Hotel Olympic Star Nei Pori 2023

Foto Galerija
Hotel Olympic Star Nei Pori
Hotel-Olympic-Star-recepcija
Hotel-Olympic-Star-lobi
Hotel-Olympic-Star-bar
Hotel-Olympic-Star-restoran
Hotel-Olympic-Star-soba
Hotel-Olympic-Star-soba-1
Hotel-Olympic-Star-soba-2
Hotel-Olympic-Star-triple-soba
Hotel-Olympic-Star-triple-soba-1
Hotel-Olympic-Star-plaza
Hotel-Olympic-Star-spoljasnji-bar

Hotel Olympic Star Nei Pori se nalazi blizu centra Nei Porija, na samoj peščanoj plaži.

Hotel Olympic Star Nei Pori ima recepciju sa uslužnim osobljem koje je dostupno 24h, wi fi internet, bar i bar na plaži sa bogatom ponudom osvežavajućih napitaka, pansionski restoran sa izborom različitih kulinarskih specijaliteta, za najmlađe tu je dečiji zabavni park, za goste koji žele da budu dodatno aktivni tu je teren za odbojku, parking.

Glavni restoran i taverna se nalaze u glavnoj zgradi i nude sve vrste tradicionalnih grčkih jela i mediteranskih ukusa. Kafe bar hotela je blizu plaže, sa suncobranima i ležaljkama, nudeći gostima osvežavajuća pića i kafu.

Hotel Olympic Star Nei Pori se nalazi na samom šetalištu, okrenut ka prelepoj peščanoj plaži i otvorenom moru, gostima garantuje ugodan odmor u Nei Poriju. Veliki broj taverni, kafića, prodavnica i igrališta za decu se nalazi u neposrednoj blizini hotela. Moguće je parkiranje vozila iza hotela, na velikom javnom parking.

TIPOVI SOBA Hotel Olympic Star Nei Pori 

Hotel Olympic Star Nei Pori ima 33 sobe. Sve sobe imaju: kupatilo, fen, klima uređaj, TV, telefon, wi fi internet, mini frižider i balkon.

Standardne sobe površine 25-30 m², s pogledom na vrt ili more, se sastoji iz jednog prostora sa francuskim ili 2 spojena standardna kreveta, i sa malom kuhinjom bez opreme za kuvanje i prostorom za sedenje, dizajnirana za smeštaj 2-3 osobe.

Standardna soba za tri osobe je površine oko 30 m², sa pogledom na vrt ili more, se sastoji iz jednog prostora sa francuskim krevetom i krevetima na sprat za decu, sa malom kuhinjom bez opreme za kuvanje i prostorom za sedenje, dizajnirana za smeštaj 2-4 osobe (dve odrasle i dva deteta).

Family soba sa krevetima na sprat povešine oko 35 m², sa pogledom na more ili baštu, sastoji se iz jednog prostora sa francuskim krevetom ili 2 osvojena standardna kreveta i krevetima na sprat za decu, sa malom kuhinjom koja nema opremu za kuvanje, dizajnirana za smeštaj 2-4 osoba. Superior porodična soba površine oko 40 m², a sastoji se iz jednog prostora sa 4 standardna kreveta, namenjene za smeštaj 2-4 osobe.

Junior suite površine oko 35 m2, sa direktnim pogledom na more, sastoji se iz jednog prostora, ima francuski kreveta ili dva odvojena kreveta i sofa, namenjeno za smeštaj 2-4 osobe. Apartman sa dve odvojene spavaće sobe i dnevne sobe. Pogodno za smeštaj 2-4 osobe.

Usluga u hotelu Olympic Star: noćenje sa doručkom i polupansion

Hotel Olympic Star Nei Pori

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS

ZA PROVERU RASPOLOŽIVOSTI I CENU KONTKATIRATI AGENCIJU:

info@funtravel.rs

011 409 31 53

0600 16 00 55

 

POŠALJITE UPIT

  Ime i prezime

  Email

  Telefon

  Datum polaska

  Datum povratka

  Broj odraslih

  Broj dece

  Starost dece

  Napomena