Vila Stela Platani – Stavros

PROGRAM PUTOVANJAARANZMAN OBUHVATAARANZMAN NE OBUHVATACENOVNIKUSLOVI PLACANJANAPOMENE

Vila Stela Platane

u Platanama, okružena zelenilom u mirnoj ulici na samo 80m od plaže nalazi se vila Stela. Ukrašena cvećem i sa ogradjenim dvorištem vila poseduje četverokrevetne i petokrevetne mezonete na dva nivoa, čajnu kuhinju, kupatilo, terasu, tv-sat (rts1), klima uredjaj (bez doplate), wi-fi internet. Promena posteljine i peškira je na pola smene. Petokrevetne mezonete se sastoje iz dva dela, donjeg dela koji se nalazi u polusuterenu sa francuski ležajem i jedan singl klasičnim ležajem, stepenicama metalne konstrukcije se penje na gornji nivo-visoko prizemlje na kome se nalazi francuski ležaj, kuhinja, tv, klima. Ulaz u mezonete je sa terase na kojima se nalazi garnitura za sedenje. Četverokrevetne mezonete se nalaze na prvom spratu i sastoje se od dva nivoa, na prvom nivou se nalaze kuhinja, kupatilo, tv, i francuski ležaj, terasa,na gornjem nivou-potkrovlju se nalazi dva singl ležaja i klima uredjaj (bez doplate). Ulaz u mezonete je sa terase na kojima se nalazi garnitura za sedenje. Idealna za porodice sa decom zbog svoje strukture apartmana, blizine plaže i zaklonjenosti od buke i glavne ulice, vila Stela pruža odlične uslove za miran porodičan odmor.Vila je kategorisana sa tri ključa po lokalnoj grčkoj kategorizaciji. Usluga je na bazi najma mezonete

PROGRAM PUTOVANJA

 • 1.dan –Polazak je dan ranije od početka smene iz tabele (cenovnik). Polazak autobusa iz Beograda je sa parkinga preko puta Buvlje pijace Novi Beograd (ugao ulica Jurija Gagarina i Antifasisticke borbe) u 19h, a sastanak putnika 30 minuta ranije. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi kraćeg odmora i graničnih formalnosti.
 • 2.dan –Dolazak u izabrano letovalište u prepodnevnim satima i smeštaj od 14 časova.
 • 2.-11.dan –Boravak u studiju/ apartmanu po sopstvenom programu uz mogućnost raznovrsnih izleta.
 • 12.dan –Napuštanje smeštaja najkasnije do 9h, a polazak autobusa za Beograd u poslepodnevnim satima. Noćna vožnja sa kraćim usputnim zadržavanjima.
 • 13.dan –Dolazak u Beograd u jutarnjim satima na mesto polaska. Kraj programa.
 • boravak u smeštajnim kapacitetima po programu putovanja
 • usluga predstavnika agencije

 

 • autobuski prevoz na naznačenoj relaciji (osim u pred/post sezoni kod paket aranžmana)
 • troškovi medjunarodnog zdravstvenog osiguranja
 • individualni troškovi

 

Cenovnik leto 2017- Popust -10% za uplate u celosti na cenu najma mezonete
Popust -5% za rane rezervacije u iznosu od 30%, ostatak uplate, najkasnije do 01.03.2017.god

TERMIN 23.05 2.06 12.06 22.06 2.07 12.07 22.07 1.08 11.08 21.08 31.08 10.09 20.09
TIP STUDIA 2.06 12.06 22.06 2.07 12.07 22.07 1.08 11.08 21.08 31.08 10.09 20.08 30.09
1/4 mazoneta 205 255 345 445 525 615 615 615 595 495 385 265 195
1/5 mazoneta 225 265 355 465 555 645 645 645 625 525 405 285 205

Cene u tabeli su izražene u evrima i odnose se na najam studia/apartmana za 10 noći/11 dana
AC-klima uredjaj (korišćenje bez doplate-besplatno)
WF-bežični internet, korišćenje besplatno
Besplatan wi-fi:agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera
TV-televizor, sa grčkim kanalima

PRED/POSTSEZONA PAKET ARANŽMANI: AUTOBUSKI PREVOZ I SMEŠTAJ PO OSOBI

SMENA 23.05 2.06 10.09 20.09
1/2 mazoneta 99 135 145 125
1/3 mazoneta 89 115 120 99
1/4 mazoneta 79 99 99 89
1/5 mazoneta 79 90 95 79

Cene u tabeli su izražene u evrima i predstavljaju cenu smeštaja sa uključenim autobuskim prevozom po osobi. U slučaju spajanja dve smene, cena se umanjuje za 20 eur po osobi.

