Apartmani SERENITY SUITES – Nikiti Leto 2019

Apartmani SERENITY SUITES - Nikiti - funtravel.rs
serenity-01 Apartmani SERENITY SUITES - Nikiti Leto 2019
junior-suite-04 Apartmani SERENITY SUITES - Nikiti Leto 2019
serenity-01-1 Apartmani SERENITY SUITES - Nikiti Leto 2019
deluxe-02-suite-01 Apartmani SERENITY SUITES - Nikiti Leto 2019
deluxe-02-suite-02 Apartmani SERENITY SUITES - Nikiti Leto 2019
deluxe-suite-03 Apartmani SERENITY SUITES - Nikiti Leto 2019
deluxe-suite-04 Apartmani SERENITY SUITES - Nikiti Leto 2019
executive-suite-01 Apartmani SERENITY SUITES - Nikiti Leto 2019
executive-suite-02 Apartmani SERENITY SUITES - Nikiti Leto 2019
executive-suite-03 Apartmani SERENITY SUITES - Nikiti Leto 2019
junior-suite-01 Apartmani SERENITY SUITES - Nikiti Leto 2019
junior-suite-02 Apartmani SERENITY SUITES - Nikiti Leto 2019
serenity-02 Apartmani SERENITY SUITES - Nikiti Leto 2019
serenity-03 Apartmani SERENITY SUITES - Nikiti Leto 2019

Apartmani SERENITY SUITES – Nikiti Leto 2019

LUX VILA

 

Apartmani SERENITY SUITES – Nikiti je kompleks novosagrađenih luksuznih apartmana u centralnom delu Nikitija na oko 200 metara od plaže.

Svojim gostima nudi smeštaj u moderno dizajniranim, odlično opremljenim i komfornim apartmanima uređenim na najvišem estetskom nivou. Za kompletan ugođaj gostima je na raspolaganju i bazen u sklopu objekta. U neposrednoj blizini kompleksa Serenity Suites nalaze se mnogobrojne prodavnice, restorani i pekare.
OPIS DESTINACIJEPROGRAM PUTOVANJAARANZMAN OBUHVATAARANZMAN NE OBUHVATACENOVNIKUSLOVI PLACANJANAPOMENE
Apartmani SERENITY SUITES – Nikiti
Smeštajne jedinice nalaze se u prizemlju i na prvom spratu i namenjene su za boravak od 2 do 4 osobe a svaka poseduje kuhinju u sklopu soba, kupatilo sa tuš kabinom i terasu sa pogledom na bazen. Kuhinja je pored osnovne opreme za pripremanje hrane i ručavanje (mini frižider, ugradna ploča za kuvanje, sto za ručavanje) opremljena i mikrotalasnom rernom, tosterom i aparatima za kafu i espreso.
Svi apartmani imaju bežičnu internet konekciju a opremljeni su LCD televizorima sa satelitskom televizijom (apartmani na spratu imaju po dva TV-a), sefom u sobi, fenom u kupatilu i klima uređajem čije je korišćenje uračunato u cenu.
Deluxe Suite 1 – nalaze se u prizemlju i veličine su oko 24 kvm. Namenjeni su za boravak 2 odrasle osobe ili 2 odraslih i 2 dece, a sastoje se od kombinovane dnevno – spavaće sobe sa francuskim krevetom i dvosedom na razvlačenje. Poseduju prizemnu terasu sa direktnim pristupom bazenu.
deluxe-02-suite-01 Apartmani SERENITY SUITES - Nikiti Leto 2019deluxe-suite-03 Apartmani SERENITY SUITES - Nikiti Leto 2019deluxe-suite-04 Apartmani SERENITY SUITES - Nikiti Leto 2019

