Zapadna Obala SAD 2020

Zapadna Obala SAD - funtravel.rs
Zapadna Obala SAD - funtravel.rs
Grand kanjon
San Francisko
San Francisko

Zapadna Obala SAD 2020

San Francisko – Los Andjeles – Las Vegas

+ izleti Sakremento, San Dijego i Grand Kanjon

Zapadna obala SAD… Ukoliko imate san da šetate holivudskom stazom slavnih i tražite zvezdu omiljene poznate ličnosti, vidite raskoš Beverly Hills-a i sjaj čuvenog grada anđela ili da tramvajem obilazite brda San Franciska, pronađete najlepši pogled na Golden Gate most ili možda čujete legende o čuvenom, ozloglašenom Alkatrazu, onda je ovo pravo putovanje za Vas. Osim toga imate mogucnost da okusate srecu u Las Vegasu i da uzivate u nestvarnim lepotama Grand Kanjona.

OPIS DESTINACIJEPROGRAM PUTOVANJAARANZMAN OBUHVATAARANZMAN NE OBUHVATACENOVNIKUSLOVI PLACANJANAPOMENE

Zapadna Obala SAD

Zapadna Obala SAD – 13 dana – Termin polaska: Jesen 2020

Zapadna obala SAD… Ukoliko imate san da šetate holivudskom stazom slavnih i tražite zvezdu omiljene poznate ličnosti, vidite raskoš Beverly Hills-a i sjaj čuvenog grada anđela ili da tramvajem obilazite brda San Franciska, pronađete najlepši pogled na Golden Gate most ili možda čujete legende o čuvenom, ozloglašenom Alkatrazu, onda je ovo pravo putovanje za Vas. Osim toga imate mogucnost da okusate srecu u Las Vegasu i da uzivate u nestvarnim lepotama Grand Kanjona.

 

 

Zapadna Obala SAD

DAN 1 – Okupljanje putnika na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu 3 sata pred let. Let do Los Anđelesa sa presedanjem. Dolazak u večernjim časovima. Transfer do smeštaja. Slobodno vreme. Noćenje.

DAN 2 – U jutarnjim časovima krećemo u obilazak najvećeg američkog grada. Krećemo u šetnju najužim centrom grada i obilazimo: Little Tokio – istorijsko gradsko jezgro, Staples centar – dom košarkaša Los Anđeles Lejkersa i Klipersa, Grand park u čijoj neposrednoj blizini se nalazi i zgrada gradske većnice i gradska katedrala. Nakon centra grada, odlazimo do Santa Monice, najpoznatijeg i najposećenijeg dela grada, okruženog čuvenom Venice plažom, restoranima i pešačkom zonom u kojoj se nalazi veliki broj restorana, kafića, zanimljivih suvenirnica. Slobodno vreme. Povratak u smeštaj u večernjim časovima. Noćenje.

DAN 3 – Ujutru nastavljamo sa obilaskom sunčanog kalifornijskog grada i odlazimo do Griffith parka i opservatorije koji se nalaze severno od centra grada. U ovoj prelepoj zelenoj oazi se nalazi terasa i velika opservatorija sa koje se pruža najlepši pogled na ceo Los Anđeles. Nakon što napravimo sjajne fotografije, nastavljamo do najsjajnijeg dela grada – Hollywooda. Prvo odlazimo da prošetamo istoimenim bulevarom gde ćemo imati prilike da se slikamo sa dvojnicima najpopularnijih zvezda Hollywood-a, osetimo deo glamura i sjaja ovog dela grada, vidimo čuveni Wal of Fame – stazu na kojoj se nalaze zvezde sa imenima najčuvenijih holivudskih glumaca i muzičara. Posle Hollywood-a, idemo i do Farmers marketa, pijace koja je nastala 30ih godina prošlog veka, nakon velike depresije, a danas obiluje najrazličitijim sadržajima kao što su restorani, kafići, suvenirnice. Slobodno vreme. Povratak u smeštaj u večernjim časovima. Noćenje.

