Vila Akaterini House Nei Pori popust do 20%

OPIS VILEARANZMAN OBUHVATAARANZMAN NE OBUHVATACENOVNIKUSLOVI PLACANJANAPOMENE

Vila Akaterini House se nalazi na 70m udaljenosti od predivne peščane plaže , u novijem delu letovališta Nei Pori, u blizini centra letovališta,.Enterijer vile Akaterini je renoviran 2015.godine. Sobe su moderno opremljene novim nameštajem. U prizemlju se nalazi turistička agencija, dok se u blizini Vile Akaterini nalaze marketi, kafići, restorani, pekara, radnje sa suvenirima … Objekat ne poseduje peškire . Parking je moguć na ulici ispred vile. Izuzetno dobra pozicija pruža mogućnost savršenog odmora kako za porodice i parove, tako i za pojedince.

Studio 1/2: Sadrži sobu sa jednim francuskim krevetom dimenzija 125×190 ili 2 standardna singl ležaja. Studiji poseduju kuhinju (frižider,sudopera, rešo sa dve ringle, aspirator, posuđe za dve osobe), TV, ormar ,klima uređaj, kupatilo (TUŠ/WC). Terasa sa mini sušilicom za veš I garniturom od stola sa dve stolice .
Studio 1/3: studiji su lepo uređeni I prostrani . Sadrži sobu sa jednim francuskim ležajem dimenzija 125×190 i jednim standardnim singl ležajem, ili 3 standardnasingl ležaja (2spojena + 1 standardni) Studiji poseduju kuhinju (frižider,sudopera, rešo sa dve ringle, aspirator, posuđe za tri osoba), TV, klima uređaj,ormar, kupatilo (TUŠ/WC). Terasa sa mini sušilicom za veš I garniturom od stola sa tri stolice .
Apartman 1/4-1/5: Apartman se sastoji od dve prostorije. U prvoj prostoriji se nalaze dva standardna singl ležaja, noćni stočić, TV. U istoj prostoriji se nalazi i kuhinja sa elementima (frižider,sudopera, rešo sa dve ringle,aspirator, posuđe za pet osoba) I kupatilo (TUŠ/WC). U drugoj prostoriji je spavaća soba koja je odvojena kliznim vratima I poseduje francuski ležaj i jedan standardni singl ležaj , TV, ormar, klima uređaj . Obe sobe imaju izlaz na zajedničku terasu koja u svom sastavu ima dva stola i pet stolica .

KORIŠĆENJE KLIMA UREĐAJA (OPCIONO) 4 EUR PO DANU

PROGRAM PUTOVANJA:

Dan Šabac- sastanak putnika minimum pola sata pre predviđenog polaska. Polazak autobusa u navedeno vreme. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
2. – 11. Dan – dolazak u mesto odredišta, smeštaj, boravak u izabranom objektu na bazi noćenja / noćenja sa doručkom.
12. Dan- napuštanje objekta, polazak u 18:00 časova po lokalnom vremenu. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
13. Dan Šabac- dolazak na polazno odredište u jutarnjim časovima. Aranžman je rađen na bazi 40 putnika, u suprotnom krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska.

*smeštaj na bazi najma u izabranoj vili/hotelu na bazi 10 noćenja/11 dana;
*turistički vodič – pratilac; *organizaciju vođstvo puta.

*prevoz,
*međunarodno putno zdravstveno osiguranje.

CENE U TABELI SU BEZ POPUSTA !
FIRST MINUTE POPUSTI DO 15.02.2016. ILI DO POPUNE PREDVIĐENIH KAPACITETA: 
-10% POPUSTA ZA SMENE U SEZONI , I ZA UPLATE U CELOSTI PRILIKOM REZERERVACIJE. 
Vila Akaterini -Grčka, Nei Pori LETO 
10 noći/ 11 dana 21.0531.0510.0620.0630.0610.07.20.07.30.07.09.08.19.08.29.08.08.09.18.09.
Studio 1/2
Studio 1/3
App 1/4
App 1/5

*CENE SA* obuhvata paket smeštaj i prevoz po osobi. S ½- dvokrevetni studio, S 1/3- trokrevetni studio, A ¼ -četvorokrevetni apartman , A 1/5 – petokrevetni apartman.

 * POLASCI AUTOBUSOM SU DAN RANIJE U ODNOSU NA DATUME IZ TABELE.

CENOVNIK ZA AUTOBUSKI PREVOZ 
Autobuski prevoz  BeogradNiš
Povratna karta – odrasli  65 eur55eur
Povratna karta – deca do 12 godina  55 eur45eur

PREVOZ:

Prevoz turističkim autobusom (klima, TV, audio i video oprema). Polazak iz Beograda dan uoči smene oko 19:30 sati.Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, realizuje prevoz sa drugom agencijom ili prevoznikom koji ima isti datum i mesto putovanja, sto se može odraziti na promenu satnice polazaka

*GOSTI SU U OBAVEZI DA 2 DANA RANIJE PROVERE TAČNO VREME I MESTO POLASKA I POVRATKA

CENA PREVOZA:

Cena prevoza u oba pravca za polazak iz Beograda (sa usputnim stanicama do Niša) za odrasle 65€, za decu do 12 godina 55€

*Raspored sedenja u autobusu je određen redosledom prijave.Ukoliko stranke imaju želju da odaberu sedište, to je moguće uz doplatu od 20 evra po osobi.Takvi zahtevi se podnose i uplaćuju prilikom prijave za aranžman.

Rezervacija je konačna uplatom avansa. Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja. Započeti način plaćanja ne može se kasnije menjati.

 

NAČIN PLAĆANJA:
Cene su izražene u evrima, a plaćanje se vrši isključivo u dinarima po prodajnom kursu BANCA INTESA -AD BEOGRAD na dan uplate. Rezervacija je konačna uplatom avansa. Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja. Započeti način plaćanja ne može se kasnije menjati.

  • Avans 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska.
  • Avans 40% prilikom rezervacije , ostatak odloženo, deponovanjem čekova gradjana do 15.12.2016. god. uz uvećanje ostatka aranžmana od 2% mesečno, na ime manipulativnih troškova.
  • Kreditnim karticama BANKE INTESA  na 6 rata bez kamate
  • Potrošačkim kreditom, po uslovima koje odredjuje banka na dan sklapanja ugovora o kreditiranju.

U slučaju poremaćaja na tržištu roba i usluga, ili monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena na neplaćeni deo aranžmana. Za uplaćeni deo aranžmana cena ostaje nepromenjena.

CENA PREVOZA:
Autobuski prevoz se plaća u celosti, a najkasnije 14 dana pre polaska u dinaskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate. Raspored sedenja se određuju isključivo po redosledu prijava. Birana sedišta se doplaćuju 20 eur/osoba. Količina prtljaga je ograničena na 2 putne torbe po osobi.

POLAZAK AUTOBUSA ZA SVE DESTINACIJE JE DAN RANIJE OD DATUMA U TABELI SMEŠTAJA
Cena prevoza u oba pravca za polazak iz Beograda (sa usputnim stanicama do Niša) za odrasle 65€,  za decu do 12 godina 55.

Rezervacija je konačna uplatom avansa. Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja. Započeti način plaćanja ne može se kasnije menjati.

NAPOMENA: U objekte se ulazi prvog dana boravka od 14.00 časova, isti se napuštaju poslednjeg dana boravka do 09:00 časova (po lokalnom vremenu). Putnici ulaze u čist i spremljen objekat, tokom svog boravka sami vode računa o higijeni. Objekti nisu opremljeni peškirima niti higijenskim sredstvima.Smeštajne jedinice su prema tabeli kategorisane po broju kreveta, odnosno, dozvoljenom broju osoba za smeštaj u istim. Ukoliko se broj najavljenih gostiju ne slaže sa brojem ležaja u smeštajnoj jedinici potrebno je dobiti posebno odobrenje od strane organizatora. Cena objekta pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije. Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na sklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja. Svi objekti u Grčkoj koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu tople vode, u odnosu na uobičajenu, kao i manji pritisak tople vode u odredjenim periodima dana, a u odnosu na kapacitet objekta. U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je ino partner. VAŽNO!!! Za putnike sa sopstvenim prevozom – po uplati celokupnog iznosa putnici preuzimaju vaučer. Ukoliko putnik iz bilo kojih razloga bude zadržan na državnoj granici, agencija ne snosi odgovornost ne dolaska putnika na željenu destinaciju, i u tom slučaju smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza po odredbama Opštih uslova putovanja. Organizator zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.U slučaju poremećaja na monetarnom tržištu agencija zadržava pravo na korekciju cena.

Ovlasceni subagent : Fun Travel Agency, Paracin

Organizator putovanja: Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije Sole Azur.

Print Friendly, PDF & Email
Pozovite odmah