Idemo na Bledajo! – Slovenija – Leto 2020

Print Friendly, PDF & Email
Foto Galerija
Idemo na Bledajo! - Slovenija - funtravel.rs
Idemo na Bledajo! - Slovenija - funtravel.rs

Idemo na Bledajo! – Slovenija – Leto 2020

Ljubljana – Kranj – Trst – Portoroz – Piran – Bled – Klagenfurt

Idemo na Bledajo! Maleni zeleni delić Evrope je dugo godina turistički slogan Slovenije sa kojim se ova zemlja predstavlja širom sveta… I zaista je tako… Ova mala zemlja nudi toliko mnogo… I more sa prelepim turističkim centrima načičkanim na samo dvadesetak kilometara duge obale Jadranskog mora; i planine sa nazubljenim vrhovima Karavanki i Julijanskih Alpa; prelepe barokne gradove, neverovatna jezera, sjajnu kuhinju i vina… Pravi mali raj! Ovaj program smo obogatili izletom za Trst u Italiji koji će onima starijima oživeti neke davnašnje uspomene… Pridružite nam se na ovom lepom putovanju…

OPIS DESTINACIJEPROGRAM PUTOVANJAARANZMAN OBUHVATAARANZMAN NE OBUHVATACENOVNIKUSLOVI PLACANJANAPOMENE
Idemo na Bledajo! – Slovenija /putovanje autobusom /5 dana – 2 nocenja /Termini polazaka: Vise termina

Maleni zeleni delić Evrope je dugo godina turistički slogan Slovenije sa kojim se ova zemlja predstavlja širom sveta… I zaista je tako… Ova mala zemlja nudi toliko mnogo… I more sa prelepim turističkim centrima načičkanim na samo dvadesetak kilometara duge obale Jadranskog mora; i planine sa nazubljenim vrhovima Karavanki i Julijanskih Alpa; prelepe barokne gradove, neverovatna jezera, sjajnu kuhinju i vina… Pravi mali raj! Ovaj program smo obogatili izletom za Trst u Italiji koji će onima starijima oživeti neke davnašnje uspomene… Pridružite nam se na ovom lepom putovanju…

Idemo na Bledajo! – Slovenija

1. DAN (Petak 26. Jun) Polazak iz Novog Sada i Beograda oko 22.30/00.00h. Putovanje preko Hrvatske, noćna vožnja. Kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2. DAN (Subota 27. Jun) LJUBLJANA – KRANJ Dolazak u LJUBLJANU u jutarnjim satima. Obilazak slovenačke prestonice uz razgledanje najlepših delova istorijskog centra grada: Prešernov trg sa spomenikom čuvenom slovenačkom pesniku France Prešernu i Franjevačkom crkvom, Tromostovlje – remek-delo slovenačkog arhitekte Plečnika na reci Ljubljanici, katedrala Sv. Nikole, Rotovž – Gradska kuća sa malim zvonikom, Zmajski most – jedan od najvoljenijih simbola Ljubljane, panoramski osvrt na Ljubljanski grad – srednjovekovni zamak koji kruniše brdo koje se uzdiže iznad istorijskog centra grada… Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Polazak iz Ljubljane najkasnije u 14h. Odlazak do obližnje Kranjske oblasti Smeštaj u hotel. Odmor. Noćenje.

3. DAN (Nedelja 28. Jun) KOPAR – PORTOROŽ – PIRAN Doručak. Polazak u 8.30h na celodnevni izlet. Dolazak u KOPAR oko 10h. Organizovani obilazak centra grada uz laganu šetnju do glavnog Titovog trga na kojem se nalazi veličanstvena Pretorijanska palata, zvonik, i katedrala Uspenja Presvete Bogorodice. Slobodno vreme za šetnju i uživanje u divnom ambijentu grada (1,5 sat). Odlazak u obližnji PIRAN. Po dolasku sledi kraća šetnja do glavnog Tartinijevog trga na kojem se nalaze najlepše gradske palate (Venecijanska kuća…), spomenik kompozitoru Đuzepe Tartiniju i malena crkva Sv. Petra. Slobodno vreme za uživanje u sjajnom ambijentu grada i šetnju do crkve Sv. Đorđa i rta Madone (Punta). Odlazak u lepo slovenačko letovalište PORTOROŽ. Prošetaćemo se Promenadom kraj čuvenog hotela „Palace“. Potom Vama na dar, slobodno vreme, za kupanje na gradskoj plaži. Polazak iz Portoroža u 19h. Povratak u hotel oko 20.30h. Noćenje.

4. DAN (Ponedeljak 29. Jun) KLAGENFURT – BLED Doručak. Odlazak iz hotela u 8.30h. Slobodno vreme u Kranju, ili fakultativni izlet. Odlazak do KLAGENFURTA u austrijskoj pokrajini Koruška. Po dolasku, sledi kraće razgledanje grada: Teatar, Koruški Parlament – Landeshaus, Stari trg sa Gradskom kućom, Novi trg sa fontanom zmaja,… Slobodno vreme za individualne aktivnosti i mogućnost šopinga u tržnom centru „City Arkaden“. U 13h polazak ka BLEDU. Po dolasku sledi šetnja do Bledskog jezera uz panoramski osvrt na Bledsko ostrvo i Bledski zamak. Slobodno vreme za uživanje u prelepom Bledu i za degustiranje čuvenih „kremnih rezina“ (krempite). Mogućnost organizovanja (fakultativno) mini krstarenja sa pletnama (tradicionalni Bledski čamci) po Bledskom jezeru sa posetom Marijanskom svetilištu na Bledskom ostrvu uz čudesno pripovedanje legendi… Polazak ka Srbiji u 19h. Noćna vožnja preko Hrvatske.

