Hotel Mareblue Beach Resort 4*

Hotel Mareblue Beach Resort 4* St. Spiridon

Hotel se nalazi na severnoj obali Krfa, na oko 40 km od grada Krfa, u mestu St. Spiridon, na oko 50 m od plaže. Suncobrani i ležaljke na plaži se placaju.
Sadržaj hotela:restoran , bar, bazen, bar na bazenu, klima, menjacnica, parking, prodavnica, doktor na poziv, perionica, internet (uz doplatu), decije igralište, mini klub, TV sala, animacije, aquabic, košarkaški teren, fitnes, teniski teren. Hotel raspolaže sa 350 smeštajnih jedinica.
Smeštaj:
Apartment Standard (max 5, min 2 osobe, dnevna soba i odvojena spavaca soba, klima, mini frižider, SAT-TV, fen za kosu, TWC, balkon/terasa, aparat za kafu i caj, telefon, a uz doplatu – internet i sef)
Double Bunk Bed (max 4, min 2 osobe, jedna prostorija u kojoj se nalaze 2 kreveta ili jedan bracni i krevet na sprat, klima, mini frižider, SAT-TV, fen za kosu, TWC, balkon/terasa, aparat za kafu i caj, telefon, a uz doplatu – internet i sef)
Double for Single Use (max 1, min 1 osoba, klima, mini frižider, SAT-TV, fen za kosu, TWC, balkon/terasa, aparat za kafu i caj, telefon, a uz doplatu – internet i sef)
Double Standard (max 2, min 2 osobe, klima, mini frižider, SAT-TV, fen za kosu, TWC, balkon/terasa, aparat za kafu i caj, telefon, a uz doplatu – internet i sef).
Usluga: all inclusive – dorucak, rucak, vecera (uz obroke je uracunato i pice po principu samoposluživanja-po hotelskim pravilima)