Vila POPI – Olympic Beach /FIRST MINUTE

OPIS VILEARANZMAN OBUHVATAARANZMAN NE OBUHVATACENOVNIKUSLOVI PLACANJANAPOMENE

Vila Popi  je udaljena oko 150 metara od plaže. Poseduje 1/2, 1/3 studije, 1/4 i 1/5 duplex  apartmane. Svaka smeštajna jedinica poseduje kompletno opremljenu čajnu kuhinju (frižider, rešo, osnovno posuđe, aspirator), kupatilo (tuš/WC), TV i terasu, kao i klima uređaj koji se doplaćuje na licu mesta. U vili nema peškira.

Internet: Besplatan Wi-Fi internet (Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera)

 

prevoz turističkim autobusom (visokopodni ili dabldeker,audio i video opremljenost, klima, wi-fi) na relaciji Beograd-Olimpic Beach-Beograd.
•    smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima/apartmanima
•    usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera tokom boravka
•    troškove organizacije i vođstva puta

•    međunarodno putno zdravstveno osiguranje, prema cenovniku osiguravajuće kompanije “UNIQA OSIGURANJE”
(plaća se u agenciji, a osigurana suma je 30.000e)
•    Individualne i ostale troškove putnika, kao i sve ostale usluge koje koristi putnik, a nisu pomenute programom putovanja, a naprave se u toku puta i u toku boravka u  vili.

Vila Popi, Olympic Beach

 

klikni na sliku za uvecanje

UMANJENJA I DOPLATE

 • •    dete od 0-10 godina na zajedničkom ležaju plaća iznos od 49 € i  ima svoje mesto u autobusu.
  •    dete od 0-10 godina u sopstvenom ležaju ima  popust 20 € na cenu aranžmana za odraslu osobu.
  Navedeni popusti važe samo za dete u pratnji minimum dve odrasle osobe. Dete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cenu smeštaja
  •     u slučaju spajanja smena, cena se umanjuje za 20€ po osobi na osnovnu cenu paket aranžmana za drugu smenu.SOPSTVENI PREVOZ: Cena aranžmana se umanjuje za 20€ po osobi na osnovnu cenu paket aranžmana.
  •    ne postoji mogućnost dupliranja popusta.
  •    doplata za jednokrevetni studio/apartman – 80% od cene paket aranžmana (smeštaj u studiju 1/2 i jedno mesto u autobusu).
USLOVI I NAČIN PLAĆANJA
 • plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Intesa Banke na dan uplate
  UPLATA U CELOSTI: uplata kompletne cene aranžmana prilikom rezervacije. Agencija će prilikom uplate u celosti odobravati popust koji će za svaki konkretan period biti naknadno objavljen.
  UPLATA DO POLASKA: 40% akontacija prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama svakog 15. u mesecu, tako da ceo iznos bude uplaćen minimum 14 dana pre početka korišćenja aranžmana.
  ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% akontacija prilikom rezervacije,  ostatak u jednakim mesečnim ratama  do 15.12.2017. – bez uvećavanja, čekovima građana koji se deponuju odmah prilikom potpisivanja ugovora o putovanju,  uz upisivanje dospeća rata na 05.,15. ili 25. u mese.
  PLATNE KARTICE :  Visa, Master, Maestro, American Express, Dina, kreditnim karticama Banca Intesa do 6 mesečnih rata (prilikom rezervacije).
  ADMINISTRATIVNA  ZABRANA: 40 % akontacije prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama, putem overene administrativne zabrane (formular korisniku izdaje organizator putovanja) sa dospećem do 15.12.2017.godine, bez uvećavanja.

 

AUTOBUSKI PREVOZ:
Datumi polazaka iz Srbije prema Grčkoj  u letnjoj sezoni 2017 su naznačeni u tabeli u okviru cenovnika.
Povratak  za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu, za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije.
(Satnica povratka autobusa iz mesta letovanja je promenljiva, a u skladu sa zakonskim odmorom vozača od 9 sati.
Putnici su obavezni da dva dana pred početak putovanja pozovu agenciju kako bi dobili obaveštenje o tačnom vremenu  polaska autobusa, imenu pratioca grupe i njegovom broju telefona.
Sva sedišta su numerisana i agencija pravi raspored sedenja. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu dodeli agencija.Sva deca moraju imati svoje sedište. Moguća priključenja i izlasci putnika su isključivo na datim stanicama u programu putovanja. Agencija određuje mesta za pauze i njihovu dužinu.
Zabranjeno je zaustavljanje autobusa na petljama ili u zaustavnoj traci autoputa zbog ulaska i izlaska putnika.

