Hotel Golden Star 4*-Perea

225
OPIS HOTELAARANZMAN OBUHVATAARANZMAN NE OBUHVATACENOVNIK

Hotel Golden Star se nalazi na samoj plaži u Perei (udaljen 5 kilometara od Agia Triade i oko 20 kilometara od Soluna). Hotel ima recepciju, bar, restoran, a la carte restoran, TV salu, salu za konferencije, parking (uz doplatu). Hotel ima i besplatan pristup Internetu u javnim delovima hotela. U blizini hotela se nalaze prodavnice, taverne i autobuska stanica. Suncobrani i ležaljke su na raspolaganju na plaži uz naručeno piće u baru. Sobe imaju terasu, TWC sa fenom, frižider, A/C, telefon, sef, TV. Promo sobe su veličine cca 19-20 kvm, imaju pogled na dvorište (iza zgrade) i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ležaja ili “francuski ležaj” i pomoćni ležaj). Standardne sobe su veličine cca 20-22 kvm, imaju bočni pogled na more i namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ležaja ili “francuski ležaj” i sofa). Superior sobe su veličine cca 19-20 kvm, imaju pogled na more i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ležaja ili “francuski ležaj” i pomoćni ležaj). Usluga u hotelu Golden Star je polupansion: doručak – “švedski sto” (samoposluživanje), večera – “švedski sto” (samoposluživanje) ili – “meni” (posluživanje), u zavisnosti od broja gostiju u hotelu.

Google maps – koordinate: 40.508679, 22.923523

  • smeštaj u hotelu na bazi odabrane usluge, za odabrani broj noćenja (minimum 5 noćenja, osim ako nije drugačije navedeno u tabeli). Za boravak kraći od 5 noćenja (ili od u tabeli navedenog minimuma noćenja) cena se uvećava. Detaljne informacije su dostupne u agenciji.
  • autobuski prevoz (za sopstveni prevoz umanjenje je iskazano u tabeli)
  • zdravstveno putno osiguranje – po važećoj tarifi osiguravajuće kuće.
    Za putnike koji imaju novi (crveni) biometrijski pasoš, polisa zdravstvenog putnog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemalja krajnje destinacije i zemalja u tranzitu. Detaljne informacije su dostupne u agenciji.
  • Polisa zdravstvenog putnog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemalja krajnje destinacije i zemalja u tranzitu. Detaljne informacije su dostupne u agenciji.Održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu
  • Fakultativne izlete – iz ponude i po cenovniku lokalnog partnera
  • Ostale nepomenute troškove