Tasos i Despina – Pefkohori 2019

Tasos i Despina – Pefkohori 2019

Tasos i Despina Pefkohori  je hotel apartmanskog tipa i na oko 150 m od plaže, u centralnom delu Pefkohorija, ispod glavne ulice, u blizini brojnih prodavnica, kafića, restorana…
Tasos I Desoina Pefkohori poseduje dvokrevetne (dva standardna kreveta) i trokrevetne apartmanime (spavaća soba sa tri standardna kreveta ili bračnim i standardnim krevetom, ili spavaća soba sa bračnim ili dva standardna, dok je treći krevet u kuhinji). Apartmani u Tasos i Despina Pefkohori se nalaze u prizemlju, na prvom i drugom spratu. Svi imaju kuhinju opremljenu za predviđeni broj osoba, TWC, TV, klima uređaj (uz doplatu) i terasu sa garniturom za sedenje. U prizemlju vile Tasos i Despina Pefkhori se nalazi recepcija
Velika prednost ovog objekta, pored svega navedenog, je to sto se u prizemlju nalazi prostor za poslednji dan smene gde mozete odloziti prtljag i presvuci se.
OPIS VILEPROGRAM PUTOVANJACENOVNIKARANZMAN OBUHVATAARANZMAN NE OBUHVATAUSLOVI PLACANJANAPOMENE

Tasa & Despina – Pefkohori  –  je hotel apartmanskog tipa i na oko 150 m od plaže, u centralnom delu Pefkohorija, ispod glavne ulice, u blizini brojnih prodavnica, kafića, restorana… Poseduje dvokrevetne (dva standardna kreveta) i trokrevetne apartmanime (spavaća soba sa tri standardna kreveta ili bračnim i standardnim krevetom, ili spavaća soba sa bračnim ili dva standardna, dok je treći krevet u kuhinji). Apartmani se nalaze u prizemlju, na prvom i drugom spratu. Svi imaju kuhinju opremljenu za predviđeni broj osoba, TWC, TV, klima uređaj (uz doplatu) i terasu sa garniturom za sedenje. U prizemlju se nalazi recepcija

Velika prednost ovog objekta, pored svega navedenog, je to sto se u prizemlju nalazi prostor za poslednji dan smene gde mozete odloziti prtljag i presvuci se.

Program putovanja: 1.dan Polazak iz Beograda u 17:00 časova. Tokom putovanja, na relaciji Beograd – Niš – Vranje, moguće je usputno priključenje putnika na za to predviđenim i dozvoljenim mestima. Pauza motel Predejane cca 45 min. Noćna vožnja preko BJR Makedonije ili Bugarske sa kraćim usputnim pauzama. 2.dan Dolazak u prepodnevnim časovima, smeštaj i boravak u izabranom objektu na bazi uplaćenog broja noćenja u apartmanu/studiju. 12., 14., 16., 17. ili 24. dan Polazak iz Pefkohorija za Srbiju poslednjeg dana boravka u 18h, iz Polihrona u 18:30h. 13., 15., 17., 18. ili 25. dan Dolazak u Beograd u jutarnjim ili prepodnevnim časovima, u zavisnosti od zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj svih usluga.

CENOVNIK 10 NOĆENJA

Tasos i Despina Pefkohori

CENOVNIK 15 NOĆENJA

Tasos i Despina Pefkohori 15 noćenja

AGENCIJSKI POPUSTI ZA RANE UPLATE (ne odnose se na doplate i dodatne usluge):

VANSEZONA – PAKET ARANŽMANI SEZONA – PAKET ARANŽMANI
– uplate samo akontacije, od 12. DECEMBRA do 15. JANUARA: 10% POPUST

– uplate u celosti, od 12. DECEMBRA do 25. DECEMBRA: 20% POPUST

– uplate u celosti, od 26. DECEMBRA do 11. MARTA: 15% POPUST

– uplate u celosti, od 12. MARTA do 30. APRILA: 10% POPUST

– uplate samo akontacije, od 12. DECEMBRA do 15. JANUARA: 10% POPUST

– uplate u celosti, od 12. DECEMBRA do 25. DECEMBRA: 20% POPUST

– uplate u celosti, od 26. DECEMBRA do 11. MARTA: 20% POPUST
(za smene u junu i julu)
– uplate u celosti, od 26. DECEMBRA do 11. MARTA: 15% POPUST
(za smene u avgustu i septembru)

– uplate u celosti, od 12. MARTA do 30. APRILA: 10% POPUST

popusti se odnose na devizni i dinarski deo aranžmana popusti se odnose na devizni deo aranžmana

 

ARANŽMAN OBUHVATA:
– smeštaj u odabranoj vili na bazi najma apartmana, za odabrani broj noćenja
– autobuski prevoz (za sopstveni prevoz umanjenje je iskazano u tabeli)

ARANŽMAN  NE OBUHVATA:
– boravišnu taksu: 0,5 eur po studiju/apartmanu dnevno, plaća se na licu mesta
– zdravstveno putno osiguranje – po važećoj tarifi osiguravajuće kuće.
Polisa zdravstvenog putnog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemalja krajnje destinacije i zemalja u tranzitu. Detaljne informacije su dostupne u agenciji.
– osiguranje od otkaza aranžmana i osiguranje prtljaga
– održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu
– fakultativne izlete – iz ponude i po cenovniku lokalnog partnera (informacije o programima i cenama potražite u agenciji)
– ostale nepomenute troškove
USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po prodajnom kursu, zbirno, sa svim bankarskim troškovima naše poslovne banke (Banca Intesa):
uplata u celosti ili 40% akontacije, ostatak 15 dana pred put (gotovinski, čekovima na rate (zaključno sa 15.12.2019.), administrativnom zabranom na platu (zaključno sa 15.12.2019.), platnim karticama: Visa, Master, Maestro, Masterata, Euroline i American Express – vlasnici kartica Banca Intesa, Alpha i Societe Generale (Masterata) mogu plaćati aranžmane na rate (do 9 rata) bez kamate).

VAŽNE NAPOMENE:

 Navedeni popusti za treću, četvrtu… osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe.

– Doplata za jednokrevetnu smeštajnu jedinicu (u sezoni) je 100% na devizni deo paket aranžmana i nije moguća u svim studijima ili apartmanima (informacije su   dostupne u agenciji).  U okviru vansezonskih paket aranžmana, doplata za boravak jedne osobe u studijima i apartmanima je iskazana  u napomeni za smeštaj ispod tabele sa cenama (nije moguć u svim studijima i apartmanima).

– Na dodatne usluge (doplata za klimu, polupansion, transfer iz Novog Sada itd.), iskazane u cenovniku, ne odobravaju se popusti.

– Troškovi promene već potvdjenih rezevacija su 990 dinara po rezervaciji. Promena datuma putovanja, kao i promena vile, računa se kao otkaz putovanja.

– Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuje. To lice ne moze biti iz agencije.

– Oznaka kategorije vile/hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.

– Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj apartmana ili sobe, sediste u autobusu ili avionu, ukoliko to nije predvidjeno cenovnikom kao mogucnost doplate.

– Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

Ovlašćeni agent prodaje : Fun Travel Agency 

Organizator putovanja: OTP  5/2010sbr

Pratite našu FB stranicu

 

Print Friendly, PDF & Email
Pozovite odmah