DAN 4 – U jutarnjim časovima odlazimo na fakultativni izlet u San Diego, jedan od najlepših kalifornijskih gradova udaljen na 3 sata vožnje od Los Anđelesa. Odmah po dolasku krećemo u obilazak grada i odlazimo prvo da vidimo USS Midway, jedan od najvećih brodova američke mornarice koji je krajem 20.veka za stalno usidren u luku ovog grada, a danas predstavlja predmet interesovanja velikog broja posetilaca. Šetnjom uz obalu, prolazeći pored Seaport village-a, nastavljamo ka četvrti Gaslamp, istorijskom centru grada, pešačkom zonom prelepih uličica u kojima možete pronaći najrazličitiju hranu i kafiće iz svih krajeva sveta. Nakon što napravimo pauzu za ručak odlazimo na Koronado, ostrvo koje se nalazi naspram centra grada, mesto prelepih dugih peščanih plaža, gde ćemo prošetati ovim prelepim mestom, a takođe posetiti čuveni Hotel del Coronado u kojem se snimao poznati film “Neki to vole vruće” sa Merlin Monro. Slobodno vreme. Povratak za Los Anđeles u večernjim časovima. Noćenje.

DAN 5 – Pakujemo se i napuštamo smeštaj. Transfer metroom do aerodroma. Let za Las Vegas. Odmah po dolasku u grad odlazimo do smeštaja. Nakon što se odmorimo i smestimo odlazimo do čuvenog Stripa, najčuvenije ulice duge 3 kilometra u kojoj se nalaze svi najčuveniji hoteli, kockarnice i prodavnice grada u srcu Mojave pustinje. Grad greha kako se popularno naziva, u koji se dolazi i srećan i nesrećan, u kojem za samo par sati od siromaha postanete bogataš nam je pod nogama. Slobodno vreme. Noćenje.

DAN 6 – U ranim jutarnjim časovima odlazimo na fakultativni izlet u nacionalni park Grand kanjon, prelepo čudo prirode od čijih prizora skrivenih pećina i uvala koje okružuje reka Kolorado zastaje dah. Povratak u Las Vegas u večernjim časovima. Slobodno vreme. Noćenje.

DAN 7 – Slobodno vreme za celodnevno uživanje u čarima Las Vegasa. Noćenje.

DAN 8 – Pakujemo se i napuštamo smeštaj. Transfer do aerodroma. Let za San Francisko. Transfer metroom do smeštaja. Slobodno vreme. Noćenje.

DAN 9 – Ujutru krećemo u obilazak prelepog grada na obali Tihog okeana. Šetnjom kroz centar grada odlazimo do China town-a, najstarije od svih takvih lokalnih zajednica u celoj Americi. Nastavljamo do Cable car-a, čuvenog tramvaja koji će nas tokom vožnje provesti kroz najlepše ulice i krajeve San Franciska sve do Lombard-a, prelepe zelene ulice prepune šarenog cveća sa čijeg vrha se pruža prelep pogled. Spustićemo se i do palate lepih umetnosti, a onda uz obalu nastaviti do simbola ovog grada – mosta Golden gejt. Slobodno vreme. Noćenje.

DAN 10 – U jutarnjim časovima nastavljamo sa obilaskom San Franciska i odlazimo do Alamo trga, mesta gde se nalaze kućice u nizu vrlo specifične arhitekture dok se u pozadini pruža najlepši pogled na panoramu grada. Nakon što napravimo sjajne fotografije, krećemo do Fishermans wharf-a, dela grada oko pristaništa jako popularnog među posetiocima zbog čuvenih lavova na Pieru 39, istorijskim zgradama ali i mnogobrojnim restoranima i kafićima. Slobodno vreme. Noćenje.

