Hotel Horizont 4* – Albanija – Drač 2018

Hotel Horizont Drač

HOTEL HORIZONT – DRAČ 2018

ALBANIJA – HOTELSKI SMEŠTAJ 2018

Položaj hotela Horizont: ovaj nov hotel nalazi se Draču, udaljen 5 km od centra grada i oko 200m od plaže.
Sadržaj hotela: bazen, bazen za decu, pool bar, kafeterija, restoran, Spa & Wellness centar, masaže, sauna, fitnes centar, sala za konferecije, wi-fi internet u sobama i zajedničkim prostorijama besplatno, parking, menjačnica i suvenirnica.
Sobe: 64 standardne sobe od kojih su neke sa pogledom na more, sve sobe sadrže klima uređaj, LCD TV, telefon, mini-bar (besplatno), wi-fi internet (besplatno), fen, kupatilo i balkon. 14 superior soba poseduju sofu i veću kvadraturu, takođe mogu gledati na more uz poseban upit pri rezervaciji u agenciji.
Usluga: polupansion (doručak i večera) – buffet servis (samoposluživanje).

OPIS HOTELAPROGRAM PUTOVANJAARANZMAN OBUHVATAARANZMAN NE OBUHVATACENOVNIKUSLOVI PLACANJANAPOMENE

Individualni polasci

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
• izabrane pansionske usluge i broj noćenja (minimalno 5 noćenja) u hotelu prema tabeli. Putnici sami biraju termin i broj dana.
• servis predstavnika agencije i troškove organizacije programa

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
• troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja dobićete u agenciji.
• boravišnu taksu: odrasle osobe 1€ dnevno, deca 0-18g. ne plaćaju botavišnu taksu. Plaćanje u agenciji prilikom rezervacije.

[supsystic-tables id=89]

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA: Cene  smeštaja su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po prodajnom kursu Intesa banke na dan uplate.
Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje: gotovinski, čekovima građana sa odloženim plaćanjem do 15. decembra 2018., administrativnom zabranom preduzeća, plaćanjem Visa, Mastercard, Maestro i Dina platnim karticama

OVLAŠĆENI AGENT PRODAJE : FUN TRAVEL AGENCY

Organizator putovanja: OTP-25/2016b