Legenda: 1/2- dvokrevetni studio, 1/3 – trokrevetni studio, 1/3+1- trokrevetni studio sa komfornim pomoćnim ležajem.,1/5 dpl-petokrevetni dupleks apartman sa dve odvojene spavaće sobe, 1/6 dpl-šestokrevetni dupleks apartman sa dve odvojene spavaće sobe.Studio- podrazumeva jednu sobu u kojoj se nalaze kreveti i u okviru koje je čajna kuhinja sa osnovnim posudjem, kupatilo, terasa. Apartman –podrazumeva odvojenu sobu u kojoj se nalaze kreveti, kuhinja sa osnovnim posudjem u kojoj se nalazi jedan ili dva kreveta., kupatilo, terasa.
Apartman dupleks –podrazumeva dve odvojene sobe u kojima se nalaze kreveti,čajna kuhinja sa osnovnim posudjem , kupatilo, terasa. Mezoneta smeštajna jedinica u vili u dva nivoa koja se sastoji od jedne ili dve spavace sobe sa dva do tri ležaja, dnevnog boravka u kojem se nalaze kuhinjski elementi (osim u hotelu), jedan ili dva ležaja, odnosno sofa ili ležaj na otvaranje za jednu do dve osobe, kupatila i terase. Drugi, viši nivo ili sprat, su najcešce povezani kružmim stepenicama sa nižim nivoom i ima niži, kosi plafon.
Čajna kuhinja je opremljena osnovnim priborom za jelo i opremom za pripremanje lakših obroka, sudoperom, mini frižiderom i grejnim telom (rešo sa dve ringle).

AUTOBUSKI PREVOZ:

RELACIJA ODRASLI DECA DO 12god Mesto polaska
Beograd-Stavros-Beograd 60 50 Parking preko puta Buvlje pijace na Novom Beogadu
Niš-Stavros-Nis 50 45 Preko puta motela Najs-autoput

POPUSTI ZA DECU u sezoni:

 • Jedno dete do 12 god uz dve odrasle osobe može besplatno koristiti smeštaj u zajedničkom krevetu
 • Dvoje dece do 12 god mogu zajedno koristiti jedan krevet

USLOVI PLAĆANJA
Plaćanje se vrši po prodajnom kursu Piraeus banke na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti. Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

NAČIN PLAĆANJA:

 • GOTOVINSKO PLAĆANJE:
  Prilikom rezervacije 30% od vrednosti aranžmana , a ostatak najkasnije 20 dana pre početka putovanja.
 • ČEKOVIMA GRAĐANA
  Prilikom rezervacije aranžmana uplatom akontacije 30% , a ostatak deponovanjem čekova na odloženo u jednakim mesečnim ratama počev od dana rezervacije do 10.12.2016. godine,( dospeće rate 10-tog. u mesecu.)
 • ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM:
  Prilikom rezervacije aranžmana uplatom akontacije 30% ,a ostatak odloženo u jednakim mesečnim ratama, shodno izdatoj fakturi do 10.12.2016 godine.(dospeće rate 10.-tog u mesecu)
 • KREDITI: Za ukupan iznos aranžmana izdaje se predračun kojim korisnik usluga može ostvariti kredit u poslovnoj banci koja daje potrošačke kredite za turističke aranžmane pod uslovima svake banke

