Hotel Bonita 4* -Drač 2021

Hotel-Bonita-Drač

Hotel Bonita Drač je udaljen oko 9 km od centra Drača i nalazi se na samoj peščanoj plaži. Plaža je lepo uređena sa ležaljkama i suncobranima. Hotel Bonita Drač poseduje bazen na otvorenom, recepciju otvorenu 24 sata, WiFi konekciju, aperitiv bar, sef na recepciji (uz doplatu), restoran za posluženje obroka… Sobe su standard kategorije i sve poseduju kupatilo sa tuš-WC i fenom za kosu, WiFi konekciju, TV Cab., klima uređaj. Hotel Bonita Drač

Foto Galerija
Hotel-Bonita-Drač-1024x682 Hotel Bonita 4* -Drač 2021
Hotel-Bonita-Drač-1 Hotel Bonita 4* -Drač 2021
Hotel-bonita-drač-1-1-1024x731 Hotel Bonita 4* -Drač 2021
okolina-hotela-bonita-drač Hotel Bonita 4* -Drač 2021
bazen-hotel-Bonita-Drač Hotel Bonita 4* -Drač 2021
bazen-3 Hotel Bonita 4* -Drač 2021
lobi-2 Hotel Bonita 4* -Drač 2021
restoran Hotel Bonita 4* -Drač 2021
restoran-hotel-bonita-drač Hotel Bonita 4* -Drač 2021
dvokrevetna-soba-1 Hotel Bonita 4* -Drač 2021
dvokrevetna-soba-singl-kreveti-1 Hotel Bonita 4* -Drač 2021
trokrevetna-soba Hotel Bonita 4* -Drač 2021
trokrevetna-soba-1 Hotel Bonita 4* -Drač 2021
Opis destinacije

Drač je udaljen oko sat vremena vožnje od Tirane i takođe najbliže plaže od glavnog grada. Ali pored dugog dela plaže, obalni grad ima i bogatu prošlost sa nekoliko rimskih ostataka i drugim drevnim građevinama koje se mogu posetiti.
Drač je bio važna drevna luka, a Grci su ga prvi osnovali u 7. veku pre nove ere. Tada je postao deo Rimskog carstva u 3. veku pre nove ere i rastao je i širio se kao ključna pomorska i vojna baza.
Rimski amfiteatar iz Drača iz 2. veka možda je najznačajnija gradska turistička atrakcija i najveći na Balkanu.
Drač je najpoznatiji po plaži koja je duga, peščana i najbliža Tirani, što je čini jednom od najpopularnijih plaža u Albaniji.

Plaža u Draču je plitka i vrlo dugačka, ima skoro 10 km, tako da postoji velika šansa da se nađete na mestu, mada leti postane neverovatna gužva.

Ovde ćete pronaći sve vrste objekata, od sveprisutnih suncobrana i ležaljki, do barova i prodavača ambulanti koji vam nude doslovno sve i svašta pod suncem. Hotel Bonita Drač

Cenovnik
[table “110” not found /]
Popusti i doplate Popusti za decu: do 6 godina besplatno;

Dete od 6 – 12 god, popust 50% sa dve odrasle osobe;

Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 80% u odnosu na cenu iz tabele.

Uslovi plaćanja

PLAĆANJE  SE  VRŠI   DINARSKOJ  PROTIVVREDNOSTI  PO  SREDNJEM KURSU NBS  NA  DAN  UPLATE

Gotovinski – rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.

Administrativnom zabranom na platu – 40% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u evrimaObračun se vrši po srednjem kursu NBS  na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.12.2021.

Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA

 U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 40% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 20.u mesecu, a najkasnije do 20.12.2021.

U sve cene je uračunat PDV od 20% Hotel Bonita Drač

Aranžman obuhvata
 • 7 noćenja u izabranom hotelu sa izabranom pansionskom uslugom (noćenja sa doručkom ili polupansioni – „buffet“ / samoposluživanje – „švedski sto“)
 • Smeštaj u 1/2 ili 1/2+1 ili 1/2+2 smeštajne jedinice (smeštaj u hotelima podrazumeva smeštaj u sobama sa dva odvojena ležaja ILI sa jednim francuskim ležajem za dvoje, sa mogućnošću trećeg – pomoćnog ležaja / pomoćni ležajevi su manjih dimenzija, u formi kauča na razvlačenje ili fotelje na razvlačenje, i time mogu ugroziti komfor treće osobe!)
 • Korišćenje hotelskih sadržaja prema opisu i pondi svakog hotela ponaosob

