Moskva Rusija – Nova Godina 2020

Moskva Rusija - Nova Godina - funtravel.rs
Moskva Rusija - Nova Godina - funtravel.rs
Moskva Rusija - Nova Godina - funtravel.rs

Moskva Rusija – Nova Godina 2020

Ruska novogodisnja bajka!

Garantovan polazak!

Moskva Rusija… Kada bi Moskva imala svoj slogan najverovatnije bi glasio “grad koji hrli ka buducnosti”. S jedanaest miliona stanovnika, s troskovima zivota koji ga svake godine svrstavaju u najskuplje gradove sveta ceo grad je veliko gradiliste. Podizu se stakleni neboderi, umetnicki centri, moderni hoteli, restorani, klubovi, disko barovi.

OPIS DESTINACIJEPROGRAM PUTOVANJAARANZMAN OBUHVATAARANZMAN NE OBUHVATACENOVNIKUSLOVI PLACANJANAPOMENE

Moskva Rusija – Nova Godina 2020

Moskva Rusija – Putovanje avionom – 6 dana/ 5 nocenja – Termin polaska: 30.12.2019. – Garantovan polazak – Garantovana realizacija fakultativnih izleta

Moskva Rusija… Kada bi Moskva imala svoj slogan najverovatnije bi glasio “grad koji hrli ka buducnosti”. S jedanaest miliona stanovnika, s troskovima zivota koji ga svake godine svrstavaju u najskuplje gradove sveta ceo grad je veliko gradiliste. Podizu se stakleni neboderi, umetnicki centri, moderni hoteli, restorani, klubovi, disko barovi. I to se radi u takvom obimu i tolikom brzinom da ni vodic za razgledanje grada e uspeva da zabelezi sta se sve otvara i sta se zatvara.

Moskva Rusija – Nova Godina 2020

1. dan 30.12. Beograd – Moskva ponedeljak – Sastanak grupe dva sata pre poletanja na aerodromu “Nikola Tesla”. Let avio kompanije Air Serbia za Moskvu u 18:10 časova (let JU 654). Dolazak na moskovski aerodrom u 23:05 časova. Transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.
2. dan 31.12. Moskva utorak – Doručak. Panoramsko razgledanje grada autobusom: centar grada, Crveni trg, Kremlj, Crkva Vasilija Blaženog, Boljšoj teatar, Hram Hrista Spasitelja, Novodevičji manastir, vidikovac Vrapčeva brda i Univerzitet “Lomonosov”, Poklonaja gora (Park Pobede) i dr. (bez ulaska u objekte). Slobodno vreme. Uveče odlazak na centralne trgove Moskve (sa vodičem, metroom), na kojima se uz veličanstven vatromet, dočekuje Nova godina. Noćenje.
3. dan 01.01. Moskva sreda – Doručak. Fakultativni program: Sergijev Posad (bivši Zagorsk, 70 km od Moskve), jedan od najstarijih i najvećih ruskih manastirskih kompleksa, centar ruskog pravoslavlja i duhovnosti, ranije rezidencija ruskog patrijarha. Obilazak Troice Sergijeve Lavre, bisera drevnoruske umetnosti i arhitekture. Lavra je, razvijajući se od usamljene drvene crkve u sred šume u XIV veku, imala različite uloge koje su bile od velikog značaja za rusku istoriju. Slobodno vreme. Moskovski metro, jedan od najlepših i najstarijih metroa na svetu, u kojem čak 44 stanice imaju status kulturnog nasleđa. Obilazak nekoliko najznačajnijih metro stanica, koje su nalik na muzeje bogato dekorisane skulpturama, mozaicima, pozlaćenim floralnim ornamentima, mermernim stubovima i portretima nacionalnih heroja. Noćenje.
4. dan 02.01. Moskva četvrtak – Doručak. Fakultativni program: Muzej Panorama Borodinske bitke, posvećen ratu sa Napoleonom 1812. g. Glavni eksponat muzeja je panorama, ogromno slikano platno dimenzije 115x15m, koje visi u zatvorenom krugu i pretstavlja jedan od najtežih momenata bitke na Borodinskom polju. Tretjakovska galerija, najbogatiji muzej sa radovima ruskih umetnika, koji je osnovao trgovac Pavle Tretjakov 1856. godine. Muzej poseduje jednu od najvećih zbirki Ruske umetnosti – više od 3000 umetničkih dela starih ruskih majstora, 7000 slika, skulptura, grafika, ikona. Jasne boje, dubina izraza, odlikuju drevne ruske ikone među kojima su remek dela kao što je ikona Sv Trojice Andreja Rubljova, koji je boje ruske prirode pretočio u ikone. Slobodno vreme. Večernja Moskva sa reke – vožnja ekskluzivnim brodom-restoranom “Radisson”. Veličanstven pogled sa reke na noćnu Moskvu, jedan od najlepše osvetljenih gradova na svetu. Noćenje.
5. dan 03.01. Moskva petak – Doručak. Fakultativni program: Kremlj, najstariji deo Moskve i njen politički, duhovni i istorijski centar, kompleks neponovljiv po svojoj arhitektonskoj i umetničkoj lepoti. Obilazak teritorije, Uspenske crkve u kojoj su krunisani svi ruski carevi, Arhangelske crkve, Car zvona i Car topa, kao i poseta Patrijaršijskoj palati. Slobodno vreme. Noćenje.
6. dan 04.01. Moskva – Beograd subota – Doručak (lunch paket). Transfer do aerodroma. Let avio kompanije Air Serbia za Beograd u 07:55 časova (let JU 651). Dolazak u Beograd u 08:55 časova. Kraj usluge.

