisen banka, EFG  banka.
Napomena: Potvrdu da je kredit odobren kupac (korisnik kredita) dostavlja agenciji  najkasnije 5 dana od dana izdavanja profakture.

e) PLATNE KARTICE
Platnim karticama (Visa, Master, Maestro, Dina);

f ) ADMINISTRATIVNA  ZABRANA
40 % akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora ), ostatak u jednakim mesečnim ratama, putem overene administrativne zabrane (formular korisniku izdaje organizator), do 25.10.2017. Dospeće rata je 15.,20. i 25. u mesecu.

NAPOMENA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednost, na dan uplate po prodajnom kursu za efektivu poslovne Banke Intesa.Obavezno proveriti kurs evra prilikom rezervacije i uplate.
Započeti način plaćanja se ne može menjati.

Ovlasceni subagent : Fun Travel Agency, ParacinOrganizator putovanja: Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja “Atlantik” agencije.