SOPSTVENI PREVOZ:
Putnik koji je kao vrstu prevoza odabrao sopstveni prevoz, dužan je da minimum dan pre polaska na put kontaktira agenciju zbog dobijanja vouchera za smeštaj u odabrani objekat. Putnici koji putuju sopstvenim prevozom dobiće i broj telefona osobe zadužene za kontakt na destinaciji – radi lakšeg pronalaženja objekta ili ukoliko bude potrebna pomoć. Putnici na sopstvenom prevozu dužni su da se raspitaju o pravilima i Zakonima vezanim za prelazak vozila preko granice, pomoći na putu i dr. kod nadležnih organa (AMSS, Mup R Srbije)

Za realizaciju putovanja neophodan je minimum od 45 prijavljenih putnika po smeni.
•Fotografije objekta, zbog raznovrsnosti struktura su izabrane nasumično i ne znače indentični izgled svake stambene jedinice, kupatila ili kuhinje.
•Svi objekti u Grčkoj koriste sistem solarnih bojlera  za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperature tople vode u odnosu na uobičajenu kao i manji pritisak tople vode u određenim periodima u toku dana.
• Prilikom prijavljivanja imena putnika potrebno je navesti datum rodjenja deteta koji se najavljuje u smeštaju. Vlasnik smeštajnog objekta zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.
• Čistoću i higijenu, tokom boravka održavaju sami korisnici. Prilikom napuštanja apartmana korisnici su dužni da izbace smeće iz apartmana.
• Posteljina, kuhinjski inventar su sastavni deo inventara dok peškire, sapun, toilet papir i druga sredstva za higijenu obezbeđuju sami korisnici.
•U slučaju zakrčenja ulica (nemogućnosti prolaska) u mestima u kojima se smeštajne jedinice nalaze autobus će ostaviti putnike najbliže moguće smeštajnom objektu.
• Predstavnik agencije, pratilac puta i vozači autobusa nisu dužni da putnicima nose prtljag do i od smeštajne jedinice.
• Putnici se moraju pridržavati istaknutog kućnog reda u vili.
• Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju i kroz koju prolaze.
• Organizator putovanja zadržava pravo mogućnosti izmene u programu putovanja (redosled i vreme pojedinih sadržaja u programu) u zavisnosti od objektivnih okolnosti (kašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobraćaju, štrajkovi, vremenske neprilike, viša sila i slično).
•Za sve stranke koje koriste sopstveni prevoz, kao i za stranke koje koriste agencijski prevoz, bez obzira kako i kada su uplatili kompletan aranžman, voucher,  odnosno dokument o pravu da krenu na ugovoreno putovanje, biće izdat sedam dana pre datuma početka korišćenja aranžmana.
•First i Last minute ponude-Organizator zadržava pravo da korišćenjem first ili last minut ponuda prodaje svoje slobodne kapacitete po cenama koje su niže ili drugačije od cena u cenovniku prilikom rezervacije. Putnici koji su uplatili aranžman po cenama iz cenovnika u momentu rezervacije, ne ostvaruju pravo na nadoknadu za  razliku u ceni.
• Organizator putovanja tokom čitavog trajanja putovanja – aranžmana ne snosi odgovornost za eventualni gubitak, krađu ili nestanak: putnih isprava, dokumenta, novca, vrednih stvari, prtljaga. Putnici se mole da se brižljivo staraju o navedenim stvarima.
• u slučaju promena na monetarnom tržištu, tržištu roba i usluga, ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
• agencija zadržava pravo izmene programa putovanja,  pojedinih sadržaja navedenih u programu u zavisnosti od objektivnih okolnosti
• agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije ili opis usluge u katalozima, Web sajtovima i slično, koje se razlikuju od onih koje su sadržane u pisanom programu  putovanja ili posebnom pisanom ugovoru i ne mogu biti osnov za isticanje prigovora ili reklamacije putnika.
• agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude i ponude date kolektivima i sindikalnim organizacijama, kao i u okviru odredjenih reklamnih akcija i specijalnih programa;
• U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika (minimum 45) agencija zadržava pravo da predmetni aranžman realizuje u saradnji sa drugom agencijom, koja ima isti, ili sličan program putovanja, uz poštovanje ispunjenosti osnovnih elemenata programa, realizujući na taj način ceo program putovanja ili samo neke elemente programa (prevoz, izlete, ili drugo).

 

Uz sve objavljene programe važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA organizatora putovanja BIR DOO BEOGRAD – OTP 71/2014  usaglašeni sa YUTA standardima i sastavni su deo objavljenog pisanog programa putovanja. ORGANIZATOR   poseduje Licencu  OTP br. 71/2014. od 14.11.2014., uz Garanciju putovanja u visini od 300.000 € za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete, koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene opštim uslovima i programom putovanja, po Ugovoru o garanciji putovanja br. 0053/2017 od 25.01.2017. koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU“YUTA“, 011/322-86-86, prijavom na adresu ul. Kondina 14 ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs, uz Polisu br. 300056274  od 25.01.2017. ugovorenu sa Akcionarskim društvom za osiguranje „DDOR Novi Sad“.

Ovlasceni subagent : Fun Travel Agency, Paracin

 

Organizator putovanja: Turistička agencija OTP 71/2014, Hedonic

GPS: 40.239450, 22.58615

POŠALJITE UPIT

  Ime i prezime
  Email
  Telefon
  Datum polaska
  Datum povratka
  Broj odraslih
  Broj dece
  Starost dece
  Napomena

  Call Now ButtonPozovite odmah