Hotel Banbus – Ipsos

Hotel Banbus - Ipsos - funtravel.rs
68751-1024x768 Hotel Banbus - Ipsos
68752-1024x768 Hotel Banbus - Ipsos
68753-1024x768 Hotel Banbus - Ipsos
68755-1024x768 Hotel Banbus - Ipsos
20180607_142936 Hotel Banbus - Ipsos
20180607_143146 Hotel Banbus - Ipsos
20180607_142847 Hotel Banbus - Ipsos
68756-1024x768 Hotel Banbus - Ipsos
68750-1024x768 Hotel Banbus - Ipsos
68749-1024x768 Hotel Banbus - Ipsos
68746-1024x768 Hotel Banbus - Ipsos
68754-1024x768 Hotel Banbus - Ipsos
20180604_192213 Hotel Banbus - Ipsos
20180722_173516 Hotel Banbus - Ipsos

Hotel Banbus – Ipsos

 

Hotel Banbus – Ipsos – nalazi se u zelenoj zoni Ipsosa, na oko 700 metara od plaže. Smešten u mirnom delu ostrva, sa velikim travnatim dvorištem, hotel raspolaže 1/2 i 1/3 i 1/3+1 family sobama sa terasama. Svaka soba opremljena je sefom, frižiderom, TV, klimom ( doplata 5eura dnevno) . Hotel poseduje recepciju, restoran, kao i bazen sa koktel barom. Posteljina i peškiri se menjaju na 5 dana. Gostima je na raspolaganju prostran parking ispred hotela, kao i wifi.

OPIS DESTINACIJEPROGRAM PUTOVANJAARANZMAN OBUHVATAARANZMAN NE OBUHVATACENOVNIKUSLOVI PLACANJANAPOMENE
Ukratko o Ipsosu:
Od malog ribarskog naselja postao je jedan od najmodernijih centara Krfa. Plaža je dugačka oko 2 kilometra, delom peščana i delom šljunkovita. Velike su mogućnosti za sportske aktivnosti, a takodje nudi i veliki broj restorana, hotela i apartmana. Ipsos se nalazi na samo 15 minuta vožnje od grada Krfa, tako da vrlo lako možete da koristite sve pogodnosti koje njegova lokacija pruža. Inače sam Ipsos se smatra prestonicom zabave severnog dela Krfa (na jugu je to Kavos). Puno je barova i kafića koji rade po celu noć. Naravno, postoje i mirni delovi naselja. To znači da u Ipsosu uvek možete da pronadjete i izaberete ono što vam odgovara.
Sve aktuelne ponude za Krf i ostala letovalista u Grckoj mozete naci na nasem sajtu : https://funtravel.rs/
Kao i na nasoj FB stranici : https://m.facebook.com/funtravelagencypnbg/

Hotel Banbus – Ipsos

PROGRAM PUTOVANJA (ZA PUTNIKE KOJI KORISTE AUTOBUSKI PREVOZ) :
1.dan – Polazak iz Beograda „Parking kod sajma – Home Centar“ u 15:00h (moguć transfer iz Novog Sada doplata 10 eur). Putovanje autoputem Beograd – Niš- Tempo sa povremenim pauzama i sakupljanjem putnika.Nastavak putovanja preko Makedonije i Grčke, sa zaustavljanjem radi graničnih formalnosti. Noćna vožnja.
2-6.dan – Dolazak u mesto odredišta u prepodnevnim satima i smeštaj u izabrane objekte od 14:00h. Boravak na bazi izabrane usluge.
7.dan – Napuštanje hotela do 09:00h. Slobodno vreme do polaska. Polazak za Beograd oko 14:00h po lokalnom vremenu.
8.dan – Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj usluge.
• smeštaj u HOTELU „BANBUS“2* u 1/2, 1/3 i 1/3+1(4. ležaj je krevet na sprat) sobama na bazi 7 NOĆENJA SA DORUČKOM
• Prevoz -Prevoz se obavlja autobusima visoke turističke klase, po najvišim evropskim standardima sa klimom, audio/video opremom… na relaciji Beograd–Krf–Beograd audio/video opremom… na relaciji Beograd–Krf–Beograd I trajektom na relaciji Igumenica – Krf – Igumenica
• usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera tokom boravka;
• troškove organizacije i vođstvo puta- stručnog turičkog pratioca ;
Hotel Banbus – Ipsos
Međunarodno putno zdravstveno osiguranje ( mogućnost grupnog ili individualnog osiguranja po uslovima TRIGLAV osiguranja)
Boravišna taksa Od 01.01.2018. u hotelima predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati premkategorizaciji hotela. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno.
Takse u hotelima kategorizacije 2* iznosiće 0,50 eura dnevno po sobi.

