Slovenija Nova godina 2023

Slovenija Nova godina 2023

LJUBLJANA – KRANJ – TRST – PIRAN – PORTOROŽ – BLED – BOHINJSKO JEZERO

30. DECEMBAR 2022. – 3. JANUAR 2023.

Program Putovanja

Slovenija Nova godina

1. dan (petak 30. decembar)   Polazak iz Beograda (Sava centar) i iz Novog Sada (AS „Vojvodina“); polazak je u večernjim satima oko 22h/23h. Putovanje preko Hrvatske i Slovenije. Noćna vožnja sa usputnim kraćim zadržavanjima radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2. dan (subota 31. decembar)   LJUBLJANA – KRANJ       Dolazak u LJUBLJANU u jutarnjim satima. Obilazak slovenačke prestonice uz razgledanje najlepših delova istorijskog centra grada: Prešernov trg sa spomenikom čuvenom slovenačkom pesniku France Prešernu i Franjevačkom crkvomTromostovlje – remek-delo slovenačkog arhitekte Plečnika na reci Ljubljanici, katedrala Sv. Nikole, Rotovž – Gradska kuća sa malim zvonikom, Zmajski most – jedan od najvoljenijih simbola Ljubljane, panoramski osvrt na Ljubljanski grad – srednjovekovni zamak koji kruniše brdo koje se uzdiže iznad istorijskog centra grada… Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Polazak iz Ljubljane najkasnije u 14h. Oni koji su se opredelili za opciju smeštaja u centru Ljubljane, smeštaju se u hotel oko 14h. Oni koji su se opredelili za smeštaj u centru Ljubljane nemaju opciju odlaska niti obilaska Kranja. Odlazak do obližnjeg KRANJA. Smeštaj u hotel u centru grada. Odmor. U dogovoreno vreme sastanak sa vodičem na recepciji i polazak u šetnju starim gradom sve do vidikovca iznad kanjona reke Kokre. Slobodno vreme i individualni povratak u hotel. Opciona večera u hotelu. Fakultativni odlazak do Ljubljane na DOČEK NOVE GODINE na ulicama i trgovima grada (22h). Povratak u hotel do 1h iza ponoći. Noćenje.

3. dan (nedelja 1. januar)   TRST – PORTOROŽ – PIRAN   Kasniji doručak. Polazak u 11h na celodnevni izlet. Odlazak u TRST. Kraći obilazak grada (Ponte Rosso, crkva Sv. Spiridona, trg Ujedinjenja Italije…). Slobodno vreme. Odlazak u lepo slovenačko letovalište PORTOROŽ. Kraća „foto“ pauza (30 minuta) na Promenadi kraj čuvenog hotela „Palace“. Odlazak u obližnji PIRAN. Po dolasku sledi kraća šetnja do glavnog Tartinijevog trga na kojem se nalaze najlepše gradske palate (Venecijanska kuća…), spomenik kompozitoru Đuzepe Tartiniju i malena crkva Sv. Petra. Slobodno vreme za uživanje u sjajnom ambijentu grada i šetnju do crkve Sv. Đorđa i rta Madone (Punta). Polazak iz Pirana u 18h. Povratak u hotel oko 20h. Opciona večera u hotelu. Noćenje.

4. dan (ponedeljak 2. januar)   BOHINJSKO JEZERO – BLED Doručak. Odjava iz hotela i slobodno vreme, ili polazak na fakultaivni izlet. Odlazak do BOHINJSKOG JEZERA, tačnije do turističkog središta Ribčev Laz. Kraći obilazak i uživanje u panorami Julijskih Alpa… Kraće slobodno vreme. Odlazak do obližnjeg BLEDA. Po dolasku sledi šetnja do Bledskog jezera uz panoramski osvrt na Bledsko ostrvo i Bledski zamak. Slobodno vreme za uživanje u prelepom Bledu i za degustiranje čuvenih „kremnih rezina“ (krempite). Polazak ka Srbiji u 18h. Putovanje preko Hrvatske. Noćna vožnja.

5. dan (utorak 3. januar) Dolazak u Novi Sad i Beograd u jutarnjim satima. Kraj putovanja-Slovenija Nova godina

Cenovnik

Slovenija Nova godina 2023

CENA ARANŽMANA PO OSOBISPECIJALNA CENA ARANŽMANA ZA RANE PRIJAVE+ PAKET IZLETA ZA UPLATE U AGENCIJI
Hotel Rija Central Ljubljana 149 eurHotel Rija Central 3*** sup  (500 m od Trga) Ljubljana  129 eurumesto 80 eur 
samo 65 eur
Hotel Creina Kranj 4 ****  139 eurHotel Creina 4**** (50 m od Trga) Kranj 119 eur

Navedena cena paketa izleta obuhvata:
· Izlet Trst – Portorož – Piran prema programu
· Izlet Bohinjsko i Bledsko jezero prema programu


OPISi HOTELA – Slovenija Nova godina

HOTEL „CREINA“ 4****, Kranj www.hotelcreina.si – Hotel se nalazi u strogom centru Kranja, na samo 50 m od ulaza u glavnu pešačku zonu grada. Nedaleko od hotela nalazi se zona sa kafeima, barovima, restoranima, mini marketi… Hotel poseduje lobi sa dnevnim boravkom, recepciju otvorenu 24 sata, WiFi zonu, restoran za posluženje obroka, aperitiv bar, info pult, sef na recepciji… Sobe su komforne i sve poseduju kupatilo sa tuš-WC, TV Sat, centralno grejanje/klima, telefon…

