Hotel Iro 2* – Nei Pori leto 2019

Hotel Iro 2* - Nei Pori, hotel na samoj plazi - funtravel.rs
Hotel Iro 2* - Nei Pori - funtravel.rs
Hotel Iro 2* - Nei Pori - funtravel.rs
Hotel Iro 2* - Nei Pori - funtravel.rs
Hotel Iro 2* - Nei Pori - funtravel.rs
Hotel Iro 2* - pogled sa terase- Nei Pori - funtravel.rs
Hotel Iro 2* - Nei Pori - funtravel.rs
Hotel Iro 2* - Nei Pori - funtravel.rs
Hotel Iro 2* - Nei Pori - funtravel.rs

Hotel Iro 2* – Nei Pori leto 2019

Hotel Iro 2* – Nei Pori  je mali porodični hotel na samoj plaži, u starom delu Nei Porija.

Hotel ima 25 soba od kojih su 2 dvokrevetne, 20 trokrevetnih, 2 cetvorokrevetne i 1 apartman.  8 soba ima direktan pogled na more. Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, frižider, telefon, AC koja je uračunata u cenu i satelitsku TV. Čišćenje soba je svakog dana osim nedeljom.
Hotel ima recepciju, restoran i bar na plaži sa ležaljkama i suncobranima koji su besplatni uz konzumaciju pića po izboru.
Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom uz mogućnost doplate polupansiona.
OPIS DESTINACIJEPROGRAM PUTOVANJAARANZMAN OBUHVATAARANZMAN NE OBUHVATACENOVNIKUSLOVI PLACANJANAPOMENE

Ukratko o Nei Poriju :

Malo turisticko mesto, nalazi se podnožju planine Olimp, na 36 kilometara od mesta Katerini.Nekada samo ribarsko selo, pretvoreno je u moderno i elegantno letovaliste.
Egzoticna vegetacija, predivni pogled na planinski vrh obavijen misterijom, kristalno cisto more, cine da u Nei Pori poželite uvek da se vratite.
Grad nudi veliki broj taverni, atraktivnih kako po dizajnu, tako i po raznovrsnim menijima koje nude.Pešcana plaža je idealna za relaksaciju i kupanje u kristalno cistom moru,a ljubitelji vodenih sportova ovde ce pronaci sve vrste ponuda.
Lepo šetalište i mnogobrojni kafei nude priliku za opuštanje.U mestu postoji još nekoliko hotela i mnoštvo apartmana za izdavanje.Ako dodjete u Nei Pori, obavezno posetite i tradicionalna sela Stari Pori i Stari Pantelejmon, spada u red najmlađih letovališta na području Grčke.Samo mestašce je izgrađeno podno starog grada, Palei Pori,koje je smešteno na uzvišenju, na svega par kilometara od obale i današnjeg grada.
Aktuelne ponude i akcije za Grcku i ostala letovalista mozete naci na nasem sajtu : https://funtravel.rs/
Aktuelne ponude mozete naci i na nasoj FB stranici : https://m.facebook.com/funtravelagencypnbg/

Hotel Iro 2* – Nei Pori

1. dan – Sastanak putnika minimum 30 minuta pre polaska. Polazak autobusa oko 23:00h ( tačno vreme i mesto polaska se naknadno definiše). Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih i carinskih formalnosti.
2. dan – Dolazak u Nei Pori u prepodnevnim časovima. Ulazak u smeštajne jedinice oko 14:00h po lokalnom vremenu.
2 – 12. Dan – Boravak u izabranim studijima u Nei Poriju.
12. dan – Napuštanje studija u 9:00h po lokalnom vremenu, polazak autobusa oko 14:00h po lokalnom vremenu ( informacija o tačnom vremenu polaska dobija se od predstavnika agencije na destinaciji ).
13. dan – Dolazak u Srbiju u ranim jutarnjim časovima.
Hotel Iro 2* – Nei Pori
 • smeštaj na bazi  noćenja sa doručkom
 • korišćenje klime
 • usluge predstavnika
Hotel Iro 2* – Nei Pori
 • prevoz  do odredišta autobusima visoke turističke klase (TV, klima, DVD…) po cenovniku iz tabele
 • boravišna taksa nije uključena u cenu smeštaja, plaća se na licu mesta i cenu određuje vlada R. Grčke
 • putno osiguranje
 • individualne troškove putnika

Hotel Iro – Nei Pori

 

Cene su date u € po osobi dnevno na bazi noćenja sa doručkom.
Plaćanje aranžmana se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Direktne banke na dan uplate.