DAN 11 – Ujutru odlazimo na fakultativni izlet u Sakramento. Nakon malo više od dva sata vožnje stižemo u glavni grad Kalifornije i odmah krećemo u obilazak. Šetamo obalom reke Sakramento sve do istorijskog jezgra grada – starog grada, koji je tokom 19. veka predstavljao centar trgovine, a koji danas zahvaljujući očuvanim istorijskim zgradama koji ga okružuju predstavlja pravi mali muzej prošlog vremena. Idemo i do Tower bridge-a, prelepog mosta izgrađenog početkom 20. veka koji spaja zapadni sa starim delom grada. Nastavljamo do State Capitol-a, zvaničnog sedišta kalifornijske vlade i prelepe neoklasične građevine u samom centru grada okruženu palmama i baštama. Otići ćemo i do Governors mansion parka, jedne od najlepših zelenih površina u celom gradu u okviru koje se nalazi istorijsko zdanje guvernerove rezidencije, nekadašnje sedište 13 guvernera ove savezne države. Slobodno vreme. Povratak u San Francisko u večernjim časovima. Noćenje.

DAN 12 – Pakujemo se i napuštamo sobe. Transfer do aerodroma. Let za Beograd sa presedanjem.

DAN 13 – Dolazak u Beograd u večernjim časovima.

 

 

Zapadna Obala SAD

 • Avio karta sa svim taksama na relaciji Beograd – Los Anđeles sa presedanjem
 • Avio karta sa svim taksama na relaciji Los Anđeles – Las Vegas
 • Avio karta sa svim taksama na relaciji Las Vegas – San Francisko
 • Avio karta sa svim taksama na relaciji San Francisko – Beograd sa presedanjem
 • Prtljag težine do 20kg za sve letove
 • 4 noćenja u hotelu** u Los Anđelesu u 1/4 sobama i sopstvenim kupatilom i WC
 • 3 noćenja u hotelu** u Las Vegasu u 1/4 sobama i sopstvenim kupatilom i WC
 • 4 noćenja u hotelu** u San Francisku u 1/4 sobama i sopstvenim kupatilom i WC
 • Transferi prema programu putovanja
 • Troškovi organizacije i vođenja aranžmana
 • Obilasci prema programu putovanja
 • Usluge stručnog pratioca grupe tokom putovanja

 

Zapadna Obala SAD

 • Viza za Sjedinjene Američke Države – oko 160 EUR
 • Fakultativni izleti
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje
 • Dvokrevetne sobe – mogućnost doplate: 30 EUR po osobi po noćenju
 • Individualni troškovi putnika
 • NAPOMENA: Postoji mogućnost spajanja tura istočna i zapadna obala SAD po ceni znatno nižoj od prostog zbira dve ture. Za više informacija pozvati agenciju

FAKULTATIVNI IZLETI:

 • Odlazak u San Diego – 45 EUR
 • Odlazak u Grand kanjon sa uključenim ručkom i svim ulaznicama – 110 EUR
 • Odlazak u Sakramento – 45 EUR

*Prijavljivanje izleta se obavlja u agenciji prilikom prijave za aranžman. Plaćanje izleta obavlja se do roka za isplatu aranžmana.

————————————————————————————————————————————————————————————

VAŽNO: Ukoliko putujete sami, bićete spojeni sa nekim od drugih putnika u smeštaj bez ikakvih doplata!

 

Zapadna Obala SAD

Cena:  1790 EUR po osobi

Cena sa popustom: 1620 EUR po osobi

Polasci: Jesen 2020.
Trajanje: 13 dana

 

 

Zapadna Obala SAD

 • Prilikom prijave plaća se avans u iznosu od 20% vrednosti putovanja.
 • Po formiranju grupe, putnici će biti obavešteni kada treba da dostave i novac za kupovinu avio karte (otprilike 2 do 3 meseca pred putovanje). Cena zavisi od destinacije – proveriti u agenciji.
 • Prilikom predaje dokumenata za dobijanje vize (za destinacije gde je potrebna) uplaćuje se iznos za vizu, osim ako nije drugačije naznačeno.
 • Ostatak novca do punog iznosa se isplaćuje do 45 dana pred početak putovanja.

