Vila Xanemos – Skiatos Leto 2019

Vila Xanemos – Skiatos-funtravel.rs
Vila Xanemos – Skiatos
Vila Xanemos – Skiatos
Vila Xanemos – Skiatos
Vila Xanemos – Skiatos
Vila Xanemos – Skiatos
Vila Xanemos – Skiatos
Vila Xanemos – Skiatos-funtravel.rs
Hotel App Xanemos – Skiatos 2018
Hotel App Xanemos – Skiatos 2018
Hotel App Xanemos – Skiatos 2018
Hotel App Xanemos – Skiatos 2018
Hotel App Xanemos – Skiatos 2018
Hotel App Xanemos – Skiatos 2018
Hotel App Xanemos – Skiatos 2018
Hotel App Xanemos – Skiatos 2018

Vila Xanemos – Skiatos Leto 2019

Vila na izuzetnoj lokaciji!

za aktuelne popuste pozvati agenciju

Vila Xanemos – Skiatos se nalazi u gradu Skiatosu, na početku šetališne zone, kod autobuske stanice, odakle kreću autobusi do najlepših plaža Skiatosa.

Ovaj objekat se nalazi na oko 200 metara udaljenosti od luke, gde pristižu feriboti. Izuzetna lokacija pruža lak i brz pristup restoranima, noćnim klubovima, supermarketu, pekari itd. Na samo 20-ak metara od hotela app Xanemos kreću autobusi za poznate plaže Skiatosa (Koukounaries, Banana…), kao i mnoštvo brodova koji vode na ostale plaže, kao i na ostrvo Skopelos, koje je u neposrednoj blizini. Hotel je pogodan za parove kao i za pojedince koji žele brzo i lako da stignu do prelepih plaža, kao i da uživaju u čarima noćnog života. Na oko 150m od vile nalaze se teniski tereni, restoran i bazen, koje naši gosti mogu da koriste. Korišćenje bazena i wi-fi usluge na bazenu za naše goste uz konzumaciju jedno pica.U sastavu hotela postoji recepcija, lobi/bar, i lift.
OPIS VILEPROGRAM PUTOVANJAARANZMAN OBUHVATAARANZMAN NE OBUHVATACENOVNIKUSLOVI PLACANJANAPOMENE
Dvokrevetni studiji se nalaze na prvom I drugom spratu , i svi imaju pogled ka luci i moru. U svom sastavu imaju dva standard singl ležaja ili francuski ležaj (dimenzije), TV, klima uređaj, noćni stočić i ormar. U okviru studija se nalazi i mini kuhinja koja u potpunosti opremljena posudjem za dve osobe. Kupatilo se sastoji od TUŠ/WC. Studji poseduju peškire.
Trokrevetni studiji se nalaze na prvom spratu  i svi imaju pogled ka luci i moru. U svom sastavu imaju singl ležaj i francuski ležaj (dimenzije 145×190 cm), TV, klima uređaj, noćni stočić i ormar. U okviru studija se nalazi i mini kuhinja koja u potpunosti opremljena posudjem za tri osobe. Kupatilo se sastoji od TUŠ/WC. Studji poseduju peškire.
WI-FI Internet -GRATIS
STUDIJI POSEDUJU PEŠKIRE
UPOTREBA KLIMA UREĐAJA -GRATIS
*ČISĆENJE APARTMANA JE SVAKI DAN, PROMENA POSTELJINE NA 5 DANA I PEŠKIRA NA 3 DANA
Ukratko o Skiatosu
Sta reci o Skiatosu a ne preterati sa hvaljenjem.
Spada u jedno od cetiri ostrva iz grupe Sporadi i najblizi je kopnenoj Grckoj.Od Volosa(luka odakle krecu trajekti ka Skjatosu) je udaljen oko 85 km .
Skiatos je glavni grad ostrva ali na ostrvu postoje jos cetiri manja naselja : Ksanemos,Kalivia,Troulos i Koukounaries.Relativno je malo ostrvo,zauzima povrsinu od 50km2 i veci deo teritorije ostrva zauzimaju jedinstvene borove sume.
Na ostrvu postoji oko 65 plaza.Najpoznatije su: Megali amos koja je ujedno i prva plaza koja je najbliza gradu,Lalarija,Mandraki,Banana,Kekria i jos puno njih.
Sam grad je jedinstven i po arhekturi a i po cuvenoj Papadiamando ulici(glavna ulica) a nocni zivot je fantastican.Da li cete izabrati tavernu,kafic ili za mladje neku diskoteku, sve vam to ovaj prelep grad nudi u izobilju.
Hrana koja se nudi po restoranima je fantasticna a preporuka je probati jagnjetinu na rostilju kojoj nema ravne kao i saganaki(tvrdi sir pripremljen na rostilju).
Ako nastavimo da pisemo o Skiatosu odacemo vam puno tajni ,tako da nesto moramo da ostavimo da i sami otkrijete.

Aktuelne ponude mozete naci i na nasoj FB stranici : https://m.facebook.com/funtravelagencypnbg/

PROGRAM PUTOVANJA AVIONOM (11.06, 21.06, 01.07, 11.07, 21.07, 31.07, 10.08, 20.08, 30.08, 09.09 i 19.09):
1.Dan – 
Beograd – Skijatos. Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” 2 sata pre poletanja aviona, u holu za medjunarodne polaske (proveriti 2 dana ranije tačno mesto sastanka i vreme poletanja aviona). Let JU 5330 , planirano vreme poletanja iz Beograda 05:20. Prevoz avionom ( čarter let ) na relaciji Beograd – Skiatos. ( let traje oko 1h i 15 min ). Planirano vreme sletanja na Skiatos 07:45 po lokalnom vremenu. Po sletanju, transfer do izabranog smeštaja. Smeštaj od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg smeštaja). 
1– 10. Dan – 
Boravak na bazi 10 noćenja u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge. 
11. Dan –  
Napuštanje smeštaja. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Planirano vreme poletanja sa Skiatosa po lokalnom vremenu, let JU 5331 u 08:35. Planirano vreme sletanja u Beograd 08:50 po lokalnom vremenu. Kraj aranžm 
· 10 nocenja i avionski prevoz (carter let Beograd – Skijatos – Beograd)
·  usluga smeštaja na bazi odabrane usluge iz tabele , za odabrani termin iz tabele + avionski prevoz
·  Servis predstavnika naše agencije
·  Troškovi organizacije programa i usluga partnera u Grčkoj
BORAVISNA TAKSA U GRCKOJ – Od 01.01.2018. u hotelima I privatnom smestaju predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno.
-Takse u studijima/apartmanima iznosiće 0,50 eura dnevno po studiju/apartmanu.
Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta (na dan dolaska).
* aerodromske takse 38 EUR ( takse obuhvataju aerodromske takse an aerodromu Beograd i Skijatos ) – ne plaćaju deca do 2 godine. Aerodromske takse se placaju u agenciji i podlozne su promenama.
*YQ taksa 10 EUR (taksa avio kompanije za poskupljenje goriva, plaća se u agenciji ). Iznos YQ taksi je podložan promeni i zavisi od devijacije cene goriva na tržištu. U slučaju povećanja taksi, putnik je u obavezi da izvrši doplatu pre započetog putovanja– ne plaćaju deca do 2 godine.
* Trošak transfera aerodrom-odabrani smeštaj-aerodrom u iznosu 15 eura po osobi (deca do 2 god GRATIS)
*međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000 €) . Za detalje raspitati se u agenciji. Preporučujemo međunarodno zdravstveno osiguranje
*Osiguranje od otkaza ili prekida turistickog putovanja. Placa se prilikom ugovaranja aranzmana. Potrebne informacije mogu se dobiti u agenciji. PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNICI POSEDUJU OBE VRSTE OSIGURANJA.
*održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu ( važi samo za privatni smeštaj)
fakultativne izlete i ulaznice, kao i ostale individualne i nepomenute troškove
Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, realizuje prevoz sa drugom agencijom ili prevoznikom koji ima isti datum i mesto putovanja, sto se može odraziti na promenu satnice polazaka.
Vila Xanemos – Skiatos leto 2019
TIP SMEŠTAJA
11.06 21.06 01.07. 11.07 21.07 31.07 10.08 20.08 30.08 09.09 19.09
Broj noći 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10
Vrsta prevoza AVIO AVIO AVIO AVIO AVIO AVIO AVIO AVIO AVIO AVIO
AVIO
1/2 STUDIO  299 355
399
459 489 489 459
439 359 329  

249

1/3 STUDIO 279 325
359
419 449 449 419 399 309 289

209

*CENE U CENOVNIKU SU U EURIMA, PO OSOBI, NA BAZI 10 +AVIONSKI PREVOZ (CENA NE OBUHVATA AERODROMSKE TAKSE I TRANSFER).
POPUSTI:
*deca od 0 – 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (nemaju sedište u avionu, nemaju krevet). Ne plaćaju takse.
*deca od 2 – 7 godina u pratnji dve punoplatežne osobe plaćaju 135 € (imaju sedište u avionu, nemaju krevet) – plaćaju cenu avionske karte, transfer i aerodromske takse
NAPOMENA :  dete ne ostvaruje popust ukoliko koristi sopstveni lezaj
– CENE U CENOVNIKU OD 10.06. – 08.09. SU U EUR, PO OSOBI, NA BAZI 10 NOCI + AVIO PREVOZ (CENA NE OBUHVATA AERODROMSKE TAKSE I TRANFERE)-
AVIONSKI PREVOZ OBUHVATA:
  • carter let avionom na relaciji Beograd – Skiatos – Beograd
Ukoliko dete do 7 godina u pratnji 2 punoplatezne osobe, u dvokrevetnom smestaju deli lezaj sa njima, placa samo avio kartu, takse i transfer na ostrvu u iznosu od 199 Eur. Isto vazi i ukoliko u trokrevetnom smestaju std/app su smestene tri punoplatezne osobe i dete do 7 godina, a u cetvorokrevetnom smestaju cetiri odrasle osobe i dete do 7 godina. Dete nema svoj lezaj vec deli lezaj sa punoplateznom osobom.

NAČIN PLAĆANJA:  
 Cene su izražene u evrima, po osobi a plaćanje se vrši  iskljucivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu BANCA INTESA-AD BEOGRAD na dan uplate. Rezervacija je konacna uplatom avansa. Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere nacin placanja. Zapoceti nacin placanja ne moze se kasnije menjati.
  • Avans 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska.
  • Avans 40% prilikom rezervacije, ostatak odloženo, deponovanjem čekova građana ili administrativnom zabranom do 15.12.2019. uz uvecanje ostatka aranzmana od 2% mesecno, na ime manipulativnih troskova.
  • Kreditnim karticama BANCA INTESA na 6 rata bez kamate.
  • Potrošačkim kreditom, po uslovima koje određuje banka na dan sklapanja Ugovora o kreditiranju.
    U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, ili monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika,organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena na neplaćenji deo aranžmana. Za  uplaćeni deo aranžana cena ostaje nepromenjena.

 Vila Xanemos – Skiatos

V A Ž N A   N A P O M E N A: Vreme poletanja aviona određuje avio kompanija u zavisnosti od raspoloživosti aviona.
Postoji mogućnost večernjih i noćnih letova i da se u tom slučaju ne stigne na predviđeni obrok.
To ne može biti predmet žalbe putnika, jer je činjenično stanje nastupilo usled objektivnih okolnosti na koje organizator putovanja nije mogao da utiče.
Postoji mogućnost da se po dolasku u hotel dobije hladni obrok ili lanč paket (zavisi da li smeštajni objekat ima tu mogućnost).
NAPOMENA:  Početak korišćenja apartmana – studia od 14:00 sati na dan dolaska  a napuštanje apartmana – studia zadnjeg dana boravka u 09:00  sati.
Higijenu u apartmanima – studiima gosti sami održavaju
. Eventualne neispravnosti i nedostatke u apartmanima prijaviti odmah predstavniku agencije.
Putnici su obavezni da prilikom ulaska u smeštaj, predaju 1 pasoš, koji će im biti vraćen na dan odlaska.
Svaku pričinjenu štetu putnik je u obavezi da nadoknadi vlasniku objekta pre napuštanja smeštaja.
Svaka oštećenje, koje je postojalo u apartmanu prilikom ulaska, a nije prijavljeno predstavniku, tretiraće se kao šteta, koju su pričinili putnici koji trenutno borave unutra.

Vila Xanemos – Skiatos

*Putnici su dužni da poštuju kućni red objekta u kom su smešteni, u suprotnom vlasnik objekta ima pravo da ih iz istog udalji,
a agencija ne snosi nikakvu odgovornost, niti obavezu, niti je dužna da vrati pare putnicima

Vila Xanemos – Skiatos

* Dimenzije ležaja u Grčkoj se razlikuju od naših standarda.
Grčki standard za normalan ležaj je 75-80 cm sa 185-190 cm, francuz 120 x 190 cm i bračni ležaj 145-155 cm sa 180-190 cm.
Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na sklapanje, drvene
ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija.
*Organizator zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku.
Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.
*Svi putnici su obavezni da poštuju važeće  zakonske i carinske propise za iznošenje dinara i deviza iz zemlje.
* Proveriti 2 dana pre putovanja tačno mesto sastanka i vreme poletanja aviona
Vila Xanemos – Skiatos
* Besplatni prtljag – Putnik ima pravo na 1 besplatan prtljag maksimalne tezine 20kg kao i na rucni do 5 kg
(svaki kilogram preko dozvoljenog se dodatno naplaćuje od strane avio prevoznika).. Nije dozvoljeno imati u ručnom prtljagu oštre predmete (makaze, nož…) i tečnost preko 100 ml
Vila Xanemos – Skiatos
* Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti ( npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…)
* Za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencija
Vila Xanemos – Skiatos
* Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti
(npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
* Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim
programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
Vila Xanemos – Skiatos
* Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.
Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije…
Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti
Vila Xanemos – Skiatos
* Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata
o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave
* Preporuka je, da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije
(potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju …)
na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju.
Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije
*Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni cenu putovanja,
kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika i drugih objektivnih okolnosti otkaže putovanje ili ga realizuje u saradnji sa drugom
agencijom o čemu je dužan obavestiti putnika najkasnije pet (5) dana pre predviđenog početka putovanja .
Minimum za realizaciju putovanja po polasku: autobus-40 prijavljenih putnika,
avion-144 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.
Organizator putovanja zadrţava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled
promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima
*Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja, kao i OPŠTE NAPOMENE, koji su sastavni deo ovog programa.

Ovlasceni agent prodaje : Fun Travel Agency, Paracin

Aktuelne ponude mozete naci i na nasoj FB stranici : https://m.facebook.com/funtravelagencypnbg/

Organizator putovanja: OTP 27/2016 S A

Print Friendly, PDF & Email
Pozovite odmah