Aparthotel Winslow Infinity & Spa 3* – Bansko

Aparthotel Winslow Infinity & Spa Bansko nalazi se na 400 m od gondole. Aparthotel Winslow & Spa sastoji se od tri odvojene zgrade okružene vrtovima.U svom sastavu ima i dečije igralište. Apartmanski kompleks renoviran je 2015 godine.

Aparthotel Winslow Infinity & Spa Bansko raspolaže različitim smeštajnim jedinicama od manjih studija (oko 24m2) do apartmana sa tri spavaće sobe (oko 60m2). Sve sobe su opremljene prvoklasnim nameštajem sa uzbudljivim pogledom na planinu ili na prelepo dvoriste. Svaki apartman ima potpuno opremljenu čajnu kuhinju, dnevni boravak sa SAT TV, kupatilom sa tuš kabinom ili kadom I terasom.

Smestajne jedinice se čiste svakog dana, a peškiri I posteljina se menjaju na tri dana.

Aparthotel Winslow Infinity & Spa Bansko poseduje recepciju, restoran, lift, bar u lobiju, parking, prodavnicu, bilijar, igraonicu za decu. Sef i garaža se naplaćuju dnevno. Takođe gosti hotela mogu uživati u SPA centru sa bazenom, saunom, parnim kupatilom i Jacuzzi-em.

Usluga je na bazi izbora više jela – samoposluživanje, i ukoliko hotel ima manje gostiju – na bazi set menija.

OPIS HOTELAPROGRAM PUTOVANJAARANZMAN OBUHVATAARANZMAN NE OBUHVATACENOVNIKUSLOVI PLACANJANAPOMENE

PROGRAM PUTOVANJA:
Prvi dan: Polazak je DAN RANIJE U ODNOSU NA TERMIN IZ TABELE CENOVNIKA u 21:00 h, iz Beograda sa unapred dogovorenog mesta, a iz Niša sa
parkinga kod hipermarketa “DIS”. Dolazak u hotel ili apartman u prepodnevnim časovima. Ulazak u sobe posle 14:00h po lokalnom vremenu.
Drugi dan – poslednji dan: Boravak na bazi uplaćenih usluga.
Poslednji dan: Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu BB, HB ili AI, napuštanje hotela ili apartmana do 11:00 h. Polazak za Srbiju autobusom u
poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (o tačnom vremenu polaska za Srbiju putnici će biti obavešteni od strane vodiča ili predstavnika).
Dolazak u kasnim večernjim satima.
***U pojedinim smenama moguce je da će polazak biti pomeren ranije/kasnije kako bi se izbeglo putovanje tokom praznika i proslava.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Smeštaj u hotelu/app po izboru;
 •  Navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge;
 •  Usluge predstavnika agencije (inopartnera) i organizaciju putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Boravišnu taksu 1 eur dnevno po osobi, obavezno plaćanje u agenciji (deca do 2 godine starosti su oslobođena plaćanja boravišne takse);
 •  Ski pass;
 •  Prevoz;
 •  Međunarodno putno zdravstveno osiguranje – za skijaše preporučujemo doplatu za ski rizik.

U PRIPREMI

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Plaćanje je i dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS

Ovlašćeni agent prodaje : Fun Travel Agency

POŠALJITE UPIT

  Ime i prezime

  Email

  Telefon

  Datum polaska

  Datum povratka

  Broj odraslih

  Broj dece

  Starost dece

  Napomena