Organizacione troškove

Aranžman ne obuhvata
 • Prevoz (autobuski prevoz je posebno iskazan sa cenom povratne karte iz navedenih mesta u Srbiji do Drača – tabela dole)
 • Sve druge ne pomenute usluge
 • Individualne troškove

OBAVEZNU DOPLATU ZA BORAVIŠNU – TURISTIČKU TAKSU koja se doplaćuje na licu mesta i iznosi: 10,5 € po osobi za smeštaj u hotelima sa 3*; 14 € po osobi za smeštaj u hotelima sa 4*; 17,5 € po osobi za smeštaj u hotelima sa 5*. DECA DO 10 GOD. NE PLAĆAJU TAKSU!

NOVI SAD 70 €
BEOGRAD

60 €

AUTOPUT SMEDEREVO, POŽAREVAC, JAGODINA, ĆUPRIJA I PARAĆIN

55 €

KRAGUJEVAC, ČAČAK (PRELJINA), KRALJEVO I RAŠKA

50 €

 

POPUSTI I DOPLATE:

 • Popust za decu 2-12 godina iznosi 10 € na cene iz tabele.

Doplata 10 € na cene prikazane u tabeli ukoliko se uzima samo prevoz za navedene relacije!

Napomene
 • SOPSTVENI PREVOZ:Putnik koji je kao vrstu prevoza odabrao sopstveni prevoz, dužan je da minimum dan pre polaska na put kontaktira agenciju zbog dobijanja vouchera za smeštaj u odabrani objekat. Putnici koji putuju sopstvenim prevozom dobiće i broj telefona osobe zadužene za kontakt na destinaciji – radi lakšeg pronalaženja objekta ili ukoliko bude potrebna pomoć. Putnici na sopstvenom prevozu dužni su da se raspitaju o pravilima i Zakonima vezanim za prelazak vozila preko granice, pomoći na putu itd kod nadležnih organa (AMSS, Mup R Srbije, Konzularno odeljenje R Albanije) – za ulazak u Albaniju potreban je zeleni karton!
 • U AUTOBUSU– VI STE ČLAN GRUPE – MOLIMO POŠTUJTE GRUPU, GRUPA ĆE POŠTOVATI VAS – postoji mogućnost ulazaka i na usputnim stanicama na autoputu koje nisu navedene u tabeli, ali isključivo na mestima predvidjenim za stajanje (parking, pumpa, motel, restoran). Zabranjeno  je zaustavljanje autobusa na petljama ili u zaustavnoj traci autoputa zbog ukrcaja putnika! TOKOM SEZONE, MOGUĆA JE PROMENA MESTA I VREMENA POLASKA! Putnik je DUŽAN da se LIČNO informiše u agenciji o mestu i vremenu polaska, jedan dan pred putMESTA ZA SEDENJE SU NUMERISANA A RASPORED SEDENJA SE PRAVI PO DATUMU PRIJAVE! UKOLIKO ŽELITE ZA SEBE ODRAĐENA MESTA U AUTOBUSU, MOŽETE IH DOPLATITI: 2. i 3. red sedenja – 15 € po osobi / 4. i 5. red sedenja – 10 € po osobi / nasumično biranje sedišta – 7 € po osobi. Ukoliko na putovanje ide dupli autobus („na sprat“), doplatni kriterijumi se odnose na donju platformu dok se za sedišta gore, prva – tzv. „panoramska“ doplaćuje 15 € po osobi.
 • DOKUMENTA:Za prelazak preko Kosova OBAVEZNA je lična karta, dok je za ulazak u Albaniju OBAVEZAN pasoš, tako da je potrebno da putnici kod sebe poseduju oba dokumenta. Za decu za ulazak na Kosovo je potreban izvod iz matične knjige rođenih sa fotografijom zakačenom spajalicom za gornji levi ugao izvoda i overenom pečatom vaše opštine u Srbiji. Ovaj dokument overava se u opštini, a prisustvo deteta je obavezno. Obavezno je da fotografije dece ponesete u opštinu, kako bi tamo bile overene zajedno sa izvodom iz matične knjige rođenih. Tom prilikom plaća se i administrativna taksa. Ovaj dokument potreban je detetu za ulaz na Kosovo. Za ulaz u Albaniju detetu je potrebna je važeća putna isprava (pasoš). Maloletnoj deci koja samostalno prelaze granicu ili bez pratnje jednog od roditelja/staratelja, potrebna je i overena saglasnost roditelja/staratelja koji ne putuje.