HOTEL „RIJA CENTRAL“ 3***Sup., Ljubljana https://www.rijahotels.com/en/hotels/central-hotel-ljubljana-by-rija Hotel se nalazi u strogom centru Ljubljane na samo par koraka od glavne trgovačke zone, veoma blizu Tivoli parka, Kongresnog trga i Tromostovlja. Pripada grupaciji Rija hotela i poseduje standarditzovanu uslugu diktiranu od strane grupacije. Hotel poseduje lobi sa dnevnim boravkom, aperitiv bar, recepciju otvorenu 24 sata, info desk, salon za posluženje doručka („buffet“ – samoposluživanje/“švedski sto“), WiFi konekciju, sale za seminare, relax zonu sa saunom. Na krovu hotela se nalazi divna terasa sa pogledom i barom. Hotel je „pet friendly“. Sobe su standard kategorije i sve poseduju kupatilo sa tuš-wc i fenom za kosu, TV Cab., klima uređaj, centralni grejni sistem. Savremeni dizajn hotela se ogleda u tome što neke stvari možda i nisu onako kako smo navikli. Umivaonik u sobi, a kupatilo u vidu staklenog boksa. No, ukusi su različiti i o njima ne vredi pričati. Gosti ovog hotela su izuzetno zadovoljni sa uslugom i komforom o čemu govori i Booking ocena 8.3.

Slovenija Nova godina

Aranžman obuhvata

Slovenija Nova godina

 • prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji (visoka turistička klasa, kompletna oprema, klima, audio-video)
 • smeštaj u odabranom hotelu na bazi 2 noćenja sa doručkom (samoposluživanje/“buffet“)
 • smeštaj u 1/2 i 1/2+1 „standard/economy“ sobe sa kupatilom (1/2 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja; 1/2+1 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja, sa pomoćnim ležajem, manjih dimenzija od redovna dva – fotelja na razvlačenje, forma poljskog žičanog kreveta ili sl., što može bitnije ugroziti komfor treće osobe!)
 • obilazak Ljubljane prema programu putovanja
 • usluge profesionalnog turističkog vodiča
 • organizacione troškove

Slovenija Nova godina

Aranžman ne obuhvata

Slovenija Nova godina

 • sve ostale nepomenute usluge
 • ulaznice za muzeje i druge turističke objekte
 • obavezno međunarodno zdravstveno, putno osiguranje na osiguranu sumu od 30.000 € (može se kupiti u agenciji po ceni od oko 1000 din za odrasle osobe ispod 70 god., odnosno 2000 din za osobe starije od 70 god.)
 • doplatu za jednokrevetnu sobu – 70 €
 • doplatu za dodatno sedište u autobusu – 80 €
 • doplatu za turističku, boravišnu taksu koja iznosi 2,5 € po osobi i noćenju; ukupno 5 € po osobi za oba noćenja – taksa se plaća na licu mesta, na recepciji hotela
 • Doplata za dve večere u restoranu hotela Creina (dakle moguće samo za one koji su se opredelili za smeštaj u ovom hotelu – 50 € (prijava i plaćanje obavezni u agenciji)
 •  Transfer do Ljubljane za Doček nove godine – 15 € (plaćanje isključivo na licu mesta) – naravno, odnosi se na one smeštene u Kranju

U slučaju da paket izleta nije rezervisan prilikom prijave i plaćen u agenciji, cene fakultativnih izleta za uplate na licu mesta su- Slovenija Nova godina

 • Izlet Trst – Portorož – Piran prema programu – 40 €
 • Izlet Bohinjsko i Bledsko jezero prema programu – 40 €

Slovenija Nova godina

Uslovi plaćanja

Slovenija Nova godina

 • Gotovinski – rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • Administrativnom zabranom na platu – 40% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u eurima, obračun se vrši po srednjem kursu NBS na dan dospeća obustave i rate!
 • Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.05.2023.
 • Platnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA
 • U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 40% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 20.u mesecu, a najkasnije do 20.05.2023.
Napomene

Slovenija Nova godina

Ponudu aranžmana za Novu godinu možete pogledati na sl.linku

ORGANIZATOR  zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR  zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 45 putnika. Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa YUTA standardom. Organizator putovanja Fantast tourist d.o.o.,Jevrejska 8, Novi Sad, matični broj 20024925. Licenca broj: OTP A-70/2021. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu BANKARSKU GARANCIJU br. 04777-02-0167750 (osigurana suma u visini od 250.000€) „UNI CREDIT BANK SRBIJA AD BEOGRAD“.

OVLAŠĆENI AGENT PRODAJE: FUN TRAVEL AGENCY, BEOGRAD

Slovenija Nova godina

POŠALJITE UPIT

  Ime i prezime
  Email
  Telefon
  Datum polaska
  Datum povratka
  Broj odraslih
  Broj dece
  Starost dece
  Napomena

  Call Now ButtonPozovite odmah