Hotel Aegean Melathron 5* – Kalitea

Hotel Aegean Melathron se može pohvaliti velikim izborom restorana i barova koji će zadovoljiti sve potrebe gostiju.

Na usluzi je Aegeas restoranu sa predivnim pogledom na more, zatim Artemis restoran koji je smešten sa pogledom na bazen. Poseduje i La carte restoran sa ukusima mediteranske hrane koji se nalazi ispred plaže. U gornjem delu je još jedan restoran gde se gosti samostalno služe u periodu od 12:30h – 16:30h. U živoj muzici svake večeri gosti mogu uživati u Olympos baru koji je u glavnoj zgradi. Pored njega sa pogledom na more je i Toroneos bar gde se skuže sve vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Hotel Aegean Melathron ima lekasrsku službu u hotelu, internet koji je zatupljen u svim delovima.

Od ostalih usluga gostima su na rapolaganju>

 • Rent a car,
 • menjačnica,
 • butik,
 • juvelirnica,
 • hemijsko čišćenje/pranje veša i
 • 3 konferencijske sale.

Tipovi Hotel Aegean Melathron

Luksuzni hotel Aegean Melthron sastoji se od dve centralne zgrade i kompleksa bungalova sa obe strane puta i povezani su privatnim podzemnim prolazom.

U hotelu Aegean Melthron ima 255 soba i apartmana.

U ponudi su više vrsta dvokrevetnih soba, suite apartmana i mezoneta.

Sobe u gornjem delu hotela imaju pogled na bazen, dok u donjem hotelu imaju pogled na more.

Dostupan je prevoz električnim automobilom u krugu kompleksa.

Hotel Aegean Melathron ima posebne sobe za goste sa posebnim potrebama.

U ponudi turističke agencije su double room with pool view. To su dvokrevetne sobe namnejen smeštaju za dve osobe, kvadratute 25 m2.

Smeštene su u gornjoj strani hotela, ima ih u glavnoj zgradi i u bungalovima. Mogu biti u prizemlju ili na prvom spratu gde sedeći na garniture na balkonu gosti imaju pogled na bazen.

Sadrže francuski ležaj ili dve odvojena kreveta. Kupatilo je sa kadom, setom za higijenu, fenom za kosu i telefonom.

Sobe su klimatizovane, sa satelitskom televizijom i WI-FI internetom. Poseduju mali frižider, čajnik, sef čije je korišćenje besplatno, telefon.

Gosti imaju mogućnost izbora jastuka za spavanje i traženja kreveca za bebe.

Double room with sea view Hotel Aegean Melathron su sobe smeštene u donjem delu hotela u glavnoj zgradi ili bungalovima sa pogledom na more. Površine su 25 m2 i sa svim su sadržajima kao i sobe sa pogledom na bazen.

Junior suite with pool view Hotel Aegean Melathron je apartman koji ima dve prostorije veličine 38 m2. Namenjen je smeštaju za dve odrasle osobe i dvoje dece do 12 godina ili za tri odrasle osobe i jedno dete do 12 godina.

Apartmani Hotel Aegean Melathron su na gornjoj strain hotela u bungalovima. Ima spavaću sobu i još jednu gde se nalzi kauč na razlačenje. Sobe su predvojene vratima. Poseduje dva kupatila od čega je jedno sa kadom, drugo sa tušem, opremljeni higijenskim setovima i fenm za kosu. Apartmani su sa klima uređajima, satelitskom televizijom i internetom. Imaju mini frižider, besplatano korišćenje sefa i telefon. Krevetac za bebe i izbor jastuka je omogućeno gostima koji to žele.

Junior suite with sea view Hotel Aegean Melathron je apartman sa dve prosorije sa pogledom na more. Iste je opremljenosti i kvadrature kao i apartman sa pogledom na bazen. Ono po čemu se izdava jeste što je smešten u glavnoj zgradi ili bungalovima na donjoj strain hotela. Takođe poseduje dva kupatila od čega je jedno sa kadom, dok je drugo samo WC sa umivaonikom.

