Hotel Aquaworld Resort 4* – Budimpešta

Hotel Aquaworld Resort Budimpešta

Hotel Aquaworld Resort Budimpešta (ex Ramada Resort) nalazi u severnom delu Budimpešte na autoputu M0 u blizini mosta Međeri.

Hotel Aquaworld Resort otvoren je 2008 godine na prostoru od 8 hektara.

Hotelska ponuda – Hotel Aquaworld ResortBudimpešta
Aquaworld Budapest je jedan od najvećih tematskih vodenih parkova u Evropi, sa direktnim pristupom iz hotela.

Raznovrsni sadržaji garantuju dobru zabavu za posetioce svih uzrasta tokom cele godine: planinska reka, 11 tobogana sa ukupnom dužinom od 1 km, vodene površine namenjene sportskim rekareativcima, 3 metra visoka kula sa skakaonicom, bazen sa talasima, bazen za surfovanje, nekoliko đakuzi bazena, kneipp.

Zatvoreni bazeni ovog kompleksa su povezani sa otvorenim bazenom koji se greje. Kompleks ima restoran i bar, poseban deo “Svet sauna”, garderobu, toalete, terasu za sunčanje, ležaljke.

Poseban deo vodenog parka „Kid’s World“ specijalno je dizajniran i namenjen najrazličitijim potrebama i zabavi za decu i sastoji se od bazena različitih dubina, dečijih tobogana, kuće za igranje, prostori za proslave.

Hotel Aquaworld Resort Budimpešta

Foto Galerija
Hotel Aquaworld Resort 4* - Budimpesta - Fun Travel Agency
Hotel Aquaworld Resort 4* - Budimpesta - Fun Travel Agency
Hotel Aquaworld Resort 4* - Budimpesta - Fun Travel Agency
Hotel Aquaworld Resort 4* - Budimpesta - Fun Travel Agency
Hotel Aquaworld Resort 4* - Budimpesta - Fun Travel Agency
Hotel Aquaworld Resort 4* - Budimpesta - Fun Travel Agency
Hotel Aquaworld Resort 4* - Budimpesta - Fun Travel Agency
Hotel Aquaworld Resort 4* - Budimpesta - Fun Travel Agency
Hotel Aquaworld Resort 4* - Budimpesta - Fun Travel Agency
Hotel Aquaworld Resort 4* - Budimpesta - Fun Travel Agency
Hotel Aquaworld Resort 4* - Budimpesta - Fun Travel Agency
12955_L
14832_L
14833_L
18609_L
18610_L
18611_L
18612_L
18613_L
18614_L
18620_L
18621_L
18622_L
18623_L
18624_L
18625_L
45909_L
Cenovnik

Hotel Aquaworld Resort Budimpešta

Za cenu kontaktirati agenciju

Opis hotela

Hotel Aquaworld Resort Budimpešta

 • DOPLATE po sobi dnevno: pogled na Budim junior suite ili family soba 12 evra, garaža 8 evra, kudni ljubimac 17 evra (na upit uz potvrdu prilikom rezervacije).
  PROGRAM BORAVKA (individualni polasci po izboru putnika)
  Prvi dan Dolazak u hotel. Smeštaj u sobe posle 15:00 sati.
  Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.
  Poslednji dan Napuštanje soba do 11:00 sati. Kraj programa.