 • Izbor hrane zavisi od kategorije hotela! Ishrana je na bazi švedskog stola uz asistenciju pomoćnog kuvara, putnici zbog COVID -19 situacije ne uzimaju sami hranu već im se ona servira uz mogućnost ponovnog uzimanja. U slučaju malog broja gostiju hoteli zadržavaju pravo da umesto švedskog stola obroci budu servirani.
 • Kategorija hotela je lokalna. Treći ležaj u hotelima najčešće je pomoćni.
 • Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to zavisi isključivo od recepcije smeštajnog objekta. Ako kod pojedinih hotela nije naglašen način posluživanja obroka, smatra se da je u pitanju kontinentalni način. Kod hotela koji imaju mogućnost all inclusive, specifikacija usluga zavisi od hotela i dobija se kod zaključivanja ugovora. All inclusive usluga podrazumeva konzumaciju hrane i pića (po pravilu samo domaća točena pića) samo u određenim periodima u toku dana.
 • Kod hotela niže kategorizacije i apartmana moguća je doplata za klima uređaj prema tarifi hotela i iznosi uobičajno oko 5 € po danu. U niskoj sezoni i kod hotela veće kategorije moguće je da klima uređaji nisu u upotrebi ili se doplaćuju.
 • Upotreba ležaljki i suncobrana na bazenu hotela se po pravilu ne doplaćuje, dok se na plaži iste doplaćuju 5-10 € po danu i setu (ukoliko drugačije nije navedeno).
 • Sefovi u hotelima (naročito niže kategorizacije) se doplaćuju prema tarifi hotela – uobičajno oko 3€ po danu. Na internet strani i u katalogu po pravilu su prikazane slike pojedinih hotelskih soba. Izgled soba može da odstupa od prikazanih.
 • Upotreba WiFi interneta (ukoliko postoji, moguće doplate) po pravilu je predviđena na recepciji. U pojedinim sobama iz tehničkih razloga moguć je loš ili nepostojeći signal. Brzina interneta zavisi od broja jednovremenih korisnika i infrastrukturnih kapaciteta destinacije i može biti nezadovoljavajuća zahtevnijim korisnicima.
 • Sve usluge hotela koje nisu navedene kao besplatne se po pravilu doplaćuju na licu mesta po tarifama hotela. Hoteli smešteni u naseljenim mestima po pravilu nemaju obezbeđen parking ili se upotreba parkinga doplaćuje na licu mesta prema tarifi hotela. Hoteli i risorti smešteni van naseljenih mesta po pravilu imaju mogućnost parkiranja oko hotela ili imaju sopstveni parking koji se ne doplaćuje.
 • Sve posebne zahteve i potrebe za smeštaj od strane klijenata moguće je ostvariti samo uz pisanu potvrdu od strane hotela i ako su naglašeni u ugovoru sa klijentom; u suprotnom su isti nevažeći.
 • Za vreme boravka u hotelima (naročito više kategorije) klijenti su u obavezi da poštuju kod oblačenja hotela (naročito za vreme obroka). Obavezno poneti sa sobom odeću dugih rukava i nogavica i obuću bez otvora za prste. Organizator ne snosi nikakvu odgovornost u slučaju nepoštovanja istog.

 

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta.

ORGANIZATOR  zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR  zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 2 putnika na sopstvenom prevozu, odnosno minimu 40 putnika na organizovanom autobuskom prevozu. Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa YUTA standardom. Organizator putovanjaLicenca broj: OTP 269/2020 . Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu BANKARSKU GARANCIJU br. 265-60-15939-90 (osigurana suma u visini od 100.000€) „REIFFEISEN BANKA A.D. BEOGRAD“.

Cenovnik broj 1 od 29.03.2021.

Ovlaščeni agent prodaje : Fun Travel Agency

Organizator putovanja :Licenca broj: OTP 269/2020ft

Pratite našu FB stranicu

Mapa