Hotel Mare 3* – Sarimsakli leto 2022

 

Hotel Mare Sarimsakli – Sarimsakli leto 2022

Hotel Mare Sarimsakli  se nalazi na najlepšoj lokaciji u centralnom delu Sarimsaklija na samoj plaži odmah do hotela Buyuk Berk.

Zahvaljujući svom arhitektonskom rešenju u obliku broda sa bazenom na prvoj palubi odakle se pruža predivni pogled na Lezbos, hotel Mare ce Vam pružiti poseban užitak.
Besplatna je upotreba lezaljki i suncobrana i pored bazena i na plazi. Ishrana je na bazi polupansiona doručak i večera, švedski sto.

Ukoliko gosti zele mogu uplatiti rucak u hotelu  za 5 eura po osobi.

U hotelu sve sobe su opremljene klimom, televizorom, mini barom, telefonom, TWC, fenom za kosu…

Foto Galerija
hotel_mare_sarimsakli
mare_hotel_sarimsakli
mare_hotel_sarimsakli_bus_prevoz
recepcija
trokrevetna_soba_hotel_mare_sarimsakli
trokrevetna_soba
soba_odvojeni_kreveti
mare_hotel_sarimsakli_letovanje
restoran_hotel_mare_1
restoran
restoran_hotel_mare
hotel_mare_bazen
hotel_mare_sarimsakli_letovanje
hotel_mare_sarimsakli_plaza
Lokacija

Opis destinacije

Od Beograda je udaljen oko 1000 km.Ovo je mesto koje živi tokom cele godine. Tamo ćete se osećati kao kod kuće jer veći deo stanovništva govori srpski jezik. Miris orijenta je na svakom koraku…
Ono što krasi ovaj grad je široka, dugačka i peščana plaža. Većina hotela ima svoje ležaljke na plaži čije je korišćenje besplatno. Vazno je napomenuti da se Sarimsakli vodi i kao vazdusna banja.
Pored plaže nalazi se široko i dugačko šetalište sa restoranima i raznim prodavnicama.U Sarimsakliju se nalazi i veliki luna park, koji radi do ponoći.U blizini  je Ayvalik, veći grad do kog se može doći dolmušem.Sto se tice fakultativnih izleta – Najpopularniji izleti su: krstarenje brodom, poseta grčkom ostrvu Lezbos, poseta Izmiru i zalazak sunca sa uzvišenja “Đavolja trpeza”.

Sve aktuelne ponude i akcije za Sarimsakli i ostala letovalista u Turskoj mozete naci na nasem sajtu : https://funtravel.rs/

Aktuelne ponude mozete naci i na nasoj FB stranici : https://m.facebook.com/funtravelagencypnbg/

Program Putovanja
Agencija ce prevoz obaviti autobusima turističke klase (klima,video,audio…). Datum polaska autobusa je dan pre početka letovanja i naznačeno je u koloni sa oznakom bus. Mesto polaska nalazi se u koloni autobuski prevoz. Putnik je dužan da proveri tačno vreme polaska.

1. dan – polazak putnika sa parkinga preko puta buvlje pijace na Novom Beogradu, putovanje do Sarimsaklija preko Nisa, Pirota, Dimitrovgrada do Bugarske. Nocna voznja kroz Bugarsku sa kracim usputnim odmorima.

2. dan – Ulazak u Tursku prelazak trajektom Dardaneli nastavak puta do Sarimsaklija dolazak u prepodnevnim satima. Smeštaj u izabrani hotel najkasnije u 14h po lokalnom vremenu. Slobodno vreme. Boravak u Sarimsakliju u odabranom hotelu

12. dan – Napuštanje hotela slobodno vreme u popodnevnim satima polazak za Srbiju oko 15h. Noćna vožnja kroz Bugarsku i u prepodnevnim satima dolazak u Srbiju.

