Hotel Petrino Suites 3*

Hotel Petrino Suites 3* Afitos

Kategorija: ***

Sadržaj : bar pored bazena, deciji bazen, deciji zabavni park, konferencijska sala, otvoreni bazen, parking, recepcija, rent a car, restoran

Sadržaj sobe: frižider, kamin, klima uredjaj, telefon, terasa, tv/sat

Petrino Suites je mali hotel izgradjen u tradicionalnom stilu “boutique” hotela. Elegantno uredjene svite, sa finim rucno radjenim nameštajem, doprinece prijatnom boravku gostiju. Udaljen je 2 km od plaže.

Standard soba: oko 25m2, za 2-3 osobe (dva standardna i pomocni ležaj).

Junior suite: oko 40m2, u stilu mezoneta na dva nivoa, sa odvojenom dnevnom sobom sa sofom i kaminom na donjem i spavacom sobom na gornjem nivou, gledaju na baštu ili na bazen, namenjeni su za 2-4 osobe.

Senior suite: oko 40m2, luksuznije i prostranije od junior suite, u stilu mezoneta na dva nivoa, sa odvojenom dnevnom sobom sa sofom i kaminom na donjem i spavacom sobom na gornjem nivou, gledaju na baštu ili na bazen, namenjeni su za 2-4 osobe.
Deluxe suite jedan nivo: oko 40m2, sadrže spavacu sobu i manji dnevni boravak, namenjene su za 2-4 osobe.
Deluxe suite dva nivoa: najluksuznije i najbolje opremljene, oko 40m2, u stilu mezoneta na dva nivoa, sa odvojenom dnevnom sobom sa sofom i kaminom na donjem i spavacom sobom na gornjem nivou. Nalaze se u prizemlju, blizu bazena, namenjeni su za 2-4 osobe.
Suite sa dakuzijem: oko 40m2, ima djakuzi u predelu bašte, baštu sa garniturom za sedenje od bambusa, za 2-4 osobe
Suite sa privatnim bazenom: oko 40m2, nekoliko suita ima privatni bazen na otvorenom, baštu sa garniturom za sedenje od bambusa, za 2-4 osobe

Ishrana je po principu samoposluživanja (švedski sto).