 

POPUSTI I DOPLATE :
 • Dete do 5 godina starosti, u pratnji dve odrasle osobe, u zajedničkom ležaju boravi BESPLATNO
 • Dva deteta do 12 godina starosti, u pratnji dve odrasle osobe, se tretiraju kao jedna odrasla osoba i dele ležaj
 • Dete do 12 godina starosti, u pomoćnom ležaju, plaća 50% od cene
 • Deca do 12 godina starosti, ukoliko borave u sopstvenom ležaju plaćaju punu cenu
 • Odrasla osoba na pomoćnom ležaju plaća 80% od cene
 • Ukoliko jedna osoba boravi u sobi, doplata je 70% od cene aranžmana
 • Doplata za polupansion je 10€ dnevno po osobi
Cene su izražene u EUR. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Direktne banke na dan uplate i to gotovinom, čekovima ili na tekući račun organizatora.
Rezervacija aranžmana podrazumeva uplatu akontacije od 40% prilikom prijave/sklapanja ugovora.
Ukoliko se pomenuta akontacija ne uplati u roku od 24 h smatraćemo da je putnik/subagent odustao od putovanja te se prijava/ugovor automatski stornira.
Prilikom sklapanja ugovora korisnik se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:
1. UPLATA U CELOSTI DO POLASKA: Akontacija 40% prilikom prijave/sklapanja ugovora, preostali iznos dinamikom koja odgovara korisniku usluga, ali tako da je ceo iznos uplaćen minimum 15 dana pre polaska.
2. UPLATA NA RATE:  Čekovima građana – Akontacija 40% prilikom prijave/sklapanja ugovora, preostali iznos u jednakim mesečnim ratama zaključno sa 15.10.2019. Svaka rata dospeva 15-tog u mesecu. Garancija plaćanja rata, koje dospevaju nakon letovanja, su deponovani čekovi građana. Čekove deponovati najkasnije 15 dana pre polaska; Administrativnom zabranom – Akontacija 40% prilikom prijave/sklapanja ugovora, preostali iznos u jednakim mesečnim ratama do 15.10.2019. god. Korisnik usluga donosi overeno Rešenje o administrativnoj zabrani, koje je prethodno dobio od Organizatora na neuplaćen deo cene. Rate dospevaju mesečno ili polumesečno u zavisnosti od načina kako Pravno lice isplaćuje zaradu. Organizator zadržava pravo na selekciju pravnih lica čija Rešenja o zabrani prihvata.
Svi putnici pre sklapanja ugovora dužni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i opštim uslovima putovanja organizatora.
Putnici pre polaska na put moraju upoznati i poštovati propisana pravila ponašanja zemlje u koju putuju kao i kućni red vile u kojoj će boraviti.
Molimo putnike da obrate pažnju na lične stvari i prtljag tokom putovanja. U slučaju nestanka ličnih stvari i prtljaga organizator ne snosi nikakvu odgovornost.
Molimo putnike da tokom boravka u smeštajnim jedinicima zaključavaju ulazna vrata, kao i prozore i vrata od terase, kako bi sprečili eventualne neprijatnosti u slučaju pokušaja obijanja istih. U slučaju nestanka ličnih stvari, dokumenata, novca, tehnike (foto-aparati, kamere, mobilni telefoni i dr.) i ostalog prtljaga organizator ne snosi nikakvu odgovornost. Organizator savetuje putnike da sve vredne stvari čuvaju u sefu u vili ili u nekom od obližnjih hotela. Nepravilno korišćenje sefa može prouzrokovati blokadu ili kvar, te organizator ne snosi odgovornost za eventualnu nemogućnost korišćenja istog u narednim terminima.
Svaka promena programa putovanja od strane samog putnika u toku putovanja, ne predstavlja izmenu ugovorenog programa.
Hotel Iro – Nei Pori
Pratilac grupe usled objektivnih okolnosti ima pravo da samostalno prilagodi mesto, dužinu i broj pauza u toku putovanja, kao i maršutu putovanja.
Organizator ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije, kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenih ugovora o putovanju.
Sve specijalne(jeftinije od zvaničnih) ponude i programi(first i last minute) predstavljaju zvanični i legalni deo ponude organizatora i biće po potrebi objavljivani na reklamnim panoima u poslovnici, na internet prezentaciji, kao i u elektronskim i pisanim medijima. Organizator ima pravo da aranžmane iz već objavljenih programa putovanja, prodaje po nižim cenama od navedenih, ukoliko proceni da za to ima potrebe ili dobije takvu ponudu od svog partnera. Putnicima koji su uplatili ili započeli plaćanje istog, organizator neće umanjiti cenu ili omogućiti neke druge povoljnosti. Ukoliko putnik iz tog razloga želi da odustane od aranžmana primeniće se Opšti uslovi putovanja organizatora.
Rezervacijom smeštaja smatra se da je putnik pročitao navedene informacije i da prihvata iste u celosti, bez prava na naknadni prigovor ili žalbu.

 

 OTP 54/2017.EPC