OPIS HOTELA Hotel Aquaworld Resort Budimpešta
AQUAWORLD RESORT BUDAPEST **** H-1044 Budapest, Íves út 16.
Lokacija: u severnom delu Budimpešte na autoputu M0 u blizini mosta Međeri. Hotelska ponuda: otvoreni parking, garaža, restoran, pab sa velikom terasom, lobi bar, kafid na bazenu, kongresni centar za 1000 osoba, besplatan transfer hotel-trg Heroja-hotel. Zabavni centar je povezan sa hotelom i nalazi se ispod apartmanske zgrade. Poseduje salu za projekciju filmova, plazma TV, DVD, sobu za igranje karata, bilijar, aparate sa igricama, zabavnu prostoriju za decu. Hotelski Wellness centar (otvoren svakog dana od 07.00 do 22.00) ima: zatvoreni
relax bazen, otvoreni bazen koji se greje, mandala kupalište, saune, parna kupatila, hamam, fitness salu sa savremenim spravama uz asistenciju stručnog trenera, teniske terene, teren za odbojku, skvoš, frizerski i kozmetički salon, vodene i ručne masaže, stomatološku ordinaciju. Ishrana: doručak i večera na bazi samoposluživanja sa izborom više jela.
ORIENTAL SPA, WELLNESS I FITNESS CENTAR
Nude intenzivan doživljaj zadovoljstva i lepote. Kada za relaksaciju sa staklenim zidovima sa delom na otvorenom koji radi tokom cele godine čine oazu mira, a zamračeno kupatilo sa mandalama podseda na orijentalno svetilište. Svet sauna, povezan je sa centrom, pružaju neometano opuštanje. Deo Beauty Farm u okviru Wellness Centra, do kojeg se stiže iz kupatila, nudi programe lepote kao i usluge frizerskog salona.
AQUAWORLD
Jedan od najvedih vodenih parkova u Evropi, sa direktnim pristupom aqua parku iz hotela. Raznovrsni sadržaji garantuju dobru zabavu za posetioce svih uzrasta tokom cele godine. Sadržaji: planinska reka, 11 tobogana sa ukupnom dužinom od 1 km, vodene površine namenjene sportskim rekreativcima, 3 m visoka kula sa skakaonicom, bazen sa talasima, bazen za surfovanje, nekoliko đakuzi bazena, kneipp. Zatvoreni bazeni ovog kompleksa su povezani sa otvorenim bazenom koji se greje. Kompleks ima restoran i bar, poseban deo “Svet sauna”, garderobu, toalete, terasu za sunčanje, ležaljke. Poseban deo vodenog parka „Kid’s World“ specijalno je dizajniran i namenjen najrazličitijim potrebama i zabavi za decu i sastoji se od bazena različitih dubina, dečijih tobogana, kude za igranje, prostorije za proslave.
Smeštajni kapaciteti u glavnoj zgradi:
● Standard soba (25-29m2) mogućnost spojenih soba-family room) ima: francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, kupatilo sa fenom (kada ili tuš), bademantil, klima, flat screen TV, PAY-TV, radio, telefon, minibar, besplatan Wi-Fi internet, sef. Dvokrevetna soba može biti opremljena sa pomodnim ležajem za jedno dete do 14 godina.
● Junior suite (43m2 ) ima: francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, sofu na razvlačenje, kupatilo sa fenom (kada ili tuš), bademantil, klima, flat screen TV, PAY-TV, radio, telefon, minibar, besplatan Wi-Fi internet, sef. Junior suite može biti opremljen sa pomodnim ležajem za dvoje dece do 14 godina ili jedna odrasla osoba.
● Suite (54 m2 ) ima: francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, sofu na razvlačenje, kupatilo sa fenom (kada i tuš), bademantil, klima, flat screen TV, PAY-TV, radio, telefon, minibar, besplatan Wi-Fi internet, sef. Suite može biti opremljen sa pomodnim ležajem za dvoje dece do 14 godina ili jedna odrasla osoba.
● Predsednički suite (76 m2) ima: dnevnu i spavadu sobu, francuski ležaj kupatilo (kada i tuš), dva toaleta,dva balkona sa pogledom na Budim, aparat za kafu i čaj, bademantil, fen, klima, flat screen TV, PAY-TV, radio, telefon, minibar, besplatan Wi-Fi internet, sef. Predsednički suite nema mogudnost pomodnog ležaja.
Smeštajni kapaciteti u apartmanskoj zgradi:
● Apartman sa 2 prostorije (50-56m2)ima: jednu odvojenu spavadu sobu sa francuskim ležajem ili dva odvojena ležaja, sofu na razvlačenje, kupatilo sa fenom (kada i tuš), bademantil, klima, flat screen TV, PAY-TV, radio, telefon, minibar, besplatan Wi-Fi internet, sef. Apartman sa dve sobe prima minimum 2 odrasle osobe a može biti opremljen sa pomodnim ležajem za dvoje dece do 14 godina ili jedna odrasla osoba.
● Apartman sa 3 prostorije (90-95m2) ima: dve odvojene spavade sobe, svaka sa francuski ležajem ili dva odvojena ležaja, sofu na razvlačenje, kupatilo sa fenom (kada i tuš), bademantil, klima, flat screen TV, PAY-TV, radio, telefon, minibar, besplatan Wi-Fi internet, sef . Apartman sa tri sobe prima minimum 4 odrasle osobe a može biti opremljen sa pomodnim ležajem za dvoje dece do 14 godina ili jedna odrasla osoba.

 • Napomena:
  Minimum boravka je 2 noćenja. Sva deca u svim tipovima soba do 5,99 godina nemaju pomocni lezaj i dele lezaj sa roditeljima.
  Doplata za garazu 8 eur dnevno, doplata za kucne ljubimce lepog ponasanja uz najavu 17 eur dnevno,
Uslovi plaćanja

Hotel Aquaworld Resort Budimpešta

● Cena putovanja iskazana je u evrima, a pladanje je u dinarskoj protivvrednosti, po srednjem kursu Narodne Banke Srbije, na dan uplate. Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju, upladuje se akontacija u iznosu od 40% cene a najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje upladuje se preostalih 60% do punog iznosa cene putovanja.
● Pladanje može biti:

1) Avansno: a) gotovinom, b) čekovima, c) uplatom na račun agencije ili d) platnim karticama (Visa,
Master, Maestro i Dina).

2) Uplatom na rate bez kamate – akontacija 40%, a ostatak:

a) čekovima do pet jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. ili 20. u mesecu);

Napomene

Hotel Aquaworld Resort Budimpešta

OPŠTE NAPOMENE ZA PUTOVANJA
Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajudi iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje. Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs. Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemogude ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa. Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu; Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak,
krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja.
Organizator putovanja ima licencu OTP 113/2021 izdatu 12. oktobra 2021. godine od strane Min. turizma Republike Srbije. Organizator putovanja ima depozit u visini 2.000 -EUR i garanciju putovanja za kategoriju licence A u visini 250.000- EUR kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku
neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene Opštim uslovima i programom putovanja. Garancija po Polisi osiguranja garancija putovanja broj 470000049593 važi od 01.10.2021. do 01.10.2022. godine.

OVLASCENI AGENT PRODAJE : FUN TRAVEL AGENCY DOO BEOGRAD

POŠALJITE UPIT

  Ime i prezime

  Email

  Telefon

  Datum polaska

  Datum povratka

  Broj odraslih

  Broj dece

  Starost dece

  Napomena