5. DAN (Utorak 30. Jun) Dolazak u Novi Sad/Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj putovanja.

 

Idemo na Bledajo! – Slovenija
 • Prevoz visokopodnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji (klima/grejanje, audio-video oprema)
 • 2 noćenja sa doručkom („buffet“/“švedski sto“ – samoposluživanje) u hotelu sa 3*** u Kranju ili oblasti grada Kranja
  smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobe sa kupatilom (1/2 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja. 1/2+1 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja, sa pomoćnim ležajem, manjih dimenzija od redovna dva – fotelja na razvlačenje, forma poljskog žičanog kreveta ili sl.; što može bitnije ugroziti komfor treće osobe!)
 • Obilaske prema programu uz tumačenje turističkog vodiča (Ljubljana)
 • Usluge profesionalnog turističkog vodiča
 • Organizacione troškove

Idemo na Bledajo! – Slovenija

 • Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte
 • Troškove obaveznog međunarodnog zdravstvenog osiguranja koje pokriva troškove od 30.000 € (može se dobiti u agenciji po ceni od oko 4 € u din.protivvrednosti)
 • Ostale nepomenute usluge
 • Fakultativno krstarenje pletnama po Bledskom jezeru sa posetom Bledskom ostrvu i ulaznicom za svetilište na ostrvu – 20 € (minimum za realizaciju ovog programa je 15 prijavljenih putnika; plaćanje isključivo na licu mesta)
 • Doplatu za jednokrevetnu sobu – 55 € (isključivo na upit)
 • Doplatu za dodatno sedište u autobusu – 70 €
 • Doplata za dve večere u restoranu hotela – 20 € (obavezna prijava i plaćanje u agenciji)
 • OBAVEZNU DOPLATU ZA BORAVIŠNU TAKSU – 2,5€ po osobi i noćenju; ukupno 5 € za oba noćenja– PLAĆANJE NA LICU MESTA !

U slučaju da paket izleta nije rezervisan prilikom prijave i plaćen u agenciji, cene fakultativnog programa za uplate na licu mesta su:

 • Kopar – Portorož – Piran – 30 €
 • Klagenfurt – Bled – 30 €

 

 

Idemo na Bledajo! – Slovenija

Termin putovanja:

26. – 30. JUN 2020. // 22. – 26. JUL 2020.

22. – 26. AVGUST 2020. // 16. – 20. SEPTEMBAR 2020.

 

REDOVNA CENA

SPECIJALNA CENA*

+ PAKET IZLETA

za uplate u agenciji

119 €

99 €

umesto 60 € 

samo 50 €

* SPECIJALNA CENA VAŽI DO POPUNE AKCIJSKIH MESTA!

 

Idemo na Bledajo! – Slovenija

USLOVI PLAĆANJA: PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE

 • Gotovinski – rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • Administrativnom zabranom na platu – 40% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u eurima i NEMA UVEĆANJA, obračun se vrši po srednjem kursu NBS na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.12.2020.
 • Platnim  VISA, MASTER, MAESTRO i DINA
 • U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 40% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 20.u mesecu, a najkasnije do 20.12.2020.

 

PUTNIK JE U OBAVEZI DA PRILIKOM POTPISIVANJA UGOVORA DOSTAVI ORGANIZATORU PUTOVANJA SVE TRAŽENE PODATKE, UKLJUČUJUĆI I BROJ PASOŠA! UKOLIKO PRILIKOM POTPISIVANJA UGOVORA NIJE OSTAVLJEN BROJ PASOŠA, ROK ZA DOSTAVU BROJA PASOŠA JE 24 SATA!!!
TAČNO VREME POLASKA I MESTO POLASKA BIĆE POZNATI ISKLJUČIVO JEDAN DAN PRE PUTOVANJA I BIĆE OBJAVLJENI NA WEB STRANICI ORGANIZATORA
ODUSTAJANJE OD PUTOVANJA PUTNIKA JE REGULISANO ZAKONSKIM NORMATIVIMA I JASNO JE DEFINISANO OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA!

OPIS SMEŠTAJA:

HOTEL „BELLEVUE“ 3***, Kranj/Šmarjetna gora http://www.bellevue.si/ ili sličan

Hotel se na Šmarjetnoj gori, jednom od najomiljenijih izletišta u regiji Kranja. Sa vrha ove planine pruža se fantastičan pogled na čitavu Kranjsku oblast. Hotel poseduje recepciju otvorenu 24 sata, aperitiv bar, salon za posluženje doručka („samoposluživanje“/“buffet“), panoramsku terasu, WiFi… U kompleksu hotela nalazi se i divna mala barokna crkva Svete Margarite, kao i lep vinograd. Sobe su komforne, i sve poseduju kupatilo (tuš-WC), TV, centralni grejni sistem, mini bar, balkon.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta. ORGANIZATOR zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 45 putnika. Uz ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa YUTA standardom.

Ovlasceni agent prodaje: Fun Travel Agency

Organizator putovanja: OTP 269/2020 FT

Posetite nasu FB stranicu: https://m.facebook.com/funtravelagencypnbg/
Call Now ButtonPozovite odmah