Hotel Elinotel Apolomare 5*-Hanioti 2023

Foto Galerija
1
2
4
6
7
12
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26

Hotel Elinotel Apolomare

Nalazi se izvan gradske vreve, na oko šesto metara od gradskog trga, na samoj plaži. Apolamare je kompletno je renoviran je 2018. godine, kada je dobio i petu zvezdicu.

Poseduje:

 • recepciju 24h,
 • lobi,
 • bazen sa barom,
 • nekoliko barova i restorana,
 • internet kafe,
 • dečiji bazen,
 • igraonica za decu,
 • parking.

Suncobrani i ležaljke kraj bazena su besplatne

Tipovi Soba Hotel Elinotel Apolomare

Za smeštaj u hotelu Elinotel Apolamare raposlaže sa 86 smeštajnih jedinica koje su opremljene da pruži maksimalan komfor.

Sve su klimatizovane, opremljeni satelitskom TV, kupatilom, telefonom, mini barom, sefom i balkonom ili terasom.

Deluxe suite je apartman Hotel Elinotel Apolomare od 60 m2. Ima dve spavaće sobe, jedna od njih sa čajnom kuhinjom i luksuzni dnevni boravak sa zapanjujućim pogledom, dva televizora, dva frižidera i tri balkona. Može da primi četiri odrasle osobe i jedno dete i ima pogled na more.

Family suite Hotel Elinotel Apolomare je porodični apartman od 44 m2 i sastoji se od dve odvojene spavaće sobe za vrhunski porodični komfor i opuštanje. Ova soba prima do četiri osobe i pruža sve pogodnosti za najbolji porodični odmor. Poseduje dva balkona i može da bude sa pogledom na more ili na baštu.

Family room Hotel Elinotel Apolomare je porodična soba od 35-37 m2 koja ima velika klizna vrata koja omogućavaju odvajanje glavnog prostora za spavanje od prostora za sedenje. Ovaj tip sobe udobno može da primi do četiri osobe. Idealno za porodični boravak. Može da bude sa bočnim pogledom na more ili pogledom na vrt.

Superior double room Hotel Elinotel Apolomare je prostrana svetla soba sa svim pogodnostima za one koji cene udoban boravak, površine 27-30 m2. Može da primi do tri odrasle osobe ili dve odrasle osobe i dvoje dece. Ima pogled na more.

Standard double room Hotel Elinotel Apolomare je površine 24-26 m2. Može da primi dve odrasle osobe i bebu. Ima pogled na more ili vrt.

Google maps – koordinate: 40.003615, 23.569461

Hotel Elinotel Apolomare

Ponudu hotela u Haniotiju moćete pogledati na sl.linku

Plaćane je u dinarima po srednjem kursu NBS

ZA AKTUELNE CENE KONTAKTIRATI AGENCIJU 011409 31 53   info@funtravel.rs

POŠALJITE UPIT

  Ime i prezime

  Email

  Telefon

  Datum polaska

  Datum povratka

  Broj odraslih

  Broj dece

  Starost dece

  Napomena