Hotel Oceania Club 5*

Hotel Oceania Club 5* Nea Moudania

Kategorija: *****

Sadržaj : bar na plaži, bar pored bazena, deciji bazen, fitnes sala, lobi bar, mini golf, otvoreni bazen, otvoreni bioskop, prodavnica suvenira, restoran, restoran a la carte, spa i wellness centar, sportovi na vodi, stoni tenis, suncobrani i ležaljke pored bazena, teniski tereni otvoreni, teren za odbojku

Sadržaj sobe: aparat za tople napitke, bade mantil, balkon, fen za kosu, klima uredjaj, kupatilo sa kadom i toaletom, mini bar, telefon, tv/sat

Novi kompleks, izgraden 2005. godine u obliku amfiteatra sa pogledom na Egejsko more, nudi sasvim novi doživljaj ultra all inclusive usluge. Hotel se nalazi na samo 1km od Nea Mudanje, na pocetku prvog prsta Halkidikija, Kasandre. Glavna zgrada sa 6 spratova i 5 krila sa smeštajnim jedinicama iz kojih je pruža pogled koji oduzima dah.

Standardne sobe: oko 30m2, sa pogledom na more za 2-3 osobe (dva standardna i pomocni ležaj).
Junior suite: oko 35m2, kombinovana dnevno-spavaca soba sa pogledom na more za 2-4 osobe (dva kreveta i sofa na razvlacenje).
Deluxe junior suite: oko 40m2, suite sa pogledom na more i posebnim nameštajem za 2-4 osobe (dva kreveta i sofa na razvlacenje).
Suite: oko 40m2, sa pogledom na more, sastoje se iz spavace sobe i dnevnog boravka sa sofom na razvlacenje; namenjene su za 2-4 osobe.
Deluxe suite: oko 40m2, sa posebnim nameštajem; sastoje se iz spavace sobe i dnevnog boravka sa sofom na razvlacenje; namenjene su za 2-4 osobe. Neke od posebnosti ovog tipa soba su privatan bazen, ekskluzivni preparati u kupatilu, vino i korpa sa vocem po dolasku, i brzi check-in.
Family suite: oko 90m2, sastoje se iz dnevne i 2 spavace sobe (u svakoj po dva standardna ležaja); namenjene su za 2-6 osobe.

Ishrana je po principu samoposluživanja (švedski sto).

GPS lokacija: 40.244686,23.268503