Sve uplate se vrše u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

 

Zapadna Obala SAD

OPŠTE NAPOMENE

– Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, čiji su sastavni deo napomene, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

– Za sve informacije date usmenim ili telefonskim putem koje nisu u skladu ili su u suprotnosti sa objavljenim programom putovanja, ne mogu biti predmet prigovora putnika za neispunjenje obaveze organizatora. Validan je samo pisani program putovanja koji je sastavni deo ugovora o putovanju.

– Prilikom prijave potrebno je dostaviti kopiju pasoša sa kojim će putnik putovati na samo putovanje. Obavezno je da putnik proveri trajanje i ispravnost putnog dokumenta, kao i broj slobodnih stranica potrebnih za putovanje.

– Svi pasoši moraju imati rok važenja minimum 6 meseci od dana povratka sa putovanja.

– Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u državu u koju putuju (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu pre polaska na putovanje u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Organizator putovanja ne snosi bilo kakvu odgovornost zbog neispravnog pasoša ili vize, niti je odgovoran ako pogranične ili imigracione vlasti ne odobre ulazak, tranzit ili dalji boravak putnika. Sve posledice gubitka ili kradje pasoša tokom putovanja, kao i troškove izdavanja nove putne isprave, snosi putnik. Refundiranje uplaćenog iznosa za putovanje koje nije realizovano zbog neispravne putne isprave nije moguće.

– Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod notara.

– Potpisnik ugovora o putovanju je dužan da pismenim putem (putem maila) obavesti organizatora putovanja ukoliko dodje do promene putne isprave bilo kog putnika sa ugovora o putovanju. U suprotnom, smatraće se da je putna isprava koju agencija ima u svojoj evidenciji važeća i agencija neće snositi odgovornost izdavanja aviokarte ili vize sa pogrešnim podacima.

– Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanje vrednih stvari u prevoznim sredstvima i u hotelskim sobama nije preporučljivo, jer ni organizator putovanja, niti prevoznik, niti hotel ne odgovara za iste! U slučaju kradje (gubitka ličnih stvari), putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašćenih osiguravajućih kuća. Organizator putovanja ne može odgovarati, niti se organizatoru putovanja pišu prigovori, u slučaju ovih nepredvidjenih okolnosti.

– Putnik je dužan da se sam upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise.

– Za sve ponuđene ili dostupne opcione doplate u vezi sa planom i programom puta ili smeštajem, potrebno je izjasniti se prilikom prijave za putovanje.

– Ukoliko neki putnik sam odluči da promeni deo plana i programa puta, agencija nema odgovornost da tom putniku obezbedi transfer/raniji ili kasniji check in ili check out u smeštaj/drugačija noćenja u smeštajima, od onoga što je predviđeno planom i programom puta.

– Organizator zadržava pravo izmene redosleda realizacije programa u zavisnosti od drugih objektivnih okolnosti kao što su: vremenske prilike, ograničenja vezana za otvaranje i zatvaranje određenih objekata, gužve izazvane društvenim, političkim, verskim i drugim skupovima.

– Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje.

– Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).

– U okviru razgledanja gradova navedenih u programu putovanja, nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to predviđeno programom putovanja.

– Obilazak gradova u okviru programa putovanja je moguće realizovati pešaka, privatnim prevozom, gradskim prevozom…

– Putnicima kojima imaju za cilj posete muzejima i galerijama, preporučuje se da provere na internetu radno vreme istih i da željene posete usklade sa slobodnim vremenom na putovanju.

– Putnik je dužan da poštuje satnice određene od strane predstavnika agencije na putovanju. Ukoliko putnik ne poštuje satnicu i ne pojavi se na dogovorenom mestu polaska u dogovoreno vreme polaska, predstavnik agencije će smatrati da je putnik svojevoljno odlučio da ostane na destinaciji, što mu daje za pravo da isključi putnika sa putovanja i nastavi sa realizacijom programa, ne snoseći nikakvu odgovornost za taj potez.

