Fidias city studios Argostoli , Kefalonija leto 2022

Fidias city studios Argostoli se nalaze u strogom centru glavnog grada Kefalonije Argostoli.

Do zvaničnog centra, glavnog trga od vile ima nepunih 50 metara.

Posebno naglašavamo da je vila smeštena u prvom redu do obale i jednog od šetališta ovog kosmopolitskog grada Argostioli.

U prizemlju vile nalazi se popularni restoran Captain`s table koji pruža mogućnost uživanja sa pogledom na more uz prijatan obrok ili piće.

U neposrednoj blizini nalaze se pekare, supermarketi, apoteke, restorani, kafići, butici, prodavnice suvenira,

kao i sva druga vrsta robe i usluga koje imaju veliki gradovi kao što je i Argostoli. U gradu postoje i noćni klubovi, tako da je provod zagarantovan.

Na 29km se nalazi i najpopularnija plaža kako na Kefaloniji, tako i jedna od najpoznatijih na svetu MYRTOS plaža.

Međutim, najbliža plaža se nalazi na nekih 2km od Argostolija u mestu Lassi, a odlična i veoma popularna plaža Makris Gialos i Platis Gialos u Lassi-ju su na 3km od grada.

Vila je u potpunosti renovirana za sezonu LETO 2018, i pruža nezaboravan boravak svim našim gostima. Zbog perfektne pozicije, ovu vilu preporučujemo svim gostima.

Foto Galerija
Fidias city studios - funtravel.rs
Fidias city studios - funtravel.rs
Fidias city studios - funtravel.rs
Fidias city studios - funtravel.rs
Fidias city studios - funtravel.rs
Fidias city studios - funtravel.rs
Fidias city studios - funtravel.rs
Fidias city studios - funtravel.rs
NIK_3716
NIK_3727
NIK_3735
STD 1/2
KUPATILO
KUPATILO
– broj galerije
Opis vile i destinacije

DVOKREVETNI STUDIJI: su smešteni na prvom, drugom i trećem spratu ovog objekta. Dvokrevetni studio u svom sastavu ima ili francuski krevet za dve osobe ili dva singl lezaja, dva noćna stočića, klima uređaj koji se doplaćuje na licu mesta u slučaju da želite da ga koristite 5 eura dnevno, TV, orman, kao i kuhinjski deo koji je opremljen posuđem za dve osobe, aspiratorom, frižiderom. Sto za ručavanje i sofa se takođe nalaze u kuhinjskom delu. Svaki studio poseduje svoju terasu koja ima ili direktan pogled na more ili bočni pogled na more, i na kojoj se nalazi sto sa dve stolice. Kupatilo je moderno sređeno i pored ormarića za ličnu higijenu poseduje i tuš sa tuš zavesom.

* Wi-Fi INTERNET – GRATIS
*KORIŠĆENJE KLIMA UREĐAJA – 5 EUR DNEVNO, PLAĆANJE NA LICU MESTA

Ukratko o Argostoliu

Argostoli je glavni grad Kefalonije jedan je od najlepših provincijskih grčkih gradova sa sopstvenim stilom,Argostoli krase i siroke ulice sa drvoredima palmi.Brojne stare atraktivne građevine,kao što su sud, biblioteka, škola filharmonije, pozorište Kefalos, arheološki muzej i dr, okružuju glavni trg Platia Villianou.Trg je centralno mesto okupljanja, gde Grci rado odmaraju i posmatraju posetioce za stolovima brojnih taverni.

Platia je isto tako, mesto za večernju šetnju, ćaskanje sa poznanicima i opuštanje na svežem noćnom vazduhu.Oko glavnog trga i obližnjih ulica, kao i uzduž pristaništa, nanizani su brojni dobri restorani, lokali i taverne.