Deluxe Suite 2 – nalaze se u prizemlju i veličine su oko 22 kvm. Namenjeni su za boravak najviše 3 osobe (2 odraslih i 1 dete) i sastoje se od kombinovane dnevno – spavaće sobe sa francuskim krevetom i manjom sofom na razvlačenje. Poseduju prizemnu terasu sa direktnim pristupom bazenu. Neki od suita imaju i prilaz do smeštajne jedinice koji je prilagođen osobama sa invaliditetom.
deluxe-suite-02 Apartmani SERENITY SUITES - Nikiti Leto 2019deluxe-02-suite-03 Apartmani SERENITY SUITES - Nikiti Leto 2019deluxe-02-suite-02 Apartmani SERENITY SUITES - Nikiti Leto 2019

Executive Suite – nalaze se na prvom spratu, veličine su 28 – 31 kvm i namenjeni su za boravak 4 osobe. Executive suite su na dva nivoa – na prvom nivou je dnevna soba sa dvosedom na razvlačenje dok se na drugom nivou nalazi galerija sa francuskim krevetom. Poseduje terasu sa pogledom na bazen.
executive-suite-01 Apartmani SERENITY SUITES - Nikiti Leto 2019executive-suite-02 Apartmani SERENITY SUITES - Nikiti Leto 2019executive-suite-03 Apartmani SERENITY SUITES - Nikiti Leto 2019

Junior Suite – nalaze se na prvom spratu i veličine su oko 23 kvm. Junior Suite su u dva nivoa i namenjene su za boravak do 4 osobe. Na prvom nivou je dnevna soba sa dvosedom na razvlačenje dok se na drugom nivou nalazi galerija sa francuskim krevetom. Poseduje terasu sa pogledom na bazen.
junior-suite-01 Apartmani SERENITY SUITES - Nikiti Leto 2019junior-suite-02 Apartmani SERENITY SUITES - Nikiti Leto 2019junior-suite-04 Apartmani SERENITY SUITES - Nikiti Leto 2019
Kako bi boravak u ovom izuzetnom objektu bio što prijatniji gostima je na raspolaganju niz usluga i pogodnosti koje mogu koristiti (neke uz doplatu). Objekat poseduje recepciju, čišćenje apartmana i zamena peškira vrši se svaki dan dok se posteljina menja na 3 dana. Uz naknadu gosti mogu koristiti peškire za plažu, krevetac za bebe, kao i usluge hemijskog čišćenja.
Za sve koji žele relaksirajući odmor uz dozu luksuza i eksluziviteta Serenity Suites predstavlja pravi izbor bez obzira da li na odmor idete u paru ili sa porodicom.
Ukratko o Nikitiju:
Nalazi se na severnom delu Sitonije, na oko 110 km jugoistocno od Soluna, izmedu Metamorfozija i Neos Marmarasa.Nikiti se sastoji iz dva dela starog i novog Nikitija i ima oko 3000 stanovnika.
Stari deo Nikitija, prvobitni grad, nalazi se na oko 2 km od mora,iznad glavnog puta prema brdu, a novi deo se nalazi izmedu glavnog puta i mora.
Grad ima 30 km obale, sa predivim plažama i kristalno cistim morem zalova Toroneo.Neke od plaža su nagradene Plavom zastavom, za sigurnost i usluge, kvalitet vode i okolinu.
Na glavnom putu nalaze se dva velika supermarketa, a u gradu imate i apoteke, mnoštvo restorana, taverni, barova, butika i suvenirnica.Svakog petka od ranog jutra do 13 casova u Nikitiju radi tradicionalna pijaca, gde možete kupiti njihov cuveni med i druge lokalne proizvode.
Aktuelne ponude i akcije za Grcku i druga letovalista mozete naci na nasem sajtu : https://funtravel.rs/
Kao i na nasoj FB stranici : https://m.facebook.com/funtravelagencypnbg/
1.dan: Ulazak u sobe posle 14h po lokalnom vremenu.
2.dan do poslednjeg dana boravka: Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Usluga prema cenovniku.
Poslednji dan boravka: Napuštanje soba do 9h po lokalnom vremenu. Kraj programa.

