Hotel Mirabello

Hotel Mirabello Dassia

Lokacija: 5 minuta hoda od mora, na blagoj uzvišici, iznad puta, u širem centru Dasije.
Sadržaji: Bazen, bar pored bazena, predivna velika terasa kao dvorište koja ima perfektan pogled na Dasiju, more I glavni grad.
Smeštaj: Studiji za dve osobe,studiji za dve osobe sa pomocnim ležajem I apartmani za cetiri osobe. Smeštaj je u prizemlju i na prvom spratu. Ukoliko vam je spratnost bitna, molimo da se o tome raspitate pre rezervacije aranžmana.
Oprema: Kuhinjski blok, televizor, klima uredaj, kupatilo, terasa.
Ležajevi: Klasicni singl ležajevi. U slucaju korišcenja sobe kao trokrevetne, u velike studije dodaje se standardan treci ležaj.
Klima: Doplata za klimu iznosi 5 eur dnevno.

PROGRAM PUTOVANJA
1.-2. dan NOVI SAD-KRF Polazak iz Novog Sada u 12:00h sa parkinga hotela „Sajam“, iz Beograda u 14:00h sa parkinga Sava Centra, savska strana, iz Niša u 18:00h sa parkinga Hiper marketa „TEMPO“ ul. Bulevar 12 februar br.80. Vožnja autobusom, autoputem Beograd-Niš (Košuta, Jagodina, Paracin, Niš, Leskovac, Vranje), preko granicnog prelaza Preševo, granicnog prelaza Evzoni. Dolazak u Igumenicu u ranim jutarnjim satima. Vožnja trajektom do ostrva, oko 90 minuta. Transfer do letovališta. Smeštaj u programom predvidene objekte. Usluga po programu. Nocenje.

3.- 12. dan KRF Slobodni dani za individualna razgledanja, posete i odmor. Usluga po programu. Nocenje.

12./13. dan KRF–NOVI SAD Napuštanje smeštajnih kapaciteta do 9:00h. Slobodno vreme do polaska autobusa. Polazak autobusa u 14:00h za Novi Sad. Putovanje preko granicnog prelaza Evzoni, granicnog prelaza Preševo, Vranja, Leskovca, Niša, Paracina, Jagodine, Košute, Dolazak u Novi Sad predviden za rane prepodnevne sate. Kraj programa.

POŠALJITE UPIT

  Ime i prezime

  Email

  Telefon

  Datum polaska

  Datum povratka

  Broj odraslih

  Broj dece

  Starost dece

  Napomena