Hotel Elysees Dream Beach 3*- Hurgada 2021

Hotel Elysees Hurgada
Foto Galerija
Hotel elysees Dream Beach Hurgada
Hotel elysees Dream Beach Hurgada 1
Hotel elysees Dream Beach Hurgada 2
Hotel elysees Dream Beach Hurgada 3
Hotel elysees Dream Beach Hurgada 4
Hotel elysees Dream Beach Hurgada 5
Hotel elysees Dream Beach Hurgada 6
Hotel elysees Dream Beach Hurgada 7
Hotel elysees Dream Beach Hurgada 8
Hotel elysees Dream Beach Hurgada 9
Hotel elysees Dream Beach Hurgada 10
Hotel elysees Dream Beach Hurgada 12
Hotel elysees Dream Beach Hurgada 11
Hotel elysees Dream Beach Hurgada 13
Hotel elysees Dream Beach Hurgada 14
Hotel elysees Dream Beach Hurgada 16
Hotel elysees Dream Beach Hurgada 17
Hotel elysees Dream Beach Hurgada 18
Opis hotela

HOTEL ELYSEES DREAM BEACH HOTEL 3*

HOTEL ELYSEES DREAM BEACH PREMIER HOTEL 3*

HOTEL ELYSEES DREAM BEACH HOTEL 3* Hotel koji se nalazi na oko 5 km od centra Hurgade (Sakale) i na oko 1 km od pešačke zone Memša (preko puta hotela Marriott). Peščana plaža se nalazi na oko 100 m preko puta hotela. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Na plaži je i health club i spa centar sa teretanom (uz doplatu), sauna sa bazenom, salon lepote, diving centar…Hotelski kompleks se sastoji od više smeštajnih blokova i u svom sastavu ima: 2 manja bazena na otvorenom, restoran, bar, recepciju…Standardne sobe su dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem i poseduju klimu, TWC, satelitsku TV, telefon… U standardnim sobama hotel dozvoljava smeštaj maksimum 2 deteta do 13,99 god., u pratnji 2 odrasle osobe ili 3 odrasle osobe i jednog deteta do 13.99 godina, kao i samo 3 odrasle osobe. Usluga:  polupansion – (doručak i večera) na bazi švedskog stola-samoposluživanje ili All inclusive (sve uključeno po hotelskim pravilima). 

HOTEL ELYSEES DREAM BEACH PREMIER HOTEL 3* Novi blok hotela Elysees, koji se počeo sa radom tokom 2015. Standardne sobe su dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem i poseduju klimu, TWC, satelitsku TV, telefon… U standardnim sobama hotel dozvoljava smeštaj maksimum 2 deteta do 13,99 god., u pratnji 2 odrasle osobe ili 3 odrasle osobe i jednog deteta do 13.99 godina, kao i samo 3 odrasle osobe.  Usluga polupansion– (doručak i večera) na bazi švedskog stola-samoposluživanje ili All inclusive (sve uključeno po hotelskim pravilima). 

Preuzmite kocept ALL INCLUSIVE koncept Elysees all inclusive koncept

Cenovnik

ZBOG ČESTIH PROMENA CENA OD STRANE HOTELIJERA , RASPOLOŽIVOSTI SLOBODNIH MESTA NA AVIO LETU I USLOVA PUTOVANJA , NAJBOLJE DA KONTAKTIRATE AGENCIJU KAKO BISMO ZA VAS NAŠLI NAJBOLJU OPCIJU. 

Pratite našu FB stranicu