Apartmani SERENITY SUITES – Nikiti

 Smeštaj u odabranom apartmanu na bazi najma apartmana.
 Boravišne takse u hotelima u Grčkoj počev od 01.01.2018. (plaćanje na licu mesta).
 Putno zdravstveno osiguranje.
– Individualne troškove putnika.
– Prevoz do odredišta.
NOVO – BORAVIŠNA TAKSA U GRČKOJ!
Od 01.01.2018. u hotelima u Grčkoj predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela.
-Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50 € dnevno po sobi.
-Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 € dnevno po sobi.
-Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3 € dnevno po sobi.
-Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 € dnevno po sobi.
Navedene cene boravišnih taksi su po smeštajnoj jedinici dnevno. Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta (na recepciji hotela).

Apartmani SERENITY SUITES – LETOVANJE 2019

NAJAM APARTMANA – CENA PO SOBI: DEVIZNI DEO IZ TABELE

Cena po SOBI dnevno
za boravak 2 osobe u apartmanima

15/05-30/05
01/10-31/10
01/06-30/06
01/09-30/09
01/07-31/08
DELUXE SUITE 1 (2 adl + 2 chd) 123 142 160

DELUXE SUITE 2 (2adl + 1 chd)

113 132 150
EXECUTIVE SUITE (2 adl+2 chd) 133 150 170

JUNIOR SUITE (4 pax)

123 141 160

Minimum broj noćenja

3 5 5

Deca 0 – 1,99 god. – GRATIS

Deca 2 – 11,99 god. –  10€ dnevno po detetu u pratnji dve odrasle osobe (spavaju na sofi)

Treća ili četvrta odrasla osoba u Executive i Junior Suite – 20€ dnevno po osobi.

Boravišna takasa nije uključena u cenu i plaća se na licu mesta 0,5€ po danu boravka.

Prikazana ponuda je individualna rezervacija na upit u hotelu i realizuje se individualnim prevozom putnika (bez pratnje vodiča). Putnici sami biraju datum polaska i dužinu boravka.
Postoji mogućnost organizovanog autobuskog prevoza do određenih hotela na Halkidikiju i Olimpskoj regiji (kontaktirati agenciju). U tom slučaju se, zbog korišćenja autobuskog prevoza, termin i dužina boravka moraju uskladiti sa unapred određenim smenama agencije. Cene autobuskog prevoza možete videti ovde.
NAPOMENE:
–     Cene u tabelama su izražene u € po osobi dnevno (osim kod nekih kapaciteta gde je naznačeno po sobi). Devizni deo aranžmana naplaćuje se u dinarima po prodajnom kursu za devize AIK BANKE AD, na dan plaćanja. Ostatak zaduženja iskazuje se u EUR. Cena je garantovana samo za uplate kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.
– Rezervacija hotela se vrši uplatom akontacije od 40% vrednosti aranžmana. Konačna potvrda se dobija najkasnije 48 sati po uplati. Ostatak iznosa uplaćuje se po uslovima rezervacije do naznačenog roka, odnosno najkasnije do 20 dana pred početak aranžmana. Rezervacije unutar 20 i manje dana do početka aranžmana plaćaju se odmah u celosti. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predviđenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela celokupan iznos akontacije se vraća strankama.
Aranžman se naplaćuje isključivo u dinarima po prodajnom kursu za devize AIK BANKE AD, na dan uplate i to:
 Gotovinom: prilikom prijavljivanja uplaćuje se 30% od cene aranžmana, a ostatak najkasnije do 15 dana pre polaska.
 Platnim karticama (DINA, VISA, MAESTRO, MASTER CARD): isti uslovi kao gotovina.
 DinaCard platnim karticama Banke Poštanske Štedionice do 6 mesečnih rata bez kamate.
 Čekovima građana: prilikom prijavljivanja uplaćuje se 30% od cene aranžmana, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Rate
dospevaju svakog 15. u mesecu bez uvećanja,a najkasnije do 15.12.2019.
 Administrativnom zabranom: prilikom rezervacije uplaćuje se 30% aranžmana, dok se preostali iznos deli na jednake
mesečne rate do 15.12.2019. Organizator zadržava pravo na selekciju pravnih lica čije rešenje o administrativnoj zabrani
prihvata. Obrazac administrativne zabrane možete potražiti u našoj agenciji.
 Virmanom po dobijenom predračunu od strane agencije.
 Putnici se pre uplate mogu odlučiti za jedan od predloženih načina plaćanja aranžmana. Započeti način plaćanja se ne
može naknadno menjati.
 Za uplate u celosti prilikom rezervacije predviđen je određeni stimulativni popust.