Mezonete su apartmani koji su u bungalovima na donjoj strain hotela i sastoje se od dva nivoa povezana drvenim stepenicama. Na prvom nivou je dnevni boravak i kupatilo sa tušem, dok je na drugom nivou spavaća soba i kupatilo sa kadom. Imaju francuski ležaj i dve sofe. Površine su 50 m2 i namenjene su smeštaju za dve odrasle osobe i dvoje dece do 12 godina ili 3 odrasle osobe i jedno dete do 12 godina. Opremljenost je kao kod ostalih soba i apartmana.

Suite Hotel Aegean Melathron je hotelski apartman kvadrature 60 m2. Na donjoj strani hotela nalaze se u prizemlju u bungalovima i imaju terasu. Namenjeni su smeštaju za dve odrasle osobe i dvoje dece do 12 godina ili 3 odrasle osobe i jedno dete do 12 godina. Sastoji se od prostranog dnevnog boravka , velike spavaće sobe odvojene kliznim vratima. Ima dva kupatila od čega jedno ima tuš kabinu, drugo đakuzi kadu. Iste sadržaje ima kao i ostali smeštajni kapaciteti.

Suite superior with private pool Hotel Aegean Melathron je apartman sa privatnim bazenom. Ukupne kvadratute je 67 m2 i u njemu se mogu smestiti dve odrasle osobe i dvoje dece do 12 godina ili tri odrasle osobe i jedno dete do 12 godina. Nalaze se na donjoj strain hotela u bungalovima. Sastoji se od prostranog dnevnog boravka , velike spavaće sobe i dva kupatila od čega je jedno sa đakuzi kadom, drugo sa tuš kabinom. Dnevni boravak i spavaća soba odvojeni su kliznim vratima. Bazen je na terasi apartman i dubine je 1,50 m.

Hotel Aegean Melatrhron ima još dva suite apartmana sa zajedničkim bazenom veličine 44 m2. Ima iste sadržaje kao i ostali apartmani, jedina razlika je što suite ima dva televizora.

Presidential suite Hotel Aegean Melathron je precednički apartman u zasebnom bungalovu u blizini mora. Na donjoj strain hotela, površine 80 m2 i namenjen je smeštaju za 5 osoba. Sastoji se od jedne velike spavaće sobe, druge spavaće sobe, velikog dnevnog boravka i dva kupatila sa kadom. Poseduje i malu kuhinju. Osim što ima dva televizora, po sadržajima se ne razlikuje os ostalih kapaciteta.

Hotel Aegean Melathron

Hotel Aegean Melathron u svom sastavu ima 9 bazenau oba dela. Minimalna i maksimalna dubina je od 0,50 m do 1,50m dubine.Imaju posebne delove za decu čija je dubina 0,60 m.

Jedan je sa đakuzijem, dva su zatvorena bazena i namenjena jedino odraslim gostima. Prostor pored bazena opremljen je svom potrebnom opremom za uživanje, ležaljkama, suncobranima i malim stolovima.

Lukuzni i najsavremeniji spa centar daje posebnu notu ovom luksuznom hotelu.

Od sportskih aktivnosti gostima su na raspolaganju, teniski tereni, stoni tenis, vodeni sportovi, kuglanje, joga, aerobik i fitness studio. Za najmlađe goste hotel Aegean Melatrhron je obezvedio dva igrališta u baštama hotela i animacijski klub.

GPS lokacija: 40.057123,23.463321

Ponudu hotela na Kasandri možete pogledati na sl.linku

Plaćanje je u dinarima po srednjem kursu NBS

ZA AKTUELNE CENE KONTAKTIRATI AGENCIJU 011 409 31 53     info@funtravel.rs

POŠALJITE UPIT

  Ime i prezime

  Email

  Telefon

  Datum polaska

  Datum povratka

  Broj odraslih

  Broj dece

  Starost dece

  Napomena