Hanioti Grand Otel 4* – Hanioti 2023

Foto Galerija
1b
2
1
17
16
7
22
5a
6
2a
3
3a
19
20
13

Hanioti Grand Otel pored glavnog restorana gde se polužuju pansionski obroci mediteranske I internacionalne kuhinje, ima bar na plaži i bar pored bazena gde gosti hotela i agencije Tiara travel mogu uživati u osvežavajućim pićima i koktelima. Od ostalih usluga gostima hotela Hanioti Grand Otel su na raspolaganju rent a car, menjačnica, TV sala, internet centar, parking uz doplatu , sef na recepciji uz doplatu, internet u javnim prostorijama hotela uz doplatu usluge pranja veša i usluge doktora na poziv. Takođe u blizini hotela se nalaze i mini market kao i prodavnica suvenira.

Tipovi soba Hanioti Grand Otel

Hotel Hanioti Grand Otel ima ukupno 133 smeštajne jedinice u svom sastavu. U ponudi  nalaze se standard sobe, standard sobe sa bočnim pogledom na more i standard sobe sa direktnim pogledom na more, apartmani i junior suite.

Standardne room su standardne sobe, površine 20 – 26 m², imaju pogled na grad ili dvorište. Mogu da prime dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe i jedno dete. Od ležajeva imaju francuski ili dva ležaja za po jednu osobu i pomoćni. Ako je drugo dete ispod šest godina starosti deli krevet sa roditeljima. Ako je dete starije od šest godina, soba ima krevete na sprat ili sofa krevet uz pomoćni ležaj.

Standard room with side sea view su standardne sobe sa bočnim pogledom na more. Površine su 22-26m², mogu da prime dvoje odraslih i jedno dete ili troje odraslih osoba. Od ležajeva mogu da imaju francuski ležaj ili dva ležaja za po jednu osobu i pomoćni ležaj.

Standard room front sea view su sobe sa pogledom na more. Površine su 17-20m² , a od ležajeva imaju francuski ležaj ili dva odvojena ležaja za po jednu sosbu. Mogu ukupno da prime dve odrasle osobe.

Apartmani, površine 38 m² se nalaze u annex zgradi i sastoje se od dve odvojene prostorije i malom kuhinjom. U spavaćoj sobi su dva odvojena krevet ili bračni krevet, a u dnevnoj sobi je sofa krevet ili kreveti na sprat.

Junior suite, površine 40 m² se nalaze u annex zgradi, sastoje se od dve odvojene spavaće sobe povezane vratima, jednim kupatilom i jednim balkonom/terasom.

Sve sobe hotela Hanioti Grand Otel imaju:

 • kupatilo,
 • fen,
 • TV,
 • mini frižider,
 • Wi-Fi uz doplatu po uređaju,
 • sef uz doplatu,
 • klima uređaj i balkon/terasu.

Doplata za krevetac za bebu je na upit i doplaćuje se na recepciji hotela.

Hanioti Grand Otel

Hotel Hanioti Grand Otel u svom sastavu ima bazen sa ležaljkama i suncobranima oko bazena koji su uključeni u cenu. Ležaljke i suncobrani koji se nalaze na plaži se doplaćuju. Od sportskih aktivnosti gosti hotela mogu da se bave pojedinim sportovima na vodi, stonim tenisom, a mogu koristiti i usluge masaže uz doplatu. U večernjim satima se u toku nedelje gosti hotela mogu uživati u laganoj muzici ili grčkoj večeri.

Hanioti Grand Otel

Ponudu hotela u Haniotiju možete pogledati na sl.linku

Plaćanje  je u dinarima po srednjem kursu NBS

ZA AKTUELNE CENE KONTAKTIRATI AGENCIJU 011 409 3153  info@funtravel.rs

POŠALJITE UPIT

  Ime i prezime

  Email

  Telefon

  Datum polaska

  Datum povratka

  Broj odraslih

  Broj dece

  Starost dece

  Napomena