Apartmani SERENITY SUITES – Nikiti

Apartmani SERENITY SUITES – Nikiti

First Minute popusti za ranu rezervaciju ne odnose se na dodatne usluge i doplate. U svakoj tabeli sa cenama navedeni su uslovi plaćanja i ostvarivanja First Minute popusta za svaki hotel pojedinačno. First minute popusti za rane rezervaciju su važeći samo uz strogo poštovanje dinamike plaćanja određene od strane hotela. Nepoštovanje ove dinamike automatski znači pravo na gubitak popusta.
–     Navedeni popusti za treću, četvrtu…osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe, osim ako u cenovniku nije drugačije navedeno. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom plaća punu cenu smeštaja, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Za ostvarivanje popusta kod dece merodavan je datum rođenja i starost deteta u trenutku putovanja.

Apartmani SERENITY SUITES – Nikiti

– Oznaka kategorije hotela je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne. Moguće je da do momenta realizacije turističkog putovanja, u pojedinim slučajevima, dođe do promene kategorije smeštajnog objekta, smanjenja dodatnih sadržaja i promene radnog vremena, promene načina usluživanja obroka, kao i kvaliteta i kvantiteta hrane, havarija i smanjenja/proširenja objekta, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.
– Organizator putovanja ne vrši raspodelu soba u hotelu, jer to vrši recepcija hotela, ne može biti odgovoran i garantovati za spratnost, položaj, pogled, broj apartmana ili sobe ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate. Svi vaši dodatni zahtevi i želje biće prosleđeni hotelu, ali agencija ne može da garantuje i potvrdu.
– Putnici se sami prijavljuju na recepciji i smeštaju u sobu uz vaučer dobijen od agencije. Prijava u hotelu vrši se prvog dana boravka od 14 časova po lokalnom vremenu. Kasni dolazak je moguć samo uz prethodnu najavu agenciji. Hoteli čuvaju sobe do 18h po lokalnom vremenunakon čega imaju pravo da izdaju sobu, ukoliko drugačije nije najavljeno.

Apartmani SERENITY SUITES – Nikiti

– Odjava je poslednjeg dana boravka do 9 časova po lokalnom vremenu. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu…
– Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa, kucnog reda, kao i zabrane pušenje u hotelima. Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.
– U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti u mestu opredelenja nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.
 Sve reklamacije – nesporazumi u vezi sa smeštajem rešavaju se na licu mesta sa hotelijerom odnosno predstavnikom ino-partnera ukoliko je on prisutan na destinaciji. Predstavnici nisu dostupni na svim destinacijama, prisustvo predstavnika zavisi od ino-partnera.

Apartmani SERENITY SUITES – Nikiti

– Kod otkaza hotela od strane putnika agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove, raspitati se u agenciji).
– Organizator nema informacije o vremenskim prilikama, građevinskoj sezoni, radnom vremenu ugostiteljskih objekata i prodavnica, u i oko smeštajnog objekta, te s toga ne preuzima odgovornost usled eventualne buke u smeštajnim objektima i jedinicama. Organizator, predstavnik ili lokalni partner ne mogu uticati na buku u susednim smeštajnim objektima i jedinicama.

Apartmani SERENITY SUITES – Nikiti

– Opisi smeštajnih kapaciteta, kao i fotografije su informativnog karaktera. Agencija ne može da garantuje da u međuvremenu nije došlo do promena sadržaja i izgleda, kao ni da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji. Za eventualno odstupanje i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata agencija organizator putovanja ne snosi odgovornost jer to zavisi isključivo od smeštajnih objekata. 

OVLASCENI AGENT PRODAJE : FUN TRAVEL AGENCY DOO PARACIN

OTP 14 izdatom od APR-a 29.01.2010. E T