Hotel Creta Maris Beach Resort 5*- Hersonisos

Hotel Creta Maris Beach Resort
Foto Galerija
3165
3166
3167
3170
3168
3171
3174
3164

Hotel Creta Maris Beach Resort koji se sastoji iz glavne zgrade i bungalova, nalazi se na oko 1,5 km od centra Hersonisosa i na oko 20 m od plaže.

Hotelski kompleks se sastoji od 2 glavne zgrade “Maris” i “Terra” i bungalova koji broje ukupno 680 smeštajnih jedinica. Ovaj veliki hotelski rizort je smešten na veoma lepoj peščanoj plaži. Sa svojom odličnom uslugom svrstava se u jedan od najboljih hotela u regiji i omiljen je među putnicima. Od aerodroma u Heraklionu udaljen je 25 km.

Sadržaj Hotel Creta Maris Beach Resort: 24h recepcija, lobi, juvelirnica, mini market, internet kutak (besplatno), šest restorana, sedam barova, bazeni, novi waterpark za decu u Terra delu rizorta, spa i fitnes, frizerski salon, parking, Wi-Fi bez doplate, diskoteka, pozorište na otvorenom, menjačnica, fotograf, mini club za decu uzrasta od 4-11 godina, čuvanje dece (na upit, uz doplatu), časovi tenisa  (uz doplatu), animacija za decu, mini disko za decu, stoni tenis, odbojka na plaži, mini golf (besplatno), golf 18 rupa (uz doplatu), tobogani za decu, časovi kuvanja (grčka i kritska kuhinja), karaoke, turniri u sportu, vaterpolo, bilijar, tinejdžerski klub u julu i august, fitness centar u wellness centru uz doplatu, mini bar u većini soba (ne važi za promo-nerenovirane sobe). Ležaljke i suncobrani oko bazena i na plaži besplatni su za goste hotela, kao i peškiri za plažu i bazen.

Smeštaj Hotel Creta Maris Beach Resort:  Sve sobe u Creta Maris hotelu su modernog dizajna, pastelnih boja i pružaju izuzetnu udobnost svim svojim gostima. Sadržaji u sobama su: individualni klima uređaj, SatTV, radio ili muzički TV kanali, telefon, Wi-Fi, sef (uz doplatu), fen za kosu, papuče, mini bar (dopunjuje se jednom nedeljno), set za kafu i čaj.

Deluxe sobe Hotel Creta Maris Beach Resort mogu biti sa pogledom na kopno, direktno na bazen ili pogled more. Ove sobe su nedavno renovirane te svojim modernim dizajnom i udobnošću pružaju veoma prijatan boravak svojim gostima. Kvadrature su od 27-30m2. Sobe pogled kopno i pogled more  mogu biti locirane ili u Maris (donji deo kompleksa) ili u Terra zgradi (gornji deo kompleksa), ili u bungalovima, dok su sobe sa direktnim pogledom na bazen locirane samo u bungalovima ili u donjem delu rizorta – Maris. Sastoje se od jedne sobe, kupatila sa kadom ili tuš kabinom, balkona  ili terase. Maksimalan kapacitet deluxe tipa soba je tri odrasle i beba ili dve odrasle, jedno dete i beba.
Family sobe Hotel Creta Maris Beach Resort – open plan pružaju veoma prijatan boravak porodicama sa dvoje dece. Kvadrature su oko 33m2 i mogu biti locirane ili u Maris (donji deo kompleksa), u Terra zgradi (gornji deo kompleksa) ili u bungalovima. Idealne su za smeštaj porodica sa dvoje odraslih i dvoje dece ili tri odrasle i jednog deteta. Minimumalan broj platežnih osoba za ovaj tip sobe je 3. Sastoje se od jedne prostorije sa jednim bračnim ležajem ili dva singl ležaja i dva sofa ležaja, kupatila sa kadom, balkona  ili terase sa pogledom na baštu ili brdo. Bebi krevetac je dostupan gostima besplatno kao četrvta osoba (obavezna najava prilikom rezervacije).
Family room 1 bedroom Hotel Creta Maris Beach Resort su sobe koja pružaju veći komfor u odnosu na open plan sobe. Sastoje se od dve prostorije i kvadrature su oko 38-73m2. Mogu biti locirane u Maris zgradi (donji deo kompleksa), u Terra zgradi (gornji deo kompleksa) ili u bungalovima. Idealne su za smeštaj porodica sa dvoje odraslih i dvoje dece ili tri odrasle i jednog deteta. Minimumalan broj platežnih osoba za ovaj tip sobe je 3. Mogu da prime i četiri odrasle osobe. Sastoje se od jedne spavaće sobe sa bračnim ležajem ili dva singl ležaja i jedne prostorije sa dva sofa ležaja, jednog ili dva kupatila sa kadom, balkona ili terase sa pogledom na baštu.

Suite sea view Hotel Creta Maris Beach Resort su sobe koja pružaju idealan komfor za porodice sa dvoje dece. Sastoje se od dve prostorije, spavaće sobe i dnevnog boravka gde se nalaze i sofe predviđene za spavanje dve osobe. Mogu imati jedno ili dva kupatila. Kvadrature su oko 50-74m2. Mogu biti locirane u Maris zgradi (donji deo kompleksa), u Terra zgradi (gornji deo kompleksa) ili u bungalovima. Ovaj tip sobe pruža svojim gostima jedinstven pogled na more.

Usluga: All inclusive, obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt: www.cretamaris.gr

Hotel Creta Maris Beach Resort

Ponudu smeštaja za Krit možete pogledati na sl.linku

ZA AKTUELNE CENE I TERMINE KONTAKTIRATI AGENICJU 011 409 31 53  info@funtravel.rs