-Putnici ulaze u očišćen i spremljen studio/apartman, ali su obavezni da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni uz obezbeđen pribor za čišćenje.
Posteljina je sastavni deo inventara, ali ne i peškiri, sapun, i toalet papir (osim ako nije navedeno u opisu smstajnih jedinica)
Kreveti u Grčkoj su različitih standarda:
-singl krevet je dužine 1.9m , a širine od 0,7m do 0,9m
-dupli- bracni krevet je dužine 1.9m, a širine od 1,2m do 1,4m
Viziranje:Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati bez viza u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU.Državljani Srbije koji poseduju stare (plave) putne isprave, kao i građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova, za putovanje u zemlje Šengena, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju. ORGANIZATOR PUTOVANJA NIJE OVLAŠĆEN I NE CENI VALJANOST PUTNIH I DRUGIH DOKUMENTA
Molimo putnike da pre polaska na put još jednom provere tačno vreme i mesto polaska autobusa.
Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume u tabelama koji predstavljaju početak korišćenja usluga.
Autobuski prevoz se vrši autobusima visoke turističke klase, visokopodni ili dabldeker (AC,TV).
U autobusu je zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola, opojnih sredstava i upotreba WC-a. Dete mora imati svoje sedište (ne može biti u krilu). U slučaju ne poštovanja ovih odredbi, pratilac autobusa će uskratiti dalji prevoz putniku. Agencija pravi raspored sedenja, uzimajući ravnopravno u obzir: starost putnika (stara lica ili porodice sa decom), bolest ili fizičke nedostatke putnika, kao i vreme uplate. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu agencija dodeli. Agencija određuje mesto polaska, mesto za pauze i njihovu dužinu. Uplatom prevoza putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.
Medjunarodno putno zdravstveno osiguranje možemo obezbediti po cenama iz važećeg cenovnika i uslovima ,, DDOR Novi Sad siguranja,, ,koji pokrivaju troškove u vrednosti od 30000eur. Obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u Opštim uslovima DDOR Novi Sad, koji su na raspolaganju prilikom uplate aranžmana.

Važne napomene:

Svaka promena programa putovanja od strane samog putnika u toku putovanja, a uz saglasnost predstavnika agencije ne predstavlja izmenu ugovorenog programa.Svi putnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i opštim uslovima putovanja agencije organizatora putovanja.Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu u zavisnosti od objektivnih okolnosti).Agencija Bay travel ne snosi odgovornost za eventualno drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije kao i radnika subagenata (posrednika u prodaji aranžmana), koje nisu u skladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju.Moguće su promene vremena polaska u zavisnosti od smena.Moguće je i priključenje putnika sa svih benzinskih pumpi i motela na magistrali Beograd – Niš.Dolazak autobusa u letovalište je obično oko 8 h narednog dana (po grčkom vremenu), moguće je čekanje putnika na završetak spremanja smeštajnih jedinica (koje je prethodna smena napustila u 09.00h). Smeštajne jedinice su prema tabeli kategorisane po broju kreveta, odnosno, dozvoljenom broju osoba za smeštaj u istim.Ukoliko se broj najavljenih gostiju ne slaže sa brojem ležaja u smeštajnoj jedinici potrebno je dobiti posebno odobrenje od strane organizatora.Smeštajne jedinice ( studija i apartmani) u Grčkoj su prosečnog standardnog kvaliteta i nisu službeno kategorisane.Cena objekta pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije. Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na sklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja. Svi objekti u Grckoj koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu tople vode, u odnosu na uobičajenu, kao i manji pritisak tople vode u odredjenim periodima dana, a u odnosu na kapacitet objekta. Funkcionisanje interneta je na bazi wireless- wi fi signala koji može biti različite jačine i zavisi od više faktora (blizine rutera, internet provajdera i dr. )
Izvršilac usluge i pomoć turistima u mestu boravka je ino partner,broj telefona predstavnika agencije je dostupan putnicima prilikom uručenja vaučera ( za putnike sa sopstvenim prevozom.) ili na oglasnim tablama unutar smeštajnih jedinica na destinacijama.
U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA prvog dana boravka. Napominjemo da reklamacije za koje agencija sazna poslednjeg dana boravka ili po povratku putnika neće biti razmatrane.
Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije obratite nadležnim organima zemlje u kojoj boravite. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.
Bay travel zadržava pravo izmena u redosledu i vremenu realizacije turističkog programa tokom putovanja zbog vanrednih okolnosti na licu mesta (zakašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobračaju, štrajkovi i slično)

VAŽNO!!! Za putnike sa sopstvenim prevozom – po uplati celokupnog iznosa,odnosno 20 dana pre početka putovanja putnici preuzimaju vaučer.
Ukoliko putnik iz bilo kojih razloga bude zadržan na državnoj granici, agencija ne snosi odgovornost ne dolaska putnika na željenu destinaciju, i u tom slučaju smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza po odredbama Opštih uslova putovanja.
Organizator zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.
Agencija zadržava pravo korekcije cene usled promena na monetarnom tržištu ili promene hotela ili prevoza. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.
Ovlasceni subagent : Fun Travel Agency, Paracin

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja turističke agencije Bay travel

POŠALJITE UPIT

  Ime i prezime

  Email

  Telefon

  Datum polaska

  Datum povratka

  Broj odraslih

  Broj dece

  Starost dece

  Napomena