Vila Petrou

Vila Petrou Parga

Vila Petrou se nalazi u strogom centru Parge, u mirnom delu, na 350 metara od Krioneri plaže. Ova vila gostima nudi jedan od najboljih smeštaja u Pargi, sagradena po visokim standardima i odlicno održavana od strane vlasnika. NOVO!!! Zbog izuzetno dobre saradnje sa vlasnikom vile, obezbedili smo Vam BESPLATAN parking u okviru vile za prvih 5(pet) prijava gostiju koji dolaze svojim kolima po smeni. U blizini vile se nalazi prodavnica, pekara, apoteka, kao i bazen koji je otvoren za goste kojima je to prioritet.
Dva apartmana na drugom spratu, soba br. 21 (dvokrevetni apartman) i soba br. 22 (trokrevetni apartman) su ekskluzivni, sa velikim terasama od 90 m2 (2x45m2)

DVOKREVETNI STUDIO – Poseduje dva singl (standardna) ležaja, TV/SAT, klima uredaj, kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo sa tuš/wc, BESPLATANO korišcenje sefa. Takode poseduje i terasu sa garniturom za sedenje. DVOKREVETNI APARTMAN – Svi dvokrevetni apartmani se sastoje od spavace sobe sa dva singl (standardna) ležaja i drugom prostorijom u kojoj se nalazi kompletno opremljena kuhinja sa malom trpezarijom za rucavanje. Apartman poseduje kupatilo sa tuš/wc, TV/SAT, klima uredjaj, BESPLATANO korišcenje sefa i terasu sa garniturom za sedenje. TROKREVETNI APARTMAN – Svi trokrevetni apartmani se sastoje od spavace sobe sa tri singl (standardna) ležaja I drugom prostorijom u kojoj se nalazi kompletno opremljena kuhinja sa malom trpezarijom za rucavanje. Apartman poseduje i kupatilo sa tuš/wc, TV/SAT, klima uredaj, BESPLATANO korišcenje sefa i terasu sa garniturom za sedenje.

CIŠCENJE JE SVAKODNEVNO, A PEŠKIRI SE MENJAJU NA 3 DANA
KORIŠCENJE KLIMA UREÐAJA SE NAPLACUJE NA LICU MESTA 4 EURA PO DANU

FIRST MINUTE POPUST: 15% NA CENE IZ CENOVNIKA U SEZONI (CENE BEZ ZVEZDICE)-PLACANJE: U CELOSTI.

FIRST MINUTE POPUST:10% NA CENE IZ CENOVNIKA U SEZONI (CENE BEZ ZVEZDICE)-PLACANJE: 40% PRILIKOM REZERVACIJE, A OSTATAK NAJKASNIJE DO 01.05.2015.

FIRST MINUTE POPUST:10% NA CENE IZ CENOVNIKA ZA VANSEZONU (CENE SA ZVEZDICOM)-PLACANJE: 40% PRILIKOM REZERVACIJE, A OSTATAK NAJKASNIJE DO 01.05.2015.

– Cene su izražene po osobi, na bazi 10 nocenja.
– Cene koje su oznacene zvezdicom(*) – prve tri i poslednje tri smene.
-Cene oznacene zvezdicom (*) su paket aranžmani i obuhvataju 10 nocenja+autobuski prevoz, po osobi. Kod ovih cena se u slucaju sopstvenog prevoza cena umanjuje 40 eura po osobi.

*POLAZAK AUTOBUSA JE DAN RANIJE U ODNOSU NA DATUM IZ TABELE

Print Friendly, PDF & Email
Pozovite odmah