U blizini je i glavna trgovačka ulica Lithostroto. Njeno ime znači Kameni put, jer je to prva popločena ulica Argostolija.Most Drapanu, koji su izgradili Britanci, povezuje Argostoli s drugom stranom slikovitog zaliva, a više puta na dan može se trajektom odvesti na manji, zapadni deo Kefalonije – Likuri.Grad je od aerodroma udaljen 14 km

Sve aktuelne ponude i akcije za Grcku mozete naci na nasem sajtu : https://funtravel.rs/

Fidias city studios Argostoli

Mapa

Program i uslovi putovanja

Fidias city studios Argostoli

 • Ulazak u Republiku Grčku neće biti bezuslovan kao prethodnih godina. Uslov može biti potvrda o revakcinaciji odredjenom vrstom vakcine, dokaz o negativnom PCR testu, antigenski test, a sve zavisno o odluci Republike Grčke. Molimo Vas da ovu činjenicu imate na umu, prilikom rezervacije, jer ista ne može biti razlog odustanka od putovanja.

POPUSTI ZA DECU U APP:

 • Dete do 5 godine u zajedničkom ležaju u 1/2 studiju u pratnji dve punoplatežne osobe – nema svoj ležaj.

PROGRAM PUTOVANJA:

 • 1.dan – Samostalni dolazak u smeštaj. Smeštaj u objekat od 15h. Noćenje.
 • 2. dan -10/11.dan – Boravak na bazi 10/11 noćenja u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.
 • 11/12. dan – Napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Kraj programa.

CENA ARANZMANA OBUHVATA:

 • najam izabranog smeštaja na bazi 10/11 noćenja
 • usluge predstavnika organizatora aranžmana ili ino-partnera na destinaciji
 • troškovi organizacije i vodjenja aranžmana
  CENA ARANŽMANA NE SADRŽI:
 • Boravišnu taksu u Grckoj, koja se naplaćuje od 01.01.2018. dnevno po sobi: privatan smeštaj – 0.5€, hoteli 1*i 2* – 0.5€, hoteli 3* – 1,5 €, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€. Plaćanje boravišne takse
 • se vrši na licu mesta, gotovinski.
 • međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000 €) . Za detalje raspitati se u agenciji. Preporučujemo međunarodno zdravstveno osiguranje
 • Osiguranje od otkaza ili prekida turistickog putovanja. Placa se prilikom ugovaranja aranzmana. Potrebne informacije mogu se dobiti u agenciji. PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNICI POSEDUJU OBE VRSTE OSIGURANJA.
 • održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu ( važi samo za privatni smeštaj )
  fakultativne izlete i ulaznice, kao i ostale individualne i nepomenute troškove.

Cenovnik

Fidias Argostoli - sopstveni prevoz

Period boravka od29.0508.0618.0628.0608.0719.0729.0709.0819.0830.0809.0919.09 
Period boravka do08.0618.0628.0608.0719.0729.0709.0819.0830.0809.0919.0930.09
Broj nocenja101010101110111011101011
STD 1/299159209249309329349329309229169139
*Dete do 5 god.GRATISGRATISGRATISGRATISGRATISGRATISGRATISGRATISGRATISGRATISGRATISGRATIS
PO JEDINSTVENOJ, PRODAJNOJ CENI / SVE UKLJUČENO U CENU:
smeštaj 10/11 noćenja (usluga najam)
CENA ARANŽMANA PO OSOBI:.
* Wi Fi INTERNET – GRATIS
* ČIŠĆENJE APARTMANA I PROMENA POSTELJINE I PEŠKIRA 2 PUTA TOKOM BORAVKA.
Uslovi plaćanja

Fidias city studios Argostoli

 • Cene su izražene u evrima, po osobi, a plaćanje se vrši isključivo u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate na dan uplate.
 • Rezervacija je konačna uplatom avansa. Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja.
 • Započeti način plaćanja ne može se kasnije menjati.
 • Avans 40% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska.
 • Avans 40% prilikom rezervacije , ostatak odloženo, deponovanjem čekova gradjana ili administrativnom zabranom do 15.10.2022. god. BEZ KAMATE.
 • Potrošačkim kreditom, po uslovima koje odredjuje banka na dan sklapanja ugovora o kreditiranju.
 • U slučaju poremaćaja na tržištu roba i usluga, ili monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika,
 • organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena na neplaćeni deo aranžmana. Za uplaćeni deo aranžmana cena ostaje nepromenjena.
Napomene

