Vincci Lella Baya 4*

Lokacija:
Izuzetno atraktivan hotel predstavlja kombinaciju moderne, dinamične arhiktekture i orijentalnog dekora. Hotel je sagrađen na 3 ha, ima sopstvenu peščanu plažu. Nalazi se u neposrednoj blizini nove medine i marine, a od centra Hamammeta udaljen je 9 km. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko sat vremena, od Enfide oko 35 minuta, a od Monastira oko sat i po vremena.
Hotelska ponuda:
U najvećem od tri restorana služe se glavni obroci, a tu su i 4 bara i kafea, među kojima bar na plaži i Orient bar. U toku visoke letnje sezone, tokom dana restorani nude hamburgere, pizze, različite paste, meso sa roštilja, snackove. U unutrašnjem dvorištu, koje vodi na hotelsku plažu, nalazi se travnjak sa ležaljkama, a u centralnom delu hotela je bazen sa neobičnim putićem, žardinjerama sa cvećem i patuljastim palmama. Za najmlađe goste na odvojenom delu se nalazi dečiji bazen i mini klub. U hotelu se nalazi i jacuzzi, tursko kupatilo, salon lepote. Thallaso centar je jedan od najposećenijih centara te vrste u Tunisu.
Sobe:
Hotel ima 247 moderno opremljenih soba. Svetle sobe imaju velike, lučne prozore. Svaka ima balkon ili terasu, kupatilo sa fenom, klima uređaj, telefon, sef, SAT TV, frižider (mini bar je na upit uz doplatu). Maksimalan broj gostiju koje sobe mogu da prime je 2 odrasle osobe i 2 deteta do 12 godina.
Usluga:
Polupansion i all inclusive je na bazi švedskog stola
Sport i zabava:
Teniski teren, odbojkaški teren, fitness centar, dečije igralište, otvoreni i zatvoreni bazen. Spa centar od 1750 m2 sa hamamom i 3 bazena, uključujući dečji bazen.