Moskva Rusija – Nova Godina 2020

 • Avio prevoz na svim relacijama letovima Air Serbia:  30.12. Beograd-Moskva – 04.01. Moskva-Beograd;
 • Troškove avio-taksi (cca 112 EUR, podložno je promeni);
 • Smeštaj u Moskvi u hotelu Delta 4* u dvokrevetnim sobama sa doručkom;
 • Transfere prema programu;
 • Turistički program: panoramsko razgledanje grada;
 • Usluge pratioca grupe i stručnih lokalnih vodiča;
 • Troškove organizacije aranžmana.

Moskva Rusija – Nova Godina 2020

 • Obrok u avionu;
 • Fakultativni program;
 • Individualne troškove.
Fakultativni program: Moskva
 • Sergijev Posad (bivši Zagorsk) 40 EUR
 • Obilazak Moskovskog metroa 10 EUR
 • Panorama Borodinske bitke 30 EUR
 • Tretjakovska galerija 30 EUR
 • Krstarenje rekom Moskvom 35 EUR
 • Kremlj (teritorija, 2 Saborne crkve, Patrijaršijska palata) 40 EUR *
U sve cene uračunato je: vodič, autobus, ulaznice, slušalice
*) Prijavljivanje i plaćanje izleta Kremlj obavezno je prilikom uplate aranžmana.
Realizacija fakultativnog programa je garantovana i ne zavisi od broja prijavljenih turista.
U slučaju broja turista manje od 15, prevoz do muzeja će biti realizovan metroom u pratnji vodiča.

Moskva Rusija – Nova Godina 2020

Placanje u dinarskoj protivvrednosti po zvanicnom srednjem kursu dinara.
TERMIN PUTOVANJA
CENA PO OSOBI
30.12 – 04.01.2020.
588€
Popusti i doplate:
 • Popust za decu 2-12 godina sa dvoje odraslih (dopunski ležaj*) 48 EUR
 • Doplata za jednokrevetnu sobu 95 EUR
 • Smeštaj treće odrasle osobe u dvokrevetnoj sobi, na dopunskom ležaju, nije moguć.
Polasci su garantovani, prema uslovima:
 • minimum putnika za realizaciju programa sa vodičem-pratiocem je 15;
 • za 14 – 8 prijavljenih putnika, program će se realizovati bez promene cene i bez vodiča-pratioca iz Beograda, ali sa dodatnim angažovanjem lokalnih vodiča na srpskom jeziku u Moskvi;
 • za 7 i manje prijavljenih putnika, cena će biti uvećana za 30 %.
Uslovi otkaza:
 • do 21 dan pre početka putovanja, zadržava se iznos od 50 EUR
 • od 20 – 8 dana pre početka putovanja, zadržava se 60% od uplaćenog iznosa
 • od 8 dana do početka putovanja, 100% od uplaćenog iznosa

Moskva Rusija – Nova Godina 2020

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 25 dana pre putovanja
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana, do 20.04.2020.
 • Platnim karticama (Dina,Master,Maestro i Visa)

 

Moskva Rusija – Nova Godina 2020

Opisi hotela:
Moskva, Hotel Delta 4* www.izmailovo.ru
Hotel Delta se nalazi u hotelskom kompleksu Izmailovo. Metro stanica je na oko 100 m od hotela. Sama vožnja metroom do Crvenog trga traje 15 min (pešačenjem od hotela 25-30 min), što je od velikog značaja za efektivno korišćenje slobodnog vremena. U sklopu kompleksa je sve što je turistima i gostima grada potrebno – jeftini restorani brze hrane, tržni centar, kao i velika pijaca suvenira.
Hotel je u potpunosti renoviran. Doručak švedski sto.
NAPOMENA:
Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema uslovima otkaza. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučuje se putnicima, državljanima Srbije, da se informišu o uslovima ulaska u zemlje u koju putuju (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…). Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.
Potvrda o garanciji putovanja:
Organizator putovanja poseduje garanciju putovanja u visini od 300.000 evra za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene Opštim uslovima putovanja i programom putovanja, po Ugovoru o Garanciji putovanja broj 0047/2019 od 25.01.2019. zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, Polisa broj 300060664 od 28.12.2017. izmenjena Aneksom br.1 od 29.01.2019.kojim je produženo trajanje Polise osiguranja br.300060664 po istim uslovima do 01.10.2019.godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”, Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja, odnosno u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slučaja,kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, pisanim putem ili telegramom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs.
Ovlasceni agent prodaje: Fun Travel Agency
Organizator putovanja: 506/2010 PT
Posetite nasu FB stranicu: https://m.facebook.com/funtravelagencypnbg/

POŠALJITE UPIT

  Ime i prezime

  Email

  Telefon

  Datum polaska

  Datum povratka

  Broj odraslih

  Broj dece

  Starost dece

  Napomena