Fidias city studios Argostoli

Početak korišćenja apartmana – studia od 15:00 sati na dan dolaska  a napuštanje apartmana – studia zadnjeg dana boravka u 09:00  sati. Higijenu u apartmanima – studiima gosti sami održavaju. Eventualne neispravnosti i nedostatke u apartmanima prijaviti odmah predstavniku agencije. Putnici su obavezni da prilikom ulaska u smeštaj, predaju 1 pasoš, koji će im biti vraćen na dan odlaska. Svaku pričinjenu štetu putnik je u obavezi da nadoknadi vlasniku objekta pre napuštanja smeštaja. Svaka oštećenje, koje je postojalo u apartmanu prilikom ulaska, a nije prijavljeno predstavniku, tretiraće se kao šteta, koju su pričinili putnici koji trenutno borave unutra.

Fidias city studios Argostoli

* Putnici su dužni da poštuju kućni red objekta u kom su smešteni, u suprotnom vlasnik objekta ima pravo da ih iz istog udalji, a agencija ne snosi nikakvu odgovornost, niti obavezu, niti je dužna da vrati pare putnicima

* Dimenzije ležaja u Grčkoj se razlikuju od naših standarda. Grčki standard za normalan ležaj je 75-80 cm sa 185-190 cm, francuz 120 x 190 cm i bračni ležaj 145-155 cm sa 180-190 cm. Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na sklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija.
* Jačina signala Wi-Fi internet konekcije zavisi od kvaliteta signala koji pruža lokalni provajdera koga je vlasnik vile odabrao i od trenutnog broja korisnika na mreži. Organizator putovanja ne može da utiče i nije odgovoran za kvalitet Wi-Fi konekcije. * Postoji mogućnost razlikovanja smeštajnih jedinica u izgledu u okviru istog smeštajnog objekta.
Fidias city studios Argostoli
*Organizator putovanja nije odgovoran u slučaju oštećenja, kašnjenja ili gubitka prtljaga. U tom slučaju ODMAH se obratiti predstavniku avio kompanije ili osoblju na aerodromu (Lost&Found) kako biste zatražili odgovarajuću potvrdu (Property Irregularity Report), nakon toga obavestiti i predstavnika na destinaciji.
* Organizator zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.
* Svi putnici su obavezni da poštuju važeće  zakonske i carinske propise za iznošenje dinara i deviza iz zemlje.
* Proveriti 2 dana pre putovanja tačno mesto sastanka i vreme polaska.

Fidias city studios Argostoli
* Za sve informacije date usmenim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencija
* Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
* Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
* Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju

(vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave
* Fakultativni izleti nisu sastavni deo programa, nisu uključeni u cenu aranžmana.

Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

Organizacija fakultativnih izleta nije u nadležnosti agencije Sole Azur, već lokalnog partnera na destinaciji.

Organizator putovanja nije odgovoran za kašnjenja, kvalitet organizacije i cenu fakultativnih izleta i poseta – čiji je organizator lokalna agencija na destinaciji.

U slučaju primedbi i žalbi ODMAH se obratiti predstavniku agencija

Fidias city studios Argostoli

* Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije
* MOLIMO VAS DA PAZLJIVO PROCITATE NAPOMENE, JER SU ONE SASTAVNI DEO OVOG PROGRAMA PUTOVANJA.

Fidias city studios Argostoli

Organizator putovanja je Turistička agencija Sole Azur, licenca licenca OTP kategorija A br.126/2021 od 15.10.2021.

Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.

Fidias city studios Argostoli

Ovlasceni agent prodaje: Fun Travel Agency Beograd

Aktuelne ponude mozete naci i na nasoj FB stranici : https://m.facebook.com/funtravelagencypnbg/

Fidias city studios Argostoli

POŠALJITE UPIT

  Ime i prezime
  Email
  Telefon
  Datum polaska
  Datum povratka
  Broj odraslih
  Broj dece
  Starost dece
  Napomena

  Call Now ButtonPozovite odmah