Hotel Banbus – Ipsos

 

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom, deviznom kursu poslovne banke –AIK BANKA na dan uplate.
NAČIN PLACANJA: 30% od cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak : najkasnije do 15 dana pre polaska ili na rate čekovima građana do 30.novembra 2019.god.; ili platnim karticama; ili putem administrativne zabrane do 30.novembra 2019 god.
NAPOMENA:
Organizator putovanja zadrzava pravo da na osnovu posebne odluke odobri popuste i proda svoje slobodne kapacitete po cenama nižim od onih u cenovniku. Putnici koji su uplatili aranžman po ovom cenovniku u tom slučaju nemaju pravo da potražuju nadoknadu za razliku u ceni. Posebna odluka biće istaknuta u agenciji i na zvaničnom sajtu agencije u vidu: First Minute, Last Minute, Popusti…
Putnici na autobuskom prevozu su dužni da se informišu o mestu i vremenu polaska na putovanje 1 dan pred polazak na put. Na polazak naznačen u tabeli, treba doći najkasnije 30 minuta pre naznačenog vremena polaska.
Putnici na sopstvenom prevozu su dužni da najkasnije 2 dana pre polaska , u agenciji preuzmu voucher.

Hotel Banbus – Ipsos

NAPOMENA U VEZI SMEŠTAJA: Opisi smeštaja su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnog objekta organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnog objekta.U slučaju neadekvatnog smeštaja ili drugog problema, mole se putnici da se obrate predstavniku agencije na destinaciji.
Napominjemo da se u praksi često događa da iako je rezervisana dvokrevetna smeštajna jedinica, bude obezbeđena soba sa više kreveta, te se u tom slučaju smatra da je organizator ispunio svoju obavezu iz ugovora, a stranka ovim obaveštena o mogućnosti postojanja više kreveta u smeštajnoj jedinici. Gosti su dužni da sami vode računa o higijeni i poštuju kućni red. Mere kreveta u Grčkoj se razlikuju od naših standarda, npr.standard za normalan krevet je širine od 75–90cm. Napominjemo da WiFi zbog opterećenosti mreže u nekom periodu može doći do otežane komunikacije.
Agencija pravi raspored sedenja uzimajući ravnopravno u obzir: starost putnika (stara lica ili porodice sa decom), bolest ili fizičke nedostatke putnika, kao i vreme uplate. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu agencija dodeli. Putnik moze da rezerviše ,,Željeno sedište’’ u autobusu uz doplatu od 5 EUR-a, i takvi zahtevi se podnose i uplaćuju prilikom prijave aranžmana
Hotel Banbus – Ipsos
Prtljag putnika je ograničen na: 1 putni kofer (torbu) i 1 ručni prtljag po putniku. Mole se putnici da imaju razumevanja da je grupno putovanje, i tome je sve podređeno. Muzika i filmovi su neutralini po svom sadrzaju, kao i temperatura u vozilu, te ne može biti podređena individualnim željama..Tokom vožnje autobusom pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava je najstrože zabranjeno.Pauze tokom putovanja se prave kod većih motela u razmacima od 3-4 sata. Organizator putovanja nije u stanju da predvidi dužinu zadržavanja na granicama radi pasoških i carinskih formalnosti, niti da utiče na redosled prelaska autobusa na graničnim prelazima. Nakon dolaska autobusa u letovalište, zbog ograničenih uslova , uskih ulica i saobraćajnih propisa, autobus će se parkirati što je moguće bliže smeštajnom objektu. Organizator nije u obavezi da obezbedi prevoz ili prenos prtljaga od/do mesta parkiranja autobusa do smeštajnog objekta. Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima tokom putovanja i za vreme boravka. Ostavljanje vrednih stvari u autobusu ili u hotelskim sobama nije preporučljivo, jer niti prevoznik niti agencija ne odgovara za isto. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (tuče, krađe…) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih organa, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti. U slučaju eventualne štete koju putnik učini u smeštajnoj jedinici ili objektu dužan je nadoknaditi lično na licu mesta.
Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Za ulazak u zemlje Evropske Unije neophodno je da putna isparava važi minimum 6 meseci od završetka planiranog putovanja.Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju itd.) informišu na sajtu Delegacije EU www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima putovanja. Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost.Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije. U slucaju promena na monetarnom trzistu, trzistu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator zadrzava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja. Cena aranžmana je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.
Mole se putnici da pažljivo pročitaju Program putovanja i Opšte uslove putovanja je su oni sastavni deo Ugovora o putovanju i obavezujući su za obe ugovorene strane.

 

Ovlasceni agent prodaje : FUN TRAVEL AGENCY DOO PARACIN

OTP 34/2010 BNBS