Cenovnik

Hotel Mare Sarimsakli

PAKET ARANŽMAN PREVOZ + SMEŠTAJ + TRAJEKT 2022
[table “252” not found /]
Svi hoteli iz naše ponude imaju
“Besplatne ležaljke i suncobrane na plaži i bazenu”
Cenovnik za sopstveni prevoz po smenama 2022
[table “253” not found /]

POPUSTI I DOPLATE

Hotel Mare Sarimsakli

  • Doplata za sobu 1/1: 50% u junu i septembru, 1/1: 100% u julu i avgustu.
  • Popust za 3. odraslu osobu u 1/3 je 30%, u 1/3+1 je minimum 3.2 cene
  • POPUSTI ZA DECU važe uz (dve odrasle osobe):
   Deca: 0-6 besplatno, 6-12 godina Plaćaju 50% (dvoje dece 0-6 g. plaća se za jedno dete 50%)
  • Hotel Mare 3* – family rooms minimum 3.7 cene connection rooms minimum 3.7 cene

  Mogućnost plaćanje do kraja godine bez uvećanja

Aranžman Obuhvata

Hotel Mare Sarimsakli

 • Boravak u izabranom hotelu na bazi 12 dana /10 noćenja i uslugu HB ili All u zavisnosti od hotela,
 • Prevoz ( kod paket aranžmana )
 • lezaljke i suncobrani na plazi i oko bazena,
 • klima, besplatan Wi-Fi,
 • usluge vodiča i lokalne takse
Aranžman Ne Obuhvata

Hotel Mare Sarimsakli

 • Autobuski prevoz – kod aranžmana na sopstvenom prevozu
 • putno osiguranje,
 • sve fakultativne izlete,
 • individualni troškove putnika.
Uslovi plaćanja

Plaćanje celokupnog iznosa aranzmana i Bus prevoza isključivo u dinarskoj protivrednosti odabirom jednog od mogućih načina plaćanja:

 • Uz akontaciju od 30% ostatak gotovinom, 15 dana do polaska po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.
 • Uz akontaciju od 30% ostatak u jednakim mesečnim ratama svakog 10. ili 20. u mesecu u zavisnosti od početka prve uplate, zaključno sa 20.Decembra Rate koje dospevaju po izvršenoj usluzi, obavezno je polaganje čekova građana.
 • Preko AD zabrana na plate kod javnih društva plaćanja su moguća samo za rate po izvršenoj usluzi, tako što se uplati akontacija od 30%ostatak u gotovini u jednakim mesečnim ratama do svakog 10. ili 20. u mesecu zavisnosti od početka prve uplate,po kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.
Napomene

Hotel Mare Sarimsakli

Prtljag putnika sme da sadrzi iskljucivo rucni prtljag, stvari za licnu upotrebu i jedan kofer po punoplativoj osobi. Svi dodatni koferi, vece kese se naplacuju po tarifi prevoznika.

Organizator zadržava pravo da putem Last minute ponude prodaju svojih kapaciteta po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime eventualne razlike u ceni.

Hotel Mare Sarimsakli

U autobusu je zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola, opojnih sredstava i upotreba wc-a (sem u slučaju nemogućnosti zaustavaljanja autobusa).
Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja. Agencija pravi raspored sedenja uzimajući ravnopravno u obzir: starost putnika (stara lica ili porodice sa decom), bolest ili fizičke nedostatke putnika, kao i vreme uplate. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu agencija dodeli. Putnik moze da rezerviše ,,Željeno sedište’’ u autobusu uz doplatu od 10 EUR-a.Doplata za 2 spojena mesta po zelji putnika moguca je samo uz prethodnu potvrdu od strane Agencije,po ceni decije karte prevoza. Cena karte u jednom pravcu je 50e i takvi zahtevi se podnose i uplaćuju prilikom prijave aranžmana.

OVLASCENI AGENT PRODAJE : FUN TRAVEL AGENCY DOO BEOGRAD

OTP 310/2020,MPS

POŠALJITE UPIT

  Ime i prezime

  Email

  Telefon

  Datum polaska

  Datum povratka

  Broj odraslih

  Broj dece

  Starost dece

  Napomena