Hotel Kassandra Palace 5*-Kriopigi

Hotel Kassandra Palace je hotelski kompleks koji je renoviran 2012. godine, smešten je na površini od oko sedam hektara, u predivnom vrtu, okružen borovima i maslinama. Nalazi se na kilometar i po od gradića Kriopigi i sedam kilometara od Kalitee.

Hotel Kassandra Palace sastoji se jedne glavne i više pomoćnih zgrada i poseduje 300 smeštajnih jedinica podeljenih u više kategorija.

U ponudi su:

Standard sobe Hotel Kassandra Palace zauzimaju površinu od 22 m², nalaze su glavnoj zgradi i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta. Predviđene su za smeštaj do 2 osobe. Mogu biti sa pogledom na planinu ili sa pogledom na more, što je cenovno odvojeno.

Deluxe sobe Hotel Kassandra Palace zauzimaju površinu od 27 m², nalaze se u glavnoj zgradi i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofu. Predviđene su za smeštaj 2-3 osobe. Mogu biti sa pogledom na baštu ili sa bočnim pogledom na more, što je cenovno odvojeno.

Grand suite Hotel Kassandra Palace sa pogledom na more površine su 55 m² i nalaze su u glavnoj zgradi. Nude pogled na more, predviđene su za smeštaj 2 osobe i preporuka su za boravak parova.

Family suite Hotel Kassandra Palace sa pogledom na more imaju 50 m², nalaze se u zgradi hotela bliže bazenu i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofa krevete. Predviđene su za smeštaj 2-4 osobe.

Deluxe family suite Hotel Kassandra Palace sa pogledom na baštu imaju 50 m², nalaze se u pomoćnoj zgradi hotela i sastoje se iz dve odvojene prostorije, dnevne sobe sa dva sofa kreveta i spavaće sobe sa bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta. Predviđene su za smeštaj 2-4 osobe.

Deluxe family suite sa pogledom na more Hotel Kassandra Palace imaju 50 m², sastoje se iz dve odvojene prostorije – dnevne sobe sa dva sofa kreveta i spavaće sobe sa bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta. Predviđene su za smeštaj 2-4 osobe. Deluxe family suite sa izlazom u baštu smešteni su u prizemlju pomoćnih zgrada, površine su 50 m², i sastoje se od dnevne sobu sa dva kauča na razvlačenje i odvojene glavnu spavaće sobe sa francuskim ležajem ili dva standardna. Poseduje izlaz na baštu, opremljenu garniturom za sedenje. Predviđene su za smeštaj do 5 osoba.

Svi smeštajni kapaciteti hotela Kassandra Palace su komforni, moderno i elegantno opremljeni, sa posebnom pažnjom povećenom detaljima i zadovoljstvu gosta.

Poseduju kupatilo, fen, TV, mini frižider, ketler, klima uređaj i balkon. Sef u sobama se ne doplaćuje, a brza WI FI konekcija dostupna je besplatno, kako u sobama, tako i u zajedničkim prostorijama hotela Kassandra Palace. U svim tipovima soba, krevetac za bebu je na upit.

Putnicima koji su  gosti hotela Kassandra Palace, na raspolaganju su:

 • olimpijski bazen sa ležaljkama,
 • suncobranima i peškirima, čija je upotreba uključena u cenu.

U svojm sadržaju hotel Kassandra Palace poseduje i manji bazen za decu, kao i jedan unutrašnji bazen u sklopu spa centra čije se korišćenje doplaćuje.

Ljubiteljima aktivnog odmora na raspolaganju su tereni za tenis i košarku, stolovi za stoni tenis i bilijar, kao i časovi joge i sala za fitnes.

Od ostalih usluga gosti mogu koristiti i spa centar koji je izgrađen 2012.god., kao i saune, hammam, salon lepote, usluge frizera i masaže uz doplatu. Za najmlađe je zadužen tim animatora u okviru mini kluba, a na raspolaganju je i dečije igralište.

Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni za goste hotela Kassandra Palace.

Do centra mesta Kriopigi goste hotela besplatno prevozi hotelski shuttle bus.

Google maps – koordinate: 40.030802, 23.495539

ZA AKTUELNE CENE KONTAKTIRATI AGENCIJU 0114093153  info@funtravel.rs

Hotel Kassandra Palace

Plaćanje se vrši u dinarima po srednjem kursu NBS

 

POŠALJITE UPIT

  Ime i prezime

  Email

  Telefon

  Datum polaska

  Datum povratka

  Broj odraslih

  Broj dece

  Starost dece

  Napomena