– U slučaju nedoličnog ponašanja putnika, ometanja vodiča ili vozača u obavljanju posla ili uznemiravanja drugih putnika, vodič ili predstavnik agencije ima pravo da tog putnika isključi sa putovanja bez prava žalbe ili povraćaja novca.

NAPOMENE VEZANE ZA PREVOZ

– Prilikom pravljenja redosleda sedenja uzimaju se u obzir stariji putnici, trudnice, porodice sa decom do 12 godina. Prvi red sedišta su službena sedišta i ako nema potrebe, ne izdaju se putnicima. Putnik je dužan da prihvati sedište koje mu agencija dodeli bez prava na žalbu.

– Agencija organizator ili inopartner odredjuje mesta polaska i dolaska prevoznog sredstva, mesta za pauze i njihovu dužinu. Uobičajena mesta za pauze u zemlji i inostranstvu su neke od pumpi sa odmorištima na maršuti, kao i motel, u trajanju od 20 – 60 minuta. Ukoliko pratilac grupe proceni da je transfer u zakašnjenju ili je gužva na graničnim prelazima veća od uobičajne, može doneti odluku, a u vezi sa Zakonom propisanim uslovima prevoza putnika u drumskom saobraćaju, da ne napravi, ili skrati, predvidjene pauze.

– Putnici su dužni da, u autobusu i drugim prevoznim sredstvima kojima se vrši transfer, ostanu na svojim mestima, i ne smeju ih napuštati na mestima koja nisu predviđena za pauze (granice, ček point stanice, naplatne rampe itd). U slučaju da putnik napusti vozilo bez prethodnog dogovora sa predstavnikom agencije, sam snosi sve eventualne troškove i posledice.

– Sva mesta u autobusu se popunjavaju uključujući i poslednja sedišta u zadnjem delu autobusa.

– Toaleti u turističkim autobusima nisu u upotrebi.

– U prevoznim sredstvima je zabranjeno pušenje cigara, cigareta, elektronskih cigareta, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava.

– Agencija zadržava pravo odabira prevoznog sredstva za transfere (javni gradski prevoz, iznajmljena vozila i sl.) i vrši ih do smeštaja ukoliko je to fizički moguće. Prenos prtljaga do smeštajne jedinice putnici obavljaju sami.

– Napominjemo da je u pitanju grupno putovanje. Putnici se mole za razumevanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju neutralni po svom sadržaju. Temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati i mora se imati u vidu da se osećaj toplote i hladnoće različito doživljava. Za ovakvu vrstu putovanja je potrebno razumevanje i tolerancija među putnicima.

– Kod aranžmana koji uključuju prevoz avionom, nakon kupovine avio karata nemoguće je refundiranje istih i u tom slučaju važe uslovi avio kompanija.

– Kod aranžmana koji uključuju prevoz low cost avio kompanija, u slučaju odlaganja leta, otkaza ili gubitka konekcije putnici su dužni da sami plate novonastale troškove i agencija ne može da utiče na okolnosti koje su van njenog dometa.

– Agencija ne snosi odgovornost usled promena avio konekcija od strane avio kompanije.

– Satnice letova navedene u planu i programu ili dobijene od strane agencije podložne su promeni i isključivo zavise od avio kompanije.

NAPOMENE VEZANE ZA SMEŠTAJ

– Svi smeštajni objekti koji se koriste tokom trajanja putovanja su uredni i prilagođeni svim generacijama. Takođe, svi smeštajni objekti koji se nalaze u širem centru grada, smešteni su u blizini autobuske stanice ili metroa.

– Tačni nazivi smeštajnih objekata će biti poznati najkasnije 15 dana pred početak putovanja za daleke destinacije i 7 dana za ostale destinacije.

– Organizator putovanja, zadržava pravo rasporeda po sobama, u skladu sa strukturom soba smeštajnog objekta; ukoliko postoji mogućnost, agencija se trudi da izađe u susret željama putnika.

– Smeštajni kapaciteti vrše smeštaj putnika i određuju raspored i tip soba prema svojoj raspoloživosti u datom trenutku. Agencija nije u mogućnosti da klijentima potvrdi da li će kreveti biti twin (razdvojeni), double (veliki francuski ležaj), krevet na sprat ili spratni ležaj, kao ni spratnost u samom smeštaju, osim ukoliko to nije posebno naznačeno Ugovorom. Klijent je uplatom aranžmana saglasan sa tom činjenicom i uslovima smeštaja bez prava na žalbu.

– Samo putnicima koji su doplatili 1/2 sobu u slučajevima gde je to omogućeno agencija garantuje da neće ni u kom slučaju biti spojeni sa drugim putnicima iz grupe.

– Putnici koji putuju sami će biti spojeni sa nekim drugim putnikom iz grupe, ne plaćaju nikakvu doplatu i prihvataju da se spoje sa bilo kojom osobom iz grupe, bez obzira na godine i pol saputnika. U tim situacijama, agencija apsolutno ne odgovara za bilo kakve eventualne neprijatnosti ili neslaganja koje putnici mogu da imaju na putu.

– Ako je u programu putovanja naveden smeštaj koji podrazumeva zajedničko kupatilo, za putnike koji doplate 1/2 sobu ne znači da će u istoj imati sopstveno kupatilo.

– Dimenzije francuskih ležajeva mogu da variraju od zemlje do zemlje.

– U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka u skladu sa pravilima tog smeštajnog objekta. Najčešće je check-in u popodnevnim časovima (14h ili 15h), a check-out je poslednjeg dana boravka najčešće do 10h ili 11h.

– Usluga bežičnog interneta WIFI ne podrazumeva obavezno i dobar signal u sobama i svim delovima hotela. Moguće je da je signal odgovarajući samo u odredjenim delovima hotela, obično oko recepcije ili baru. Takodje, brzina protoka može biti brža ili sporija u zavisnosti od tehničke opremljenosti. Oznaka WiFi ne podrazumeva BESPLATAN INTERNET nego način korišćenja interneta bežično.

NAPOMENE VEZANE ZA FAKULTATIVNE IZLETE

– Fakultativni izleti nisu obavezni deo putovanja.

– Termini i cene fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

– Fakultativni izleti se realizuju od strane lokalnih agencija i Trip Top Putovanja doo nije u mogućnosti da utiče na stvari Van dometa agencije vezane za samu realizaciju izleta.

– Prilikom uplate fakultativnog izleta, putnik prihvata uslove lokalne agencije, organizatora fakultativnog izleta, i dužan je da o uslovima obavesti saputnike za koje uplaćuje izlet. Bilo kakve naknadne izmene, promene i odustajanja od izleta nakon uplate, nisu moguća, niti je moguće u bilo kojim okolnostima refundirati uplaćeni novac.

NAPOMENE VEZANE ZA VIZIRANJE

– Trip Top Putovanja asistiraju svim putnicima u procesu podnošenja zahteva za vizu u vidu pružanja svih neophodnih informacija, zakazivanja termina za predaju pasoša i dokumentacije, obrade dokumentacije…

– Trip Top Putovanja će blagovremeno sve putnike obavestiti putem emaila koju vrstu dokumentacije su u obavezi da obezbede.

– Obaveza putnika u vezi sa vađenjem viza za Sjednjene Američe Države je da pribavi neophodnu dokumentaciju.

– Trip Top Putovanja ne mogu garantovati dobijanje vize za SAD, u slučaju nedobijanja vize, vlada SAD zadržava iznos uplaćen za viziranje.

– Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami informišu o viznom režimu zemalja u koje putuju i kroz koje prolaze.

Ovlasceni agent prodaje: Fun Travel Agency

Organizator putovanja:  OTP 88/2016 TTP

Posetite nasu FB tranicu: https://m.facebook.com/funtravelagencypnbg/

 

 

POŠALJITE UPIT

  Ime i prezime

  Email

  Telefon

  Datum polaska

  Datum povratka

  Broj odraslih

  Broj dece

  Starost dece

  Napomena