Hotel Akti Ouranoupoli 4* – Uranopolis

Foto Galerija
Akti-Ouranoupoli-hotel-i-plaža
Akti-Ouranoupoli-hotel-panorama
Akti-Ouranoupoli-hotel-
Akti-Ouranoupoli-hotel-bar-na-bazenu-
Akti-Ouranoupoli-hotel-recepcija-
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Akti-Ouranoupoli-hotel-bazen
Akti-Ouranoupoli-hotel-dečije-igralište
Akti-Ouranoupoli-hotel-bilijar-i-stoni-tenis
Akti-Ouranopoli-hotel-family-soba-sa-krevetima-na-sprat
Akti-Ouranoupoli-hotel-family-soba
Akti-Ouranoupoli-hotel-junior-suite
Akti-Ouranoupoli-hotel-junior-suite-
Akti-Ouranoupoli-hotel-standard-soba
Akti-Ouranoupoli-hotel-superior-room-pogled-more
Akti-Ouranoupoli-hotel-superior-soba-pogled-more

ZA CENE I RASPOLOŽIVOST U HOTELU POZOVITE NAS NA 011 409 31 53, 0600 16 00 55 ILI NAM POŠALJITE UPIT NA MAIL INFO@FUNTRAVEL.RS

Hotel Akti Ouranoupoli Uranopolis

O hotelu / Hotel Akti Ouranoupoli Uranopolis

Hotel Akti Ouranopoli u svom sastavu, ima glavni restoran u kome se poslužuju pansionski obroci. Pored ovoga hotel Akti Ouranopoli ima snack bar, bar pored bazena kao i bar na plaži gde se gosti hotela I agencije Tiara travel mogu osvežiti uz različite vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića, kafa i laganih obroka. Hotel Akti Ouranopoli ima i tavernu gde se služe grčka tradicionalna jela. Od ostalih sadržaja hotel ima rent a car, parking koji je besplatan, internet centar koji se doplaćuje, besplatan internet u javnim prostorijama hotela, TV salu, usluge pranja veša, kao i usluge doktora na poziv. U blizini hotela se nalazi mini market.

Tipovima soba Hotel Akti Ouranoupoli Uranopolis

Hotel Akti Ouranopoli poseduje 80 smeštajnih jedinica u svom sastavu. U ponudi turističke agencije Tiara travel nalaze se standard sobe sa pogledom na baštu, standard sobe sa bočnim pogledom na more, standard sobe sa pogledom na more, superior sobe sa pogledom na more, family sobe I junior suite sa pogledom na more. Standard sobe mogu biti u prizemlju, prvom ili drugom spratu. Standard sobe sa pogledom na baštu imaju 22 m² I imaju dva odvojena kreveta. Standard sobe sa bočnim pogledom na more imaju 25 m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta. Standard sobe sa pogledom na more imaju 25 m², nalaze se na višim spratovima i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofa krevet. Superior sobe sa pogledom na more su veće smeštajne jedinice, imaju 30 m² i imaju dva odvojena kreveta i sofa krevet. Nalaze se na prvom ili drugom spratu. Family sobe imaju 25 m², nalaze se u prizemlju ili na prvom spratu i imaju pogled na more ili baštu. Imaju dva odvojena kreveta ili bračni krevet i krevete na sprat za dvoje dece ili jedan bračni krevet i dva odvojena kreveta. Junior suite sa pogledom na more imaju 40 m², imaju jednu veliku prostoriju sa bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta i sofa krevet. Predviđeno je za parove ili za porodicu sa malom decom. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini frižider, besplatan Wi-Fi i balkon/terasu.

Aktivnosti i zabava Hotel Akti Ouranoupoli Uranopolis

Gosti hotela Akti Ouranopoli u svom sastavu ima bazen sa ležaljkama i suncobranima oko bazena čije je korišćenje besplatno. Hotel Akti Ouranopoli poseduje i jedan manji bazen za decu. Ležaljke i suncobrani koji se nalaze na plaži se doplaćuju. Gostima hotela se pruža mogućnost da se bave pojedinim sportovima na vodi, a mogu da koriste i teren za odbojku na pesku, kao i sto za stoni tenis i bilijar. Hotel je mislio I na najmlađe goste kojima je obezbedio dečije igralište.

Hotel Akti Ouranoupoli Uranopolis

Ponudu hotela na Atosu možete videti na sl.linku

Pratite nas putem Instagrama i FB

POŠALJITE UPIT

  Ime i prezime
  Email
  Telefon
  Datum polaska
  Datum povratka
  Broj odraslih
  Broj dece
  Starost dece
  Napomena

  Call Now ButtonPozovite odmah