Steigenberger Al Dau Beach ***** Hurgada

Print Friendly, PDF & Email

Otvoren je 2007. godine, zauzima površinu od preko 160.000mi u ponudi ima 390 smeštajnih jedinica. Jedan je od najluksuznijih hotela u ovom delu Egipta,

a pored kvalitetne usluge i raznovrsnog sadržaja može se pohvaliti i dobrom lokacijom što ga čini dobrim izborom za goste svih uzrasta.

Za decu tu su mini klub, dečiji bazen.

Nalazi se oko 5km od centra Hurgade u novom turističkom delu Memša i oko 6km od aerodroma.

Steigenberger Al Dau Beach ***** Hurgada

Hotel ima 390 moderno opremljenih smeštajnih jedinica i većina je sa pogledom na more. Sve sobe imaju klima uređaj, SAT LCD TV, mini bar, sef, fen za kosu, ketler.
Deluxe sobe su veličine oko 50mi primaju dvoje odraslih i jedno dete.
Porodične sobe (dvoje odraslih i dvoje dece) su veličine oko 55m2.
Elite sobe su veličine oko 50m2.

Plaća se: room service, telefon.

Steigenberger Al Dau Beach ***** Hurgada

Hotel ima bazene površine 5.000m2. Tokom zime se greje manji bazen, dečiji (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta). Od ostalih aktivnosti tu su: golf, aerobik, boćanje, stoni fudbal, stoni tenis, pikado, bilijar, i ostale dnevne  animacije. Gosti hotela mogu da koriste i jacuzzi na otvorenom (samo za odrasle) i aqua park u hotelu Steigenberger Aqua Magic. Wi Fi internet je dostupan u većem delu hotela.

Plaća se: ronilački klub,  tereni za golf i oprema, sportovi na vodi, internet café i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Gosti mogu da koriste teretanu besplatno.

Plaća se: sauna, tursko kupatilo, masaže i ostali tretmani.